Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (374)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Eu...da, sa speram ca va fi bine ca m-am saturat de antibiotice si le suport tare greu si pe astea. Sper sa rezist prima tura de zece zile ca apoi am pauza alte 10 zile.Ufff!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Mandarinuza, Alinkav.

Mandarinutza ma bucur mult pentru tine, stiu ca iti doreai baietel. Despre triplu test nu ai de ce sa iti faci griji (stiu ca sunt inerente) pentru ca esti mult-mult mai tinara ca mine si la mine a iesit bun dry testul. Doamne ajuta sa fie adevarat ca pina la urma toate gravidutele ne facem fel si fel de ginduri. Ruga si speranta la dumnezeu ne ramin...

Andreea27 ce bine ca nu te-ai suparat.

Andreea11 noi ne mai dam vreo doi ani pe aici, acum ca vine baietelul...iti inteleg revolta. Cizmultite sunt foarte frumoase dar si scumpe la magazine gen Bebeloo dar ceva mai accesibil-cum vreau si eu cred ca gasesti si la Humanics.

Roxali, te salut. Sper sa am ajutoare la mutat dar acum gindul meu e mai mult la burtica. Asa a fost sa fie...

Mada super vestile de la ecografie. Sa va bucurati de noile achizitii.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
35+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

Eu...da, sa speram ca va fi bine ca m-am saturat de antibiotice si le suport tare greu si pe astea. Sper sa rezist prima tura de zece zile ca apoi am pauza alte 10 zile.Ufff!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Emma cu siguranta va fi bine.Bine ca te-ai lamurit! Ai condus singura la Iasi?
Eu am mare admiratie pentru soferitele bune si exceptionale (Sim, Prisi-stiuca voi mergeti pe distante lungi).

35+ cu David

Mergi la inceput

O noapte buna si linistita va si imi doresc!!!

35+ cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Fetelor, imi trimiteti si mie prin PM, care sunteti mai priceputeanu, niste indrumari despre cum sa iau alocatia pustiului pe card? Sarut manusitele!!!!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara si de la noi. De mult timp nu am reusit sa mai scriu la ora asta. Nici acum nu stau mult, numai sa va dorim o noapte buna si sa va spun ca am mai recuperat cu datoria de poze .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Buna seara si de la noi. Demult nu am reusit sa mai scriu la ora asta. Nici acum nu stau mult, numai sa va dorim o noapte buna si sa va spun ca am mai recuperat cu datoria de poze .

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

superbi.........a crescut asa de mult Andrei si ce bine ii sta cu parul lung...Alexandra s-a facut si mai frumoasa, nu degeaba adora printesele...cred ca trebuie sa-si cumpere tati o pusca

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

o zi buna va doresc............

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

Salut si de la noi!

Vroiam sa va zic ca intr-un final, cu tupeu, am dat telefon la un dr din spitalul Parhon din Iasi si m-am infiintat la el in cabinet a doua zi sa-l rog sa ma ajute. A fosst ff uimit dar intr-un final a acceptat sa ma ajute si sa indrume spre doctorii din spital de care aveam nevoie. Mi-a facut un set de analize si a reiese ca infectia uirnara a stationat sub 1000 deci din pucntul lui de vedere nu putea sa-mi dea tratament pentru asa putini microbi. Apoi m-a trimis la nefroloaga care im-a zis la fel plus ca nefiind hematii in urina si la eco totul ok deci nu e nimic de la rinichi.

Si dr asta extrem de draguta m-a trimis la o ginecoloaga fiindca concluzia doctorilor din spital a fost ca usturimea este totsuide pe partea genitala.

Am fost si la dr asta si a fost foarte contrariata vazand cate tratamente am luat (iar pefuziile cu ceftriaxon toti au zis ca fost prea mult)si mi-a dat un tratament de lunga durata (sper sa reziste stomacul meu) si sa ma duc duoa ce termin din nou la control. Phew! om vedea ce o mai fi. Ideea e, ca pentru prima data, la acest tratament mi s-a ameliorat usturimea dar efectiv mi-e frica sa ma bucur. Antiinflamatorul este celebrex si ma cam ustura stomcaul de la el. Om vedea.

Uau...ce aventura si cu usturimea asta. Bine ca ai nimerit medici buni si acum sper sa scapi definitiv de probleme. Ai grija, mananca mult iaurt sa protejezi stomacul de medicamentul cel nou.
Si pentru pitic, incearca si aerosoli daca tuseste urat.
Sanatate amandurora!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Buna dimineata! Repede citeva datorii cit se uita Daria la micile genii.

Ramonaiani, am scris ca ii doresc sanatate lui Daniel? Il pupam dulce si sper sa fie placuta sederea voastra in tara. Ce bine ca te-ai intilnit macar cu Luiza.

Maruntika, mai spun inca odata: Yannisa e fantastica. Mi-a placut petrecerea ei, cum mergeau in trenulet si ce frumos se legana in ritmul muzicii. Despre dialoguri pe toaleta ce sa zic...super. Deasemeni stie o gramada de poezioare si e si foarte curajoasa. Si Daria s-ar invirti asa dar nu ma tin nervii sa il las pe tati sa o invirta. Cred ca la baietel nu o sa mai am nici un cuvint de spus...

Roxana, am vazut pozele. Alexandra e superba cu ochisorii ei verzi minunati. Am citit despre progresele cu cititul-felicitari! Mi-a placut si mie freza lui Andrei si stilul in careil imbraci-e tot o veselie. Vreau sa remarc si pe mami foarte supla, cu parul lung si rochie total pe gustul meu.

35+ cu David

Mergi la inceput