Fiv in Ungaria 92
Raspunsuri - Pagina 6
irinaflorea spune:
Retam, Dent , Mirela, Sami si voi, fetelor dragi....
Anca esti in focuri??????nu mai tineam minte.
Acum trei zile mi-au venit rusii si uitasem ca imi pusesem in gand sa incep ac. Poate ca am uitata fiindca nu mi-a zis doctorul sa le iau????(sau poate ca-s prea zapa)
pamy spune:
lidiadiana aia de la farmacie ii cu capu.Cum de nu ti-a zis ca trebuie sa le tii in frigider?Eu zic sa ii zici la medic ce ai patit.Parerea mea e ca nu e bine ca le-ai tinut la temperatura camerei.Eu cand le cumparam,de la farmacie mi le puneau direct in gentuta cu gheata.
KiraClara ma bucur ca te gandesti la o noua incercare
Mai fetelor da mai sunteti multe in martie la Budapesta?
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ianna2002 si eu tot in martie, tot la PK! |
multa bafta, ianna
cezara66 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui KiraClara Stiti unde pot face cariotipul, sa imi dea un rezultat pe care ma pot baza? |
Cariotipul se face si la Kaali(adica ei recolteaza si trimit la un laborator).Rezultatul se da in trei saptamani.
ala77 spune:
Merionalul nu trebuie tinut la frigider. Gonal-ul se tine la pastrare la frigider, si poate fi tinut la temperaturi sub 25 grade 28 de zile. scrie pe ambalaj. Deci daca-l folosesti in decurs de 28 zile poti sa-l tii la temperatura camerei.
cezara66 spune:
Ia ascultati ce mi-a spus un ginecolog(fara nici o experienta la FIV)ca majoritatea esecurilor implantarii embrionului la FIV se datoreaza,culmea,lichidelor!Si motiveaza prin aceea ca hormonii favorizeaza retentia de lichide si ca noduli,chisturi,polipi,fibroame-murali sau intramurali- cresc in dimensiuni si nu permit nidatia.
Si noi cu flacoanele dupa noi!Pe cine sa cred?
samira33 spune:
da chiar ca suntem multe in Martie la Budapesta...pai...ori il invatam pe dr. K sa vorbeasca romaneste...ori nu...ca naibilor!!!!
tre s-o facem si lata...sa ne strangem intr-o zi toate...care cu oo-le mai tarash decat ailalta...si se ne facem de cap