Fiv in Ungaria 92
Raspunsuri - Pagina 8
lidiadiana spune:
I-am scris acum lui PK sa fad ce zice cu fiolele astea care nu le-am tinut la frigider.Pe prospect scrie ca trebuie tinute la max 25C. Ma ia durerea de cap...si de inima...
FSH mare... urmeaza primul FIV
samira33 spune:
diana,eu zic sa stai linistita
oare la farmacie le tin la frigi???intreb si eu ca habar nu am
mami_vreau spune:
Neatza unguroaicele!!! Ma da' chiar ca o sa fie aglomeratie in budapesta in martie! Ieri am sunat si noi la pensiune si se mirau si cei de acolo ca au grad foarte mare de ocupare pentru martie! e pensiunea aproape plina!
lidia eu chiar zic ca nu e problema ca nu le-ai tinut la frigider o saptamana! vezi ce iti spune si p.k.
samira si eu tot 20 zic sa iei! vezi si tu la budapesta daca ti-o mai trebui vreo fiola in plus!
eu am injectiile pentru primele 5 zile (le-am cumparat in mare parte de acolo cand am fost la prima consultatie si mai am de luat 5 fiole de gonal din tara ca sa completez pentru ca mi-a marit doza)... restu' le iau din ungarica...
va multumesc tuturor pentru raspunsurile in legatura cu timpul necesar pentru a aduce fiolele la temp camerei!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
bytzi spune:
lidia,nu-ti fa probleme ,chiar si la puregon(care este gata preparat) scrie ca se poate tine la temp sub 25 grade timp de max 3 luni(si apoi 28 zile daca este flaconul inceput) dar pa menopur si gonal(pulbere+solvent) nici nu scrie ca se tine la frigider ,nici nu stiu daca farmaciile la tin la frigider
_
[font=Tahoma]
endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
alekusta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 feteleee....adunarea pe terasa...ca am nevoie de sfatul vostru asadar....je....cu ovare sanatoase...am primit stimulare cu menopur...in primele 5 zile cate 2 amp pe zi...adica 10 fiole de 75UI. corect pana aici??? in aceste conditiuni...cate fiole as mai putea primi-estimativ,in a2a parte a stimularii??? adeca...pe romaneste...cate pana mea de fiole sa-mi comand pentru toata stimularea???ca maine tre sa lansez comanda si nu stiu cat sa zic??? 20 de fiole???25??? clara,am in plan si fiola de la tine |
ank30 spune:
Fetelor,
Vin si eu cu vesti....s-a amanat cryo peste un cm,poate va intrebati de ce? ei bine progesteronul care nu da rezultate de nici un fel si nici de prog injectabil nu am primit vreo recomandare de la T (zice ca daca era sa creasca ar fi crescut si sub utrogestan)deci,felicia mai amanam pe aprilie povestea noastra.Urmatoarea incercare se vrea a fi pe ciclu natural.
Irina,Adya,Felicia,Rubia,,.
rubia spune:
samira eu am luat de aici 14 fiole si restul de 3 le-am luat de la Kaali,pt ca eu de exemplu am facut 9 zile de stimulare (am raspuns bine) si in primele 8 zile am facut cate 2 fiole,iar in a 9a zi o singura fiola,asa ca 20 eu sunt sigura ca ajung. Daca o sa mai ai nevoie (in caz de raspuns mai greu la tratament ) pot sa iei de acolo cateva.
ank parerea mea este ca sa faci injectabil si sa nu mai astepti sa-ti propuna doctorul,ti-am zis povestea mea .Eu am facut cu 2 zile inainte de ET si pe urma la 5 zile .Dupa o saptamana am repetat analiza si iar progesteron mic si am marit doza de injectabil,adik am facut la 4 zile.Eu pur si simplu nu absorb utrogestanul la 12 ovule pe zi imi iesea progesteronul la nivel 1 ng.(daca va puteti inchipui asa ceva)-asta era la FIV 3.