Fiv in Ungaria 92
Raspunsuri - Pagina 7
samira33 spune:
feteleee....adunarea pe terasa...ca am nevoie de sfatul vostru
asadar....je....cu ovare sanatoase...am primit stimulare cu menopur...in primele 5 zile cate 2 amp pe zi...adica 10 fiole de 75UI.
corect pana aici???
in aceste conditiuni...cate fiole as mai putea primi-estimativ,in a2a parte a stimularii???
adeca...pe romaneste...cate pana mea de fiole sa-mi comand pentru toata stimularea???ca maine tre sa lansez comanda si nu stiu cat sa zic???
20 de fiole???25???
clara,am in plan si fiola de la tine
ala77 spune:
Samira...cred ca asta numai Kovacs poate sa-ti spuna, dupa ce te vede ecografic in ziua 6. De ce nu astepti pana atunci, si iti cumperi apoi din Budapesta exact atatea cate trebuie?
felicia_ spune:
Sami, eu as lua max 20. Daca mai ai nevoie de 1-2, nu-i bai, ca iti da reteta si iei de acolo, se poate plati cu cardul la farmacie. Daca iti raman, le pasezi fetelor care vin dupa tine
pamy spune:
samira geniala ideea sa-l invatati pe Kovacs romaneste ca ma ajutati pe mine.Maine pleaca sora mea in Anglia si am ramas fara translator .Translator ca translator da plang dupa ea de parca ar fi murit.Si culmea e ca ea se rade de mine.Ce caracter tare are,de parca nu e sora cu mine
Cred ca la noapte o sa stau sa scriu pe forum cat nu am scris in ultimul an.Sunt agitata rau.
samira33 spune:
ala,imi convine mai mult sa le iau de aici...ca le iau la pret de depozit farmaceutic-ssshhhhhht...ma ajuta o prietena sa fac asta...si fac o economie considerabila.
feli,la 20 ma gandeam si eu....plus fiola de la clara=21.
adipapazi spune:
clara, poti face cariotip la medsana, synevo sau cytogenomic(f profy), cam 10 milioane lei. si la kaali, putin mai ieftin.