Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Nu am intrat cateva saptamani si ce-mi vad ochii:ne-am adunat nu gluma.Spun bune venit gravidutelor, sarcini frumoase si bebei sanatori.Primiti si cate si.
Felicitari gravidutelor care si-au vazut la ecograf si mai ales Alinei felicitari pentru gemeni.
Mihutza sincer imi pare foarte rau.Iti cunosc durerea.
Livi imi pare rau ca nu te simti bine nici tu si nici puiutul tau.Al meu are reprize de genul asta odata la 2-3 luni si slabeste enorm in cateva zile.Sanatate multa va doresc

eu azi la 16 am programare la ginecolog:analize de urina ,sange si ecografie.Sper sa fie ok desi am avut dureri de burta mari 2 zile la rand.Am stat numai in pat.Nici cu mancarea nu ma inteleg tare bine.
Eric ma alearga cat ziua de lunga prin casac an-are astampar si vrea "tai tai" dar nu e prea placut afara.
Sper sa va scriu mai des.Revin cu info dupa ce ma intorc de la doctor.
gravidoasele

8 + Eric Joshua... o minune de la Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Karin
Mihule
Nushu ce tare-i baietelul tau iti dai seama o sa avem o problema cu mall-ul si in plus ii plac foarte mult si biju'urile

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Loredana , bafta la dr. te asteptam cu noutati!

Lyvy, insanatosire grabnica! si tie si fetitei

Povestea nasterii

Mada 7+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

Mihutza, Dumnezeu sa te ajute cu multa putere si curaj. Incearca si o a doua parere, iti tin pumnii ca rezutatele sa fie POZITIVE si bebicul tau sa fie bine.

Alina, BRAVOOOOOO, ai 2 bebici sa va bucurati de ei si de aceste clipe minunate, multa sanatate si multe si multi

La toate burticile noi si la cele care si-au vazut fluturasii la echo multe si multi

Ioana, 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Lyvy, inca o data urez insanatosire grabnica micutei tale...si exact la asta ma refeream cand spuneam sa ai grija de tine, sa nu iei si tu ceva...of, pacatoasa perioada asta plina de viroze (chiar si dr mea de fam imi spunea ca trebuie sa am tare multa grija in zilele astea).

Mey, in alta ordine de idei eu tot la varza poftesc...norocutul meu ca in toamna, cand nici nu banu\iam ca o sa fiu cu burtica acum, am pus o gramada de borcane de varza dintr-aia taiata, la murat. Si intregi pentru sarmale... Si in asemenea hal poftesc la varza incat nu o mai mananc numai sub forma de muratura, am facut si varza calita din varza murata.... Propun sa ne numim odiseea "Verze murate de sept-oct"

Chiar ca multe ne-am adunat...sa dea Dumnezeu sa fim sanatoase, sa avem sarcina fara probleme si bebei sanatosi!

7+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

NU stiu daca aflu, sigur cica ar fi pe la 16-18 saptamani. Dar se poate afla si la 12, insa in functie de cat de bine se vede etc.
Am o prietena care a aflat la 12 saptamani cu siguranta ca va fi baiat; medicul i-a spus ca e clar, se vede bine.

Sa vedem, sunt tare curioasa; alea babesti cu sarea, cica ar fi fata... eu nu cred in de-astea, mamei i-au spus la ambele sarcini de baieti si baiat nu sunt nici eu nici sor-mea.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Lyvy , Iris se va face bine, ai grija sa nu se deshidrateze insa, mai suna la doctor, sa-ti mai dea niste sfaturi. Stai tare si o sa fie fie bine si pentru fetita si pentru tine si pentru noul bebic.

Alina, felicitari pentru gemeni!

Liliana nici eu nu am greturi si nici pofte. Ma extenuez insa rapid, mi se face foame des si cand e asa -daca nu mananc imediat- cad de pe picioare, imi tremura mainile.

Eu am eco pe 2 martie. As minti daca as spune ca nu am diverse ganduri. Incerc insa sa le alung. Ca si voi incerc sa fiu pozitiva, sa ma vad in viitor fericita si cu inca un copil sanatos.

Fetelor si eu am dificultati in a va contacta pe fiecare..suntem extrem de multe si este greu sa incerci sa interactionezi Asa ca si eu ma multumesc sa va citesc, sa ma bucur si sa ma intristez o data cu voi.
Imi doresc sa fim curajoase.
Va pup pe toate,

http://lbdf.lilypie.com/Xf9Jp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

mihutza, suntem alaturi de tine!

lyvy, sa va faceti bine cat mai repede!

noi avem vesti bune, ieri am fost la eco, totul e ok, inimioara de pui mic am auzit-o si .... mi-au dat lacrimile, imposibil de redat in cuvinte. varsta de la eco a iesit de 7 sapt si 5 zile, fapt care modifica si dpn-ul la 29 septembrie.
toata gasca de burtici si sa ne auzim cu vesti bune!

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Fetelor, eu sunt cam daramata. Ieri n-am putut sa ma bucur cum trebuie de revenirea zozelei, careia ii urez din suflet o sarcina usoara, fara probleme si cu zambetul pe buze, ca m-a pocnit mesajul mihutzei. Am citit de cateva ori ultimul mesaj de bucurie cand scria: "...mergem la intalnire", apoi celalalt...mi-au dat lacrimile de fiecare data. E incredibil cum ti se poate darama lumea intr-o fractiune de secunda si mi s-a intarit convingerea ca pana nu-si ine fiecare mama bebelusul in brate, nimic nu e sigur. Si de atunci abia incep grijile zilnice, absolut firesti, pentru bebelus. Pentru fiecare femeie, din momentul cand a aflat ca va deveni mama, s-a terminat cu relaxarea...sigur, exista si enorm de multe satisfactii dar intotdeauna, intr-un colt adanc al sufletului exista si teama...
Off, ce pot spune, imi pare tare rau, mihutza, nu te pot incuraja spunandu-ti ca o sa treaca pentru ca stiu, din proprie experienta ca nu trece asa usor. Iar cine spune, ei...noroc ca ai un copil...se insala. O suta de copii sa avem si tot e extrem de dureroasa o pierdere de sarcina.

Te rog ai grija de tine si priveste cu optimism in viitor. Te pup

Andreea, in 11+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

aniast

michella

Mergi la inceput