ZODIA FECIOARELOR **18**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Acasa iti vei ascunde adevaratele sentimente sub un zambet fortat. Incearca sa-ti deschizi sufletul un pic mai mult in fata celor dragi, chiar daca ai impresia ca lucrul acesta te umileste in fata lor si faptul ca vorbesti despre problemele tale cu cei de acasa ii face sa se simta triumfatori in fata ta. Adevarul este ca vei avea numai de castigat de pe urma acestor discutii. Cel mai important lucru este ca, pana la sfarsitul zilei, iti vei da seama ca, de fapt, numai adevarul conteaza.

Mergi la inceput

Buna dimineatza fecioare !

Eu sunt putin racita, am "prins" niste virusi. Nas infundat, stranut , stare de moleseala ...
Deseara mergem la o petrecere , sper sa pot rezista ca se fumeaza si numai asta nu-mi lipseste acuma ...

Va scriu horoscopul zilei de azi :

De dimineata, nu vedeti lumea in culori vii, nativilor Fecioara. Incercati din toate puterile sa cautati un motiv de bucurie, deoarece, mai repede veti gasi o critica bine argumentata decat o motivatie pentru un zambet. Seara o veste buna va schimba dispozitia. Cuvantul care va guverneaza ziua este CRITICA.

Week-end placut tuturor !!!

Mergi la inceput

Fecioarelor pe unde umblati ????
De atata vreme nu a mai scris nimeni nimik pe aici .... hmmm ... pacat ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

notati-ma si pe mine pe prima pagina
Datele mele 03.09.1977
multumesc
multa bafta fecioarelor
e o zodie care ma reprezinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Ziua buna dragele mele fecioare!

V-am descoperit din intamplare si vreau si eu pe prima pagina. Datele mele sunt: 05.09.1983.

Sunt din Sibiu, am 26 de ani, sunt de profesie jurist (da mai fac si 100 de chestii pe langa) si ceea mai mare realizare a mea s-a concretizat in Andrei-Razvan care are 11 lunite si 3 zile!

O zi de vis!

Ana-Maria

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Buna dimineatza fecioare !

Ce mai ziceti, cum mai sunteti ???

Eu in ultima vreme am fost foarte busy, dar mi-a mers cat de cat bine, nu ma pot plange, comparativ cu anul trecut pe aceeasi vreme cand eram la pamant cu psihicul

Noi vom merge pe 22 in CO in Germania. Fetele sunt in culmea fericirii si abia asteapta plecarea

In rest, caldura mare , mult de lucru la munca, lume agitata din cauza celor care se intampla in tara asta ...

Va doresc tuturor un week-end minunat !!!

Mergi la inceput

Va scriu mai jos horoscopul pentru acest week-end :

S-ar putea sa simti nevoia de un nou inceput in viata ta. Acest week-end poate fi momentul potrivit sa rezolvi o problema care a fost analizata mult prea mult timp. Momentul important va fi atunci cand vei reusi sa te eliberezi de suferintele tale obisnuite. Multe dintre contactele din cursul acestor doua zile iti vor da aripi si vei beneficia din abundenta de roadele muncii tale. Fii atent(a) la reactiile tale alergice, nu vor fi grave, dar, totusi, te vor deranja destul de rau. Ceata, praful, fumul, firele de par, penele si umiditatea iti pot, de asemenea, cauza diverse probleme de sanatate.

Mergi la inceput

Horoscopul carierei pentru saptamana 14-20 iunie 2010

Primele zile ale saptamanii care urmeaza sunt favorabile revizuirii bugetului si gasirii unor noi modalitati de economisire. Esti neobisnuit de econom in aceste zile si nu te avanti sa faci cheltuieli fara un motiv intemeiat.

Miercuri vei avea ocazia sa iti intaresti relatiile cu un coleg – o cina neformala dupa orele de serviciu nu este deloc o idee rea.

Spre sfarsitul saptamanii, acorda-ti putin timp pentru a-ti reevalua progresele, in special in legatura cu un anumit proiect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mittzzi spune:

Citesc de mult acest forum dar nu am fost prea activa iar acum ca sa ma simt si eu putin de-a casei as vrea, daca ma primiti, sa ader si eu la grupul vostru.
Sunt nascuta pe 24 aug. 1974, in Bucuresti dar de cativa ani locuiesc in Branesti, Ilfov.

Mergi la inceput