Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 15
eveline spune:
Madutza, neaparat du-te la un cabinet particular...chiar nu sunt care primesc fara progranmare? La noi sunt o gramada, nu pot crede ca la tine nu...chiar daca astepti sa intre 3-4 persoane care asteapta si tot intri dupa aia. Sau unul care are program si la pranz...e mai putin aglomerat de obicei, lumea merge la dr cam dupa ce iese de la servici. Sa mai afli o parere...pentru linistea ta sufleteasca...nu stiu, mi se pare inuman sa te puna sa astepti atat pana la urmatoarea eco daca la asta nu a iesit ceva in regula...
Clary, clar hormonii-s de vina ... La multi ani!
7+ si mamica de Bianca
Bells spune:
clary, LA MULTI ANI !!! multa sanatate, iubire, fericire si un bebic frumos, sanatos si la termen.
Pentru burticile care merg la echo, sa veniti cu "inimioarele" la inventar
Un si o pentru burticile noi venite, sarcini la termen si multa sanatate voua si bebicilor vostri.
madutza, nici nu trebuie sa renunti la ideea ca nu mai esti gravida. ESTI o viitoare mamica stiu asta sigur, incearca sa mai faci o echo la un cabinet particular. MULTA BAFTA SI CURAJ, sunt alaturi de tine, iti tin pumnii stansi si fac la Doamne Doamne !
pe burtici !
Ioana, 10+
madutza_bra spune:
Loredana, felictari pentru eco.Cred ca erai in al noua-lea cer cand ti-a facut cu manuta .
clary, La multi ani, sa fi fericita si sa ai parte de toe ce mai bun!
Viss, multumesc pt tel. Cred totusi ca ma sa asyept pana miercurea viitoare si am sa merg langa mine la Victor Babes. O sa fie pb cu cine las baiatul..dar vad eu ca fac.
Arianna11, anna ivan, bine ati venit, sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi! Sunteti pe listuta
Povestea nasterii
Mada 7+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008
maya71 spune:
Arianna, AnnaIvan, Klarisse, 'BINE C/ATI VENIT', sa fie pentru 40 saptamani si dupa sa fie la 'Odiseea Mamicilor' adica ...sarcina usoara si dusa pana la capat.
LoredanaB spune:
Mandutza nu-mi vine sa cred ce se intampla.Mai cere o parere la un cabiet unde au aparatura mai performanta.
Clary Si multa sanatate tie si bebelului din burtica!
Acum o intrebare pentru gravidutele care au deja cate un copilas:ati fost in concedii in timpul sarcinii? ati calatorit cu avionul? v-ati expus la soare puternic?Cum s-au acomodat copilasii la schimbare?
Sotul planuieste un concediu prin mai-iunie in Antalia cu inca 3 familii si sincer mi putin frica.Sincer eu as alege o destinatie mai apropiata de austria.
9 + Eric Joshua... o minune de la Dumnezeu!
madutza_bra spune:
Klarisse, bine ai venit , esti si tu pe lista. Sarcina usoara!
Maya, Loredana,evelinne,viss, poate aveti dreptate, am sa sun acum sa vad daca gasesc liber pe undeva
Povestea nasterii
Mada 7+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008
eveline spune:
Loredana la prima sarcina cand aveam 6 luni am mers la mare...la Costinesti...insa am mers cu masina. Distanta e destul de mare (Suceava -Costinesti) asa incat am facut multe pauze in care m-am dezmortit.
La mare a fost super OK, n-am stat nici eu ca nebuna la 12 pe plaja si mi-a priit innotul... Am avut ceva emotii in ceea ce priveste mancarea de la diversele terase pe care nu le puteai verifica nicicum insa am avut noroc si n-am reusit sa pap nika expirat. A fost OK, n-am avut nicio problema.
Stiu ca e ceva legat de gravidute si calatoriile cu avionu...nu e indicat sa mergi cu avionul distante lungi, insa daca nu ma insel in ultimul trimestru de sarcina...da nu bag mana in foc, aici mai trebuie ceva informatii.
7+ si mamica de Bianca
clary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eveline Loredana la prima sarcina cand aveam 6 luni am mers la mare...la Costinesti...insa am mers cu masina. Distanta e destul de mare (Suceava -Costinesti) asa incat am facut multe pauze in care m-am dezmortit. La mare a fost super OK, n-am stat nici eu ca nebuna la 12 pe plaja si mi-a priit innotul... Am avut ceva emotii in ceea ce priveste mancarea de la diversele terase pe care nu le puteai verifica nicicum insa am avut noroc si n-am reusit sa pap nika expirat. A fost OK, n-am avut nicio problema. Stiu ca e ceva legat de gravidute si calatoriile cu avionu...nu e indicat sa mergi cu avionul distante lungi, insa daca nu ma insel in ultimul trimestru de sarcina...da nu bag mana in foc, aici mai trebuie ceva informatii. 7+ si mamica de Bianca |
Eu am intrebat de calatorii cu avionul ca voiam sa plec de Pasti la iubi(intre timp s-a hotarat sa vina el in tara sa faca analizele si sa scoatem actele) si mi s-a spus ca daca nu am probleme pot calatori cu avionul pana in luna a 7 a dar depinde si de tara unde mergi(iti pot cere analize sau asigurari medicale suplimetare).Cel mai bine te interesi la agentia de turism sau la vama si iti spun ei .
Multumesc mult fetelor pentru urari..afurisiti hormoni...
11+
viss spune:
mai madutza- pana miercuri mai erau 5 zile, dc iei in considerare si ziua de azi.eu am rezistat 2 zile, dar in a 3-a am devenit obsesiva,treb sa fac eco, chiar dc rezulatatul ar fi iesit negativ..aveam prea multe palpitatii, gafaiam,si nu mai puteam sta nici in dormitor, nici in bucatarie..si apoi m-am linistit.sper ca si la tine va fi bine