Fiv in Ungaria 92

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dent spune:

Retam, se va ivi minunea si pt noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Retam, Dent , Mirela, Sami si voi, fetelor dragi....
Anca esti in focuri??????nu mai tineam minte.
Acum trei zile mi-au venit rusii si uitasem ca imi pusesem in gand sa incep ac. Poate ca am uitata fiindca nu mi-a zis doctorul sa le iau????(sau poate ca-s prea zapa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

irinaflorea, poate nu-i o intamplare...pate e mai bine asa...,iti doresc bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy spune:

lidiadiana aia de la farmacie ii cu capu.Cum de nu ti-a zis ca trebuie sa le tii in frigider?Eu zic sa ii zici la medic ce ai patit.Parerea mea e ca nu e bine ca le-ai tinut la temperatura camerei.Eu cand le cumparam,de la farmacie mi le puneau direct in gentuta cu gheata.
KiraClara ma bucur ca te gandesti la o noua incercare
Mai fetelor da mai sunteti multe in martie la Budapesta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ianna2002
si eu tot in martie, tot la PK!

multa bafta, ianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cezara66 spune:

Citat:
citat din mesajul lui KiraClara

Stiti unde pot face cariotipul, sa imi dea un rezultat pe care ma pot baza?

Cariotipul se face si la Kaali(adica ei recolteaza si trimit la un laborator).Rezultatul se da in trei saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

Merionalul nu trebuie tinut la frigider. Gonal-ul se tine la pastrare la frigider, si poate fi tinut la temperaturi sub 25 grade 28 de zile. scrie pe ambalaj. Deci daca-l folosesti in decurs de 28 zile poti sa-l tii la temperatura camerei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cezara66 spune:

Ia ascultati ce mi-a spus un ginecolog(fara nici o experienta la FIV)ca majoritatea esecurilor implantarii embrionului la FIV se datoreaza,culmea,lichidelor!Si motiveaza prin aceea ca hormonii favorizeaza retentia de lichide si ca noduli,chisturi,polipi,fibroame-murali sau intramurali- cresc in dimensiuni si nu permit nidatia.
Si noi cu flacoanele dupa noi!Pe cine sa cred?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

da chiar ca suntem multe in Martie la Budapesta...pai...ori il invatam pe dr. K sa vorbeasca romaneste...ori nu...ca naibilor!!!!
tre s-o facem si lata...sa ne strangem intr-o zi toate...care cu oo-le mai tarash decat ailalta...si se ne facem de cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

Eu nu cred asta.

Mergi la inceput