Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (374)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Yaia, multa sanatate si lui Tudor! Aveti grija de voi. Si de delfinasa, ca deh, acusica se razbuna pe voi daca o suparati.

Ai vazut ca te-ai ingrijorat degeaba cu mutenia lui Andrei? Ti-ai facut singura de lucru! Gratuit!

Error! Nu numai ca n-a fost gratuit.. ci a costat chiar o caruta de bani!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Salutare!!!
V-a fost dor de noi???
Noua da, si v-am citit zilnic... Suntem bine, a fost o saptamana grea fara bona, insa azi ne-a anuntat ca mai vine o perioada (nu se stie cat), deci ne revin fortele. Eu mai am oleaca la lucrare, sunt la interpretarea datelor, iar Cris e f bine...E o vreme mizerabila afara, iar pe mine parca ma dor toate, mi-a venit ..si ma doare burta, rinchii, ficatul....
L-am programat pe Cris la oftalmologie, pe 24. Se mai plange de ochi si il supara lumina, sper sa fie doar rasfatul si dorinta de a fi number one.
Vreau sa ii iau lui Cris cizmulite de cauciuc, aveti idee de unde??? Am vazut pe undeva dar nu mai stiu pe unde.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Pe langa asta sunt tare suparata pe situatia din Romania. Nu-mi vine sa cred ca au scazut salariile in toate sectoarele bugetare, se iau rentele viagere olimpicilor si un singur sector care oricum era avantajat are beneficii...JUSTITIA!!! Off, cum poti sa jignesti un sportiv care a adus Romania pe culmile gloriei lundu-i 10 mil lei vechi si dandu-i unui judecator cu 30 mil lei vechi in plus la salariu... Mi-e sila, mi-e greata, nu mai vreau AICI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandarinutza

Am fost la eco, e ok, in burtica am un baietel!!Mai am de primit rezultatele de la triplu test peste o saptamna

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 16s+

Poze

felicitari

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aandreea27

cecilia ce mai face micul cristi?

andreea mami de baietel dragutel(10.10.2007)

este un nazdravan, vorbeste mult.....ne corecteaza daca schimbam ceva in poveste sau sarim pagina... daca ii ofer ajutorul cand spune poezii/ povesti(defect prefesional)ma opreste si-mi spune:opreste mami,Cristi spune..face numai ce vrea si cand vrea...il are in brate pe "nu vreau"....multe de spus...

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Buna seara fetelor! Noi suntem bine. Luni am fost la control. BB are 2.2 kg si e mai mare echografic cam cu o saptamana deci cam 33 sapt. deci mai sunt cam 6 sapt. Acum e pozitionat transversal.Oricum eu fac cezariana. Si Luca s-a nascut la fel din cauza fibromului mare pe care-l am.La cezariana are vreo importanta pozitia copilului?
In rest am intrat in concediu si in fiecare zi incerc sa mai rezolv cate ceva. Azi am mai bifat unele elemente de pe lista: cate ceva pt David, mami si nu l-am uitat si pe Luca. Am vrut sa-l cadorisim si pe tati dar modelul de sacou care ne-a placut nu ii venea.
Luca e ok mai are ceva momente de rautte fata de mine sau de bona dar sunt trecatoare.Il pupa des pe David din burtica si am facut mari progrese (punem pampers doar cand plecam afara) A inceput a ceara si noaptea la pipi. suntem tare bucurosi...
incerca sa ma odihnesc pana vine bb2 si va urmaresc cu mare intes pe noile mamici cu 2 bb cum va descurcati sa mao invat si eu si sa-mi fac curaj.
Apropo morfologia la bb la trim III cand se face intre ce saptamani?
Va pup si va doresc o seara frumoasa
Mada28 mami de Luca si bb David 32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11

Pe langa asta sunt tare suparata pe situatia din Romania. Nu-mi vine sa cred ca au scazut salariile in toate sectoarele bugetare, se iau rentele viagere olimpicilor si un singur sector care oricum era avantajat are beneficii...JUSTITIA!!! Off, cum poti sa jignesti un sportiv care a adus Romania pe culmile gloriei lundu-i 10 mil lei vechi si dandu-i unui judecator cu 30 mil lei vechi in plus la salariu... Mi-e sila, mi-e greata, nu mai vreau AICI!!!!

andreea

Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante...

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

nu merita sa te mai superi si pentru asta.....

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

Erina,s-a notat,s-a marcat si s-a.....executat..mersi ptr ca mi-ai spus.Nu am de ce sa ma supar..
Mandarinuta felicitari sa fie sanatos,papacios si norocos.
Cecilia si Andu cam tot asa face.Stie deja povestile si paginile.Cel putin povestea cu capra cu trei iezi a ajuns dosar.Pe nu vreau,nu prea il intrebuinteaza.Iar cand zice,il las nitel sa ii treaca si apoi abordez iar problema.Dar cand mai este vreun tataie sau mamaie prin preajma se naruie totul.Deja stie de ceva timp la cine sa alerge in caz de refuz si se vaieta si plange si ofteaza pana i se face hatarul.Eu nu prea cedez,am ajuns sa cred ca eu sunt defecta.
Mada super vesti,eu cel ptuin cand aud de un bebe fara pampers chiar ca ma bucur.Am ajuns tare stresata pe tema asta.Odihneste-te mai ai nitelllllllll.Imi e dor de Constanta.Am doua matusi in Constanta si in general stam mult vara la ele.
Fug ca ma striga Andu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna!

Rodica sa-ti traiasca baietii si sper sa treci cat mai rpede peste problemele cu serviciul/bani

Picea e super siropelul de care zicea Crishtina -Actenocol(homeopatic)

Erina m-au bucurat vestile buna despre bb 2, dar , off din nou o iei de la capat cu mutarea

Mandarinuta deci va fi egalitate in casa 2 fete si 2 baieti

incerc sa mai recuperez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandarinutza

Am fost la eco, e ok, in burtica am un baietel!!Mai am de primit rezultatele de la triplu test peste o saptamna

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 16s+

Poze

Felicitari! Multa sanatate!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput