Senioare mari,mijlocii si mici (73)
Raspunsuri - Pagina 4
mami_vreau spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyblue intrebare, a folosit cineva cetrodide pt inseminare? mie mi l-a dat dr. albu, sa fac 3 fiole. mi-a zis ca impiedica endometrul sa o ia inaintea ovulatiei si sa intre in faza secretorie. ideea e ca dupa ce fac injectia mi se face o zona destul de mare, cam de 6 cm de roseata si mancarime si ma tine asa cateva ore bune, ca si cum as face reactie alergica. ce m-a uimit a fost ca dr albu cand mi-a zis sa-l iau,nu parea f convins, mi-a zis ca dc vreau, el mi-l recom, dar nu ca era oblig. mi-a zis ca ei ii folos de vreo 2-3 luni..... ce parere aveti? _ Babyblue va pupa pe toti!! In asteptarea unui ingeras in viata noastra.... |
am facut eu la fiv 1 si pateam exact la fel... am intrebat la giulesti si chiar era inca tipa careia i se intampla acelasi lucru! mi-au spus ca este normal, ca pot aparea astfel de reactii si ca nu trebuie sa opresc administrarea lui! si m-am tot inrosit si am avut mancarimi dupa fiecare injectie dar nu am patit nimic altceva! daca citesti pe prospect vei vedea ca pot aparea astfel de reactii!
"Se pot manifesta reactii usoare si tranzitorii la locul de injectare, cum ar fi eritem, prurit si edem. "
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
guzelnico spune:
citat din mesajul lui babyblue intrebare, a folosit cineva cetrodide pt inseminare? mie mi l-a dat dr. albu, sa fac 3 fiole. mi-a zis ca impiedica endometrul sa o ia inaintea ovulatiei si sa intre in faza secretorie. ideea e ca dupa ce fac injectia mi se face o zona destul de mare, cam de 6 cm de roseata si mancarime si ma tine asa cateva ore bune, ca si cum as face reactie alergica. ce m-a uimit a fost ca dr albu cand mi-a zis sa-l iau,nu parea f convins, mi-a zis ca dc vreau, el mi-l recom, dar nu ca era oblig. mi-a zis ca ei ii folos de vreo 2-3 luni..... ce parere aveti? _ Babyblue va pupa pe toti!! In asteptarea unui ingeras in viata noastra.... |
Da, si eu am facut pt FIV3. Am observat si eu roseata si am simtit putina mancarime. Dar pana a doua zi trece si o iei de la capat.
Doamne ajuta, sa fie cu noroc!
guzelnico spune:
Micomic, si eu ma sangerat in ziua HSG apoi mi-a trecut. Am primit si antibiotic. Suna dr., nu sta asa.
mami_vreau spune:
Pupici la toate gagicile!
Eu nu prea tin pasul cu voi ca sunt prinsa la job cu raportul anual, audit, etc... Dar sper sa ma eliberez in curand!
Va tin pumnii la toate!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
galliciana spune:
abia am reusit sa intru pe forum.............
multumim pt voturi ralualexandrei,,mami vreau ,
mona-zuza-buburuza!
micomic, te-am cautat pe mess...........
ms,nico, am reusit sa intru de pe forum 2
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
mirela2 spune:
fata dar aveti spor la scris si nu gluma
eu am fo cu al meu sa mi citesc dosarul de la tribunal, am injurat o de numa pe madam avocata lu' peste care m a lasat cu ceva in balta dupa ce mi a facut dosarul varza, am facut un peste cu cartofi prajiti si salata de telina........si atat
baby eu am facut cetrotide, dar nu am avut mancarime, l am facut in fiv, stiu ca se da atunci cand nu se face inhibare ca sa nu explodeze foliculii, dar eu si cu mama lui cetro si toto am facut hiperstimulare....ai grija de tine
Libra spune:
M-am sucit cu Herghelegiu. Joia viitoare merg pt. triplu test la Medlife (eco dr. Steriu) iar pe 16.03 am programare pt. amniocenteza la dr. Predoi.
_
made in Romania, '73 http://lbdf.lilypie.com/ckYrp2.png?OXtS3VM0
galliciana spune:
mireeeeeeeeeeeeeeeee
chiar ma intrebam de ce nu esti si p-aci.
ce dosar,mama,ce facusi?
unii avocati sunt catastrofa.....deh...
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
galliciana spune:
libra,te-ai mai linistit putin?
mirela2 spune:
citat din mesajul lui galliciana mireeeeeeeeeeeeeeeee chiar ma intrebam de ce nu esti si p-aci. ce dosar,mama,ce facusi? unii avocati sunt catastrofa.....deh... astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
ma judec cu boii de la birou ca m au dat afara in octombrie cand le am spus ca fac copil, m au fortat s ami dau demisia, eu mi am luat medical si ei mi au dat preaviz in medical, apoi m au concediat