FIV Europa(28)
Raspunsuri - Pagina 14
BuburuzaL spune:
Cor-cora inseamna ca nu mai ai mult si faci beta! Iti doresc sa vii cu vestea cea buna!!
Sa speram ca raceala ta nu a afectat puiul si s-a putut cuibari frumusel acolo...Doamne ajuta! Tin pumnii
------------------------------------
Un beta mare in primavara asta???

BuburuzaL spune:
Ei Pisucmic da ce de oute!!!Foarte bine stai...de-acum poti sa te mai relaxezi...Numai bine in continuare. Bafta!

cor-cora spune:
BuburuzaL Multumesc mult.Si eu sunt convinsa ca daca era sa se implanteze, a facut-o deja,nu se impiedica nici un embrion de o simpla gripa.Deocamdata astept ,sper, dar incerc sa raman cu picioarele pe pamant.Multa bafta si tie !
Pisucmic-Super productie!La noi in farmacii n-au Protogest dar daca dr sustine ca este de preferat Prolutonului,intreba-l daca poti lua Crinone gel 8% .Prolutonul este injectabil iar Proto...se gaseste sub forma de ovule,la fel si Crinone se foloseste intravaginal.
BuburuzaL spune:
Buna fete dragi!
Maine e zi mare pntru noi.
Maine dam startul la FIV nr. 3, primul pas, inhibarea. Sper ca de data asta sa iasa cu ochisori!
Acum, as avea o intrebare.
Stie cineva cum e cu ceaiul de cretisoara? Se incepe odata cu inhibarea sau cu stimularea? Si cam cate cani pe zi?
Multa bafta feletor care sunt in cursa. Sa va ajute Cel de sus si sa veniti cu vesti bune! Va ajung si eu din urma!
Pupici si un weekend frumos!

pisucmic spune:
Buburuza draga
Eu stiam ca ceaiul de cretisoara ajuta implantarea, deci ar fi de baut dupa ET. Mai stie cineva altfel? In plus fata de el, merita luat cel putin de partener - tinctura de branca ursului, si de amandoi vitamina E si Magneziu-B6. Evident de tine acid folic.
Cor-Cora draga
Multa multa multa bafta cu testul cand ii vine vremea!
Proful de aici ar vrea sa imi pun si Utrogestan (deci ovulele) si sa fac si progesteron injectabil. Draghiluiza 

a fost geniala si mi-a trimis un mail de la o farmacie din Viena care chiar are Prontogest. O sa ii spun si profului sa stie
(ca nu stia ca se gaseste in Viena!); dar o sa mai discut si cu el, ca ma gandesc ca poate o injectie im zilnica postET e un stres cam mare ptr organism (cu subcutanatele ma impac mai bine, iar Proluton se face de 2 ori pe saptamana macar). Mai discut maine cand am eco din nou.
Va imbratisez pe toate, sunteti nemaipomenite,
De la Viena

Pisuc Mic
bryny spune:
buna fetele!azi am fost prima zi la eco,adica a8 zi de stimulare si aveam cate 3-4 foliculi pe fiecare ovar intre13-17,endometru mia sp ca arata f bine si sa mai mergem si maine la eco sa mai fac si in searaa asta 150 de gonal un merional si un cetrodide si mai vedem si maine...si inca un lucru minunat mam intalnit cu Balanta|_tm o fata minunata de fapt un cuplu minunat!a fost o zi super azi!

Buburuza mult succes si parerea mea este sa lasi ceailul de cretisoara pt ca si plantele astea au rostul lor si sa luam asa dupa ureche iar nu ebn!Cora hai cu beta mare...ai s vezi ca o sa fie bn nare nicio treaba raceala daca nai stat in frig dupa ET!
Elenada ca de obicei ma speriat cand am vazut ca mai ramasese in pen...si am spus ca iar am gresit ceva
sa stii ca sunt f degajata si rela xata probabil ca stiu ce urmeazasi sti cum gandesc ce o vrea Dumnezeu!Balantachiar nea spus ca suntem f relaxati
iubita mea si BBei

pisucmic spune:
Bryny si Balanta

Bravo dragelor, sa va mearga bine tot inainte!
Cand se anunta deci punctia?
Se scutura si aici cojoacele de iarna, dar sa va relaxati din plin in asteptarea momentului!
Va pup 
Pisuc Mic
cristal1995 spune:
Balanta, bryny, pisumic: bafta multa, fetelor! Va astept cu beta mari si bebelusi austrieci frumosi! 
Va pupic
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET
BuburuzaL spune:
Pisucmic, Bryny, Balanta muuulta multa in continuare fetelor!!! Sa va ajute DD sa obtineti reuzltatele pe care le visati! Doamne ajuta!
Acum despre ceaiul de cretisoara, nu mai stiu ce sa cred...Ma gandesc totusi ca o canita pe zi nu are cum sa dauneze...mai astept pareri de la fetele mai experimentate!
Acum s-a mai nazarit o intrebare: Daca iau un complex de vitamine + acid folic, trebuie sa mai aiu suplimentar Vit E si Magneziu?Iar sunt in ceata...
Pupici si o duminica placuta!