Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Am gasit, am gasit... ciudat, dar am reusit. Era o reclama, oricum.
Va pup pe toate.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Liliana, la primul bebe aveam nume pregatit inca inainte de a ramane insarcinata. Doar pentru baiat si baiat a fost .
La a doua sarcina incepusem sa caut nume de fetite, sperand ca iese asa, dar sarcina s-a oprit din evolutie si m-am oprit si eu din cautari.
Acum astept sa trec de 14 saptamani, apoi ma pun pe triat nume.
Tu mai ai putin si o sa afli ce este, nu?

Kiti, 6+ si mami de Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

mihutza, imi pare nespus de rau......nu am cuvinte......
eu cred ca cel mai dureros lucru din lumea asta e sa inceteze din viata copilul inaintea parintelui
incearca si tu sa te duci si la un alt doctor. poate mai e vreo urma de speranta.
sa-ti dea dumnezeu sanatate si multa putere!

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

mihutza imi pare nespus de rau!!!am trecut si eu prin asta,la 9 sapt nu i-am mai batut inimioara puiului meu si am facut chiuretaj ca era nevoieeste f greu pt o mamica,dar trebuie sa treci peste mai ales ca mai ai un pui acasa care are nevoie de tine

alina cea din iasinu am retinut exact nick-ul,eu am mers prima eco la 6s si 5z,inainte de 6sapt nu prea ai de ce sa mergi ca nu are activitate cardiaca si mai tare te ingrijorezi...la ce medic mergi?

arthurana imi pare rau ca te simti atat de rau!!!eu am scapat de greata de 2 zile zeama de varza sa traiasca,,,bine mai apare greata asa cate un pic dar beau un pahar de zeama si dispare complet..imi pare rau ca esti asa departe si nu ai de unde sa procuri,super tare experienta ta cu pusul muraturilorin primul rand nu trebuia pus in camara borcanul ca de aia se impute,trebuie tinut mai la rece intr-un beci undeva si musai pitrocite adik suflat in zeama aia la cateva zile cu un pai/tub ca altfel se baleste zeamasper ca ai inteles ce am zis si poate incerci sa murezi iar

kitzy ce dulce e fii-ta!!!auzi cica-si ia geanta si se duce la mallsi inca n-are 2 ani!!!!pai sa te tii bine ca acush o mariti si david al meu face smecherii de tot felul sunt tare dulci la varsta asta,el cel mai des cand il intreb daca mergem afara se uita f atent la mine nu zice nimic se duce pusca la dulap scoate pantaloni si caciula si incepe sa se imbrace singur

felicitarii mamicii care a aflat ca are gemeni!!!scuze dar nu am retinut nick-ul,mi-e mai greu pana o sa va cunosc pe toate...sarcina usoara si odihneste=te bine ca apoi vine furtuna

side David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Apropo de varza acra. Cu Vladut am ramas insarcinata in august. Pe la sfarsitul lui septembrie ma izbeste o pofta crunta de varza acra. Dar nu era murata inca!! Nici la soacra-mea, nici la mama, iar aia de la magazin nu ma satisfacea sub nicio forma.
Intr-un final, nu stiu cum si de unde, reuseste socrella sa imi puna in fata un lighean cu varza acra. De aia buna, de iti crantane in dinti, un vis, un deliciu. Nu a mai pus nimeni mana pe vreo bucata, ca devenisem extrem de posesiva cu varza MEA, am dat gata juma' de lighean, am savurat fiecare picatura de zeama, apoi m-am tolanit pe canapea, pe deplin satisfacuta.
Fericirea a tinut cam un sfert de ora, pentru ca abia am reusit sa ajung in baie, unde am devenit extrem de intima cu vasul de toaleta. Am tinut WC-ul ala in brate vreo jumatate de ora, vomitand tot ce aveam prin stomac si ceva in plus, in timp ce husbandul si soacra isi frangeau mainile pe la usa si se jurau ca nu ma mai lasa sa ma ating de acrituri.
Vorba lu' bunica-mea - ti-e rau acum, dar ti-a fost si bine. Jumatatea de ora de rai cat am papat varzuca s-a razbunat crunt. Nu am mai pus picatura de zeama de varza in gura tot restul sarcinii, ca nu mi-a mai trebuit .
Acus vad ca ma lasa rece gandul la asemenea bunatate, dar mai am timp sa poftesc si la de-astea.

Kiti, 6+ si mami de Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Apropo de varza acra. Cu Vladut am ramas insarcinata in august. Pe la sfarsitul lui septembrie ma izbeste o pofta crunta de varza acra. Dar nu era murata inca!! Nici la soacra-mea, nici la mama, iar aia de la magazin nu ma satisfacea sub nicio forma.
Intr-un final, nu stiu cum si de unde, reuseste socrella sa imi puna in fata un lighean cu varza acra. De aia buna, de iti crantane in dinti, un vis, un deliciu. Nu a mai pus nimeni mana pe vreo bucata, ca devenisem extrem de posesiva cu varza MEA, am dat gata juma' de lighean, am savurat fiecare picatura de zeama, apoi m-am tolanit pe canapea, pe deplin satisfacuta.
Fericirea a tinut cam un sfert de ora, pentru ca abia am reusit sa ajung in baie, unde am devenit extrem de intima cu vasul de toaleta. Am tinut WC-ul ala in brate vreo jumatate de ora, vomitand tot ce aveam prin stomac si ceva in plus, in timp ce husbandul si soacra isi frangeau mainile pe la usa si se jurau ca nu ma mai lasa sa ma ating de acrituri.
Vorba lu' bunica-mea - ti-e rau acum, dar ti-a fost si bine. Jumatatea de ora de rai cat am papat varzuca s-a razbunat crunt. Nu am mai pus picatura de zeama de varza in gura tot restul sarcinii, ca nu mi-a mai trebuit .
Acus vad ca ma lasa rece gandul la asemenea bunatate, dar mai am timp sa poftesc si la de-astea.

Kiti, 6+ si mami de Vlad

La fel am patit si eu cu varza..ma lovise pofta si am mancat si dupa aia abia am ajuns la baie..cumplit ...nu-mi mai trebuie varza..in schimb am mancat castraveti murati cu unt si paine si nu am avut nimic.Pe mine au inceput sa ma mai lase greturile si mananc acum ceva mai bine dar trebuie sa am grija sa nu fac excese ca imediat vizitez baia

Claudia 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Mihutza, nu am cuvinte

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
+7 sapt

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Mihaela imi pare rau de ce ti s-a intamplat, te inteleg ca si eu am trecut prn asta si stiu ca nimic nu te poate alina.Trebuie sa fii puternica, sa mergi mai departe ma alesca mai ai un puiut acasa .

Alinacoman-felicitari ptr gemeni.Ce frumos!! Bucurie dubla

Ionela 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Multumesc mult la toate fetele, care s-au gandit la noi si mi-au spus o vorba buna, nu nominalizez sa nu supar pe nimeni.

Iris e tot rau, a mai avut febra dupa 3 doze de antibiotic, acuma are si scaune apoase verzi, sunt terminata. Si toate ar fi altfel daca nu as avea si eu viroza asta pacatoasa pe care o duc de imediat o sapt, tusesc de rup, elimin diverse, mucii sunt in floare si tot asa.

La cum ma chinuie viroza asta mi-e frica si pentru bebe mic.

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
+7 sapt

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Mihutza incearca sa mergi si alt medic poate mai exista o speranta din cate ai spus tu dimensiunile sunt normale ptr varsta gestationala.Iti tin pumnii poate se intamplao minune. Ai grija de tine!

Ionela 7+

Mergi la inceput