Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

buna ziua burticilor
mihutza imi pare rau pentru tine. stiu prin ce treci ptr.ca si eu am trecut prin asta
bun venit noilor burtici, sarcini usoare si la termen.

eu am fost ieri la morfo 1 si sunt fericita pentru ca dupa masuratori totul este normal. bebe e tare haios, isi duce manutele la fata, la nasuc...a fost ceva extraordinar. sexul probabil este feminin...chiar asa scrie pe foaia cu masuratori...si recunosc ca imi doresc fetita. nu m-ar deranja nici daca ar fi baiat, important este sa fie bebe sanatos. in 48h va fi gata si rezultatul de la dublu test...am emotii mari, sper sa fie ok. va tin la curent

11+

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

bun venit noilor burticute.
arriana, nu e obligatoriu sa ia greturi in sarcina.depinde de sarcina.
eu am tot mancat de azi dimineata asa cate putin, dar greata tot o am.de-as avea si eu fara sa dau afara ar fi bine.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

andre_flo felicitari! E minunat sa ai asemenea vesti...bravo!

7+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Felicitari inca o data!!!!!!
Sarcina usoara si la termen! Ma bucur enorm pentru tine

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11[/i]

Neata fetelor,sunt noua pe la voi,vreau si eu sa ma inscriu la topicul vostru pt ca de curand am primit o veste minunata ,aceea ca voi fi mamica.Pt asta va dau cateva date despre mine ca sa ma puteti trece pe prima pagina UM 18.01.2010 , DPN 25.10.2010 ,data mea de nastere 11.07.1982

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Salutare la mamici,
Sunt noua pe aici, UM am avut-o pe 1 ianuarie 2010, deci avem 7 saptamani de sarcina.DPN e 8 octombrie 2010 iar eu sunt nascuta pe 8 martie 1983:) Sunt incredibil de fericita dar si speriata, pentru ca imi doresc ca totul sa iasa bine. Am fost la eco la 5 saptmani mi s-a confirmat sarcina si faptul ca este intrauterina insa nu s-a vazut nici urma de ..Azi merg iar (la 7 saptamani) si sper din suflet sa fie acolo sa ne bucuram de el.
Va pup si sarcina usoara:)

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arthurana

Maya,

Visele ne apropie de cei dragi pierduti. Sentimentul acela de gol cu care te trezesti este de nedescris.

Chiar vroiam sa te dau lipsa la apel. Ti/am simtit lipsa...
Supa de rosiii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Bun venit noilor burtici! Sa aveti sarcini usoare, nasteri fara probleme si bebei sanatosi.

Mult succes la echo pentru gravidtutele care merg azi sa-l vada pe bebe. sa veniti numai cu vesti bune!

Arthurana, sa stii ca inteleg perfect ceea ce simti: si eu simt ca nu mai am pic de energie si Clarinda tot trage de mine sa ma joc cu ea si parca nici 2 pasi nu pot face si ma simt tare vinovata ca inainet ma jucam atre mult cu ea, ieseam mult afara, dar acum chiar nu mai pot asa mult. Si eu o tot pup, macar asa sa simta ca eu tot o iubesc, dar nu ma simt bine. Mi-e somn tot timpul si asa sta numai lungita in pat fara sa fac nimic.

Fetele din Bucuresti care vreti sa faceti masurarea pliului nucal (translucenta nucala) puteti sa-mi spuneti si mie, va rog, la ce cabinet/clinica mergeti si cat costa? Multumesc frumos!

LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008) SI 7+

http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clabuc

Bun venit noilor burtici! Sa aveti sarcini usoare, nasteri fara probleme si bebei sanatosi.

Mult succes la echo pentru gravidtutele care merg azi sa-l vada pe bebe. sa veniti numai cu vesti bune!

Arthurana, sa stii ca inteleg perfect ceea ce simti: si eu simt ca nu mai am pic de energie si Clarinda tot trage de mine sa ma joc cu ea si parca nici 2 pasi nu pot face si ma simt tare vinovata ca inainet ma jucam atre mult cu ea, ieseam mult afara, dar acum chiar nu mai pot asa mult. Si eu o tot pup, macar asa sa simta ca eu tot o iubesc, dar nu ma simt bine. Mi-e somn tot timpul si asa sta numai lungita in pat fara sa fac nimic.

Fetele din Bucuresti care vreti sa faceti masurarea pliului nucal (translucenta nucala) puteti sa-mi spuneti si mie, va rog, la ce cabinet/clinica mergeti si cat costa? Multumesc frumos!

LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008) SI 7+

http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#

pentru translucenta nucala...eu am fost la academica si m-a costat 350 ron

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Fetelor credeti ca e posibil sa-ti uiti ziua de nastere?Va spun eu ca da..ma suna mai devreme iubitu' si-mi spune la multi ani(e plecat in italia) si eu ma uit la telefon ,ma uit la ceas..ce-o fi patit..dupa care realizez ca azi e ziua mea de nastere ..Doamne ,ce ametita sunt...

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Am ajund si eu acasa
Vreau mai intai sa felicit mamicile care si-au vazut inimioarele la eco

Eu nu vin cu vesti bune...dar nici foarte rele...nu inca...
Nu stiu ce sa mai cred , sunt intr-o stare f nashpa, nu as vrea sa v-o transmit si voua..
Ideea e ca nu se mai ved 2 saci , doar unul si ala gol. Este mai mare decat data trecuta dar nu vede ecou embrionar inauntru. Are 2.73 cm sacul. Mi-a spus ca ecograful din spital nu este asa de performant ca cel de la clinica si sa ma reprogramez pentru 3 martie acolo. Dupa rezultatul de la Bhcg este sarcina in evolutie dar nu vede embrion. Am intrebat daca se mai marea valoarea Bhcg fara embrion si mi-a zis ca se putea mari dar ca nu ajungea asa de mare la 15455,58. Mi-a spus sa nu fac efort si stau cuminte pana peste 2 sapt.
Am incercat sa-mi mai fac o eco la Victor Babes dar abia pe 24 feb aveau liber..am renuntat. M-am gandit sa imi mai fac un Bhcg si am renuntat si la asta -ce rost are daca nu e nimic in sac...
De listuta pe care o pregatisem nici nu am mai adus vorba..
Inca nu renunt la ideea ca sunt gravida, NU VREAU !!!
M-a intins ca o placinta.
Vestile bune le veti primi de la celelalte 3 fete care fac eco azi.

Povestea nasterii

Mada 7+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Mergi la inceput