Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Mihutza,...... nu/mi vin cuvinte... se opresc in gat, in schimb... lacrimile curg - pe cuvantul meu... imi vine sa intru in pamant cand aud de asa ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

madutza, sunt prin zona dar tocmai ce spuneam ca am o stare....bravo pentru primul capitol. Ti-a iesit perfect.

alinacoman, felicitari pentru gemenasi. Vezi ca exista pe net un calculator al DPN-ului in caz de gemeni...ca sigur DPN-ul nu va mai fi acelasi ca in caz de sarcina unica. Daca am putin timp, il caut eu.

zoze, am primit PM-ul tau insa, cand am vrut sa raspund, imi da o prostie de eroare. Imediat ce se rezolva problema, trimit.

michella, intorc . Sa stii ca pe tot parcursul perioadei o sa se schimbe DPN-ul, in functie de evolutia si cresterea bebelusului...dar de baza ramane DPN-ul dat de UM.

Andreea, in 11+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor la umanitare s-a facut un bazar unic pentru toate cazurile ,daca aveti timp si chef aici ne gasiti http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Salutare!

LiviOsafiebine!!

Nushu,esti mortala cu zeama de varza,varza murata Eu la sarcina cu Mihai,am mancat la acrituri..mama,mama..Acum,n-as mai pune gura pe ele,nici arsa

Loredana,te asteptam cu vestile bune!

kitzy,e grozava Diana!Daa..am vazut ca-i plac bijeurileIi si sade bine cu ele!

Andreea!

Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Am reusit sa citesc tot din urma. Aveam atatea sa va spun, pana cand am vazut mesajul Mihutzei ... nu-mi vine sa mai spun nimic. Avea dreptate cea care spunea ca, din momentul in care afli ca vei deveni mama, grijile nu te mai parasesc. Fara sa vrem be gandim la ce-i ma rau, poate ca nu ne vine sa credem cand ni se spune ca e in regula, si din nou griji pana la urmatorul control si tot asa. E foarte greu, nu stiu ce sa mai spun, decat ca suntem alaturi de tine si te mangaiem cu drag. Oricum, parerea mea e sa mai mergi si la un alt doctor, rau n-are ce sa faca.

Lyvy, multa sanatate lui Iris! Sa ne tii la curent cu starea ei si sa-i spui ca si noi si puii nostri o pupam mult si asteptam sa se faca repede, repede bine. Uite un pupic si o floricica de la Clarinda

LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008) SI 7+

http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Lora, iti multumesc pentru informatii! Intr-adevar, am fost azi la servici sa fac cererea de revenire la servici si mi-a spus doamna de la HR ca se reia serviciul urmatoarea zi dupa implinirea a 2 ani a copilului. Clarinda face 2 ani pe 18 martie, iar eu incep serviciul pe 19 martie. Deci, e asa cum ai spus tu. Multumesc inca o data!

Am fost si eu astazi sa-mi fac analizele de sange; pe langa cele gratuite, le-am facut si pe cele contra-cost, specifice primului trimestru de sarcina si m-au costat 370 lei. Cele de sange sunt gata maine, iar celelalte peste 10 zile (Rubella cica dureaza asa mult). Sper sa am rezultate bune, ca la sarcina cu Clarinda.

LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008) SI 7+

http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Buna seara tuturor, va citesc fiecare postare si traiesc toate momentele impreuna cu voi. O data plang, o data rad alaturi de voi, apoi ma rog la Dumnezeu, pentru mine, pentru copilul meu, pentru fiecare mamica si copilas...Mi-am vazut si eu bebelusul si inimioara batand, nu-mi venea sa cred,Doamne cat m-am mai perpelit o saptamana fiindca nu se vedea decat sacul gestational.Am un bebe de 3, 4 mm.Au descoperit si un posibil hematom asa ca tratament cu duphaston...
Acum incerc sa ma bucur, dar parca nu pot pe deplin, inca imi e teama.Pe 26 februarie ma duc iar la eco.
Medicul meu e Gabriela Dinca.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Fete dragi, maine trebuie sa merg la echo si am niste emotii... Mi-am luat rezultatele de la analize, au iesit bine toate (mai putin valoarea de la proteine in sumarul de urina - normal ca am cautat pe net si m-am ingrozit de cate variante de boli sau afectiuni ar fi, una mai rea ca alta ). Incerc insa sa ma gandesc ca doar dr o sa imi poata zice ce e cu ele, daca mai e ceva de investigat si ca nu ma ajut cu nimic daca imi fac atatea ganduri negre.
Insa de partea cu echo... maine ar trebui sa se vada embrionul si sa bata inima (spre deosebire de vizita anterioara), pentru ca voi avea in 7 sapt si 6 zile de la UM... si ma gandesc cu groaza daca nu o sa fie ok...
Pana acum m-am tinut tare, dar cred ca e si vina hormonilor, ca trec de la o stare de bine la tristete imediat... plus ca m-a pus la pat o raceala nesuferita
Nu-mi place sa imi plang de mila, dar simt nevoia sa va zic voua temerile si gandurile mele, ca sigur nu sunt singura care le are, iar in fata copilului si familiei sa ma pot tine tare

Anca Micaela, mama Emei Ioana si 7+

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Anca Micaela - tine-te tare pentru maine. Eu sunt alatur de tine pt ca sunt in aceeasi situatie. Maine merg si eu la eco si sper sa vad 1-2 inimioare . Pana azi am fost neasteptat de linistita. Nu am mai innebunit nici fetele de pe forum cu valorile mele(...cred eu), dar acum m-a luat si pe mine valul.
Nu ar tb sa ne agitam acum, lasa ca venim maine cu vesti bune la fete La ce ora ai eco?

Povestea nasterii

Mada 7+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Abia la 13.45... O vesnicie pana atunci! :( Pe la 4 vin cu vestile... Ne tinem de mana in gand, da, Madutza?

Anca Micaela, mama Emei Ioana si 7+

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput