Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

madutza, ancamihaela- va tin pumnii ptr maine la eco.va asteptam cu povestiri de bine, dupa..eu acum astept eco de marti.dupa povestirea mihutei,mi-a trecut euforia instantaneu.stau la pat,relativ linistita dar asta nu inseamna ca nu astept cu mare interes urmatorul eco.vorba lui aniast - azi esti pe Everest, maine -in prapastie.asta e viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Burtici, va de noapte buna! Vad dublu asa ca recuperez intai la somn si pe urma 'trec in revista'la burticutze. Maine e vineri,lejer, nu mai sunt stresata, inceput de week (uraaa) si o sa am multa treaba... frecat manganul, menta, tras matza de coda, taiat frunze la caini... greuuu... asa ca o sa am timp sa va pupicesc pe fiecare in parte. Mi/e dor de voi si sa stau cu voi.

Arthurana, tu ziceai de supa de rosii acum cateva zile? (sper sa nu gresesc) Am visat alaltaseara toata noaptea ca mancam supa de rosii bunaaa rau si spargeam niste nuci mari, albe si gustoase... si am avut o zi super buna.
In schimb aseara l/am visat pe tata care nu mai e de 6 ani si m/am trezit cu un offff la inimutza. Mi/e atat de dor de el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

noapte linistita burticilor
somn usor si doar ingerii albi sa va sarute!

8+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Madutza, Ancamihaela, asteptam sa ne povestiti maine cum ati vazut inimioarele.
Somn usor tuturor burticilor, vise placute si greturi putine

Kiti, 6+ si mami de Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

Salutare gagici cu burtici!

ANCA, MADA Ma gandesc la voi si asteptam vesti bune! Si eu merg maine la 8 seara tot cu speranta ca vedem inimioara! DOAMNE AJUTA!

LIVI Multa sanatate si tie si lui IRIS

LILIANA Eu ziceam de edem nucal mare... am scris gresit... 7 mm nu cm dar oricum era foarte mare... Am facut investigatii dupa intrerupere in sensul ca amandoiu ne-am facut cariotipul genetic. A iesit ca amandoi suntem genetc sanatos. DOAMNE t multumm! Concluza mediclor ca a fost pur s smplu un accident genetic fara nici o explicatie> Trebuie sa recunosc ca acum stau un pc cu spaima pana trecem de nucala, dublu si triplu test, dar incerc sa gandesc [pozitiv si sa ma rog la Dumnezeu sa aiba grija de noi.

ARTHURANA Ce faci da un semn! CUM Te mai simti
ANIAST

Cam asta ar fi. Ma duc ca trebuie sa fac registrul de casa de la cabinet ca daca nu ma reneaga contabila ca nu il dau niciodata la timp! Cel mai mult URASC acest regstru de casa care mi se pare o mare PORCARIE! (scuzati devierea , dar trebuia sa imi spun oful)

Va pup dulce pe toate!

Sa imi tineti pumnii pt maine si sper ca pe la 9 vin cu vesti bune!!!

Edith 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anca Micaela

Abia la 13.45... O vesnicie pana atunci! :( Pe la 4 vin cu vestile... Ne tinem de mana in gand, da, Madutza?

Anca Micaela, mama Emei Ioana si 7+

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Sigur ca da, maine veselim fetele!

Viss, stai linistita in patut si bebe o sa fie bine. Mai e putin pana marti.

Fetelor voi v-ati facut lista de intrebari pt dr? Daca da, ce ati trecut pe ea? ..ca eu am facut una dar parca vad ca uit sa intreb ceva imp: despre cafea, despre sex cu prezervativ, eco morfologica, vopsitul parului, ridicat baiatului, calculul sapt dupa UM sau ecograf?
Oare am ratat ceva important .....?

Maya, Crina, Kiti somn usor!

Povestea nasterii

Mada 7+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Mergi la inceput

AZI AM SCHIMBAT SEMNATURA!!!

URAAA!!!

Edith 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Karin , oau suntem 3 maine la eco!!!
Iti tin pumnii sa vezi inimioara. Maine la 4 si la 9 sunt sigur pe forum sa aflu ce ati facut .
Eu ma duc de dimineata la dr, deci ajung acasa in jur de 12:00-13:00.

Povestea nasterii

PS: mai are cineva idei ca sa pun pe listuta de intrebari la doc?

Mergi la inceput

Mada Merci si eu tin pumnii! Dar stiu eu ca maine vom da 3 vesti bune fetelor!
Eu nu mi-am facut o lista cu intrebari dar cam tot astea sunt si nelamuririle mele.

PUPICI

Edith 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui Anca Micaela

Abia la 13.45... O vesnicie pana atunci! :( Pe la 4 vin cu vestile... Ne tinem de mana in gand, da, Madutza?

Anca Micaela, mama Emei Ioana si 7+

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Sigur ca da, maine veselim fetele!

Viss, stai linistita in patut si bebe o sa fie bine. Mai e putin pana marti.

Fetelor voi v-ati facut lista de intrebari pt dr? Daca da, ce ati trecut pe ea? ..ca eu am facut una dar parca vad ca uit sa intreb ceva imp: despre cafea, despre sex cu prezervativ, eco morfologica, vopsitul parului, ridicat baiatului, calculul sapt dupa UM sau ecograf?
Oare am ratat ceva important .....?

Maya, Crina, Kiti somn usor!

Povestea nasterii

Madutza.
Intreba/l pe dr daca unghiutele e voie sa le dai cu oja. Am citit pe site ca e bine de evitat...Alimentatia? Asta cred ca o stii. Hmm, nu/mi vine in minte.... a, cosmeticele, fardurile (de ex. fondul de ten daca afecteaza bebeul)... Te rog...

Mergi la inceput