Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (374)
Raspunsuri - Pagina 3

cecilia L spune:
Mandarinuta
Yaia, sanatate lui Tudor si ai grija de bebelina ca sa stea acolo cat doresti tu.
Roxana, sunt sigura ca Alex stie mult mai multe lucruri decat iti inchipui, nu ai cum sa vorbesti cu ea despre tot ce invata, mai ales ca ea nu spune.
Erina, bine ca ai rezolvat cu proprietarul, ati gasit deja alt apartament? Cred ca o sa-ti fie greu cu mutarea, cu Daria si cu nasterea care se apropie, ai grija de tine.
Marianasanatate lui Daniel.
Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007)

aeperju spune:
Salut si de la noi!
Vroiam sa va zic ca intr-un final, cu tupeu, am dat telefon la un dr din spitalul Parhon din Iasi si m-am infiintat la el in cabinet a doua zi sa-l rog sa ma ajute. A fosst ff uimit dar intr-un final a acceptat sa ma ajute si sa indrume spre doctorii din spital de care aveam nevoie. Mi-a facut un set de analize si a reiese ca infectia uirnara a stationat sub 1000 deci din pucntul lui de vedere nu putea sa-mi dea tratament pentru asa putini microbi. Apoi m-a trimis la nefroloaga care im-a zis la fel plus ca nefiind hematii in urina si la eco totul ok deci nu e nimic de la rinichi.
Si dr asta extrem de draguta m-a trimis la o ginecoloaga fiindca concluzia doctorilor din spital a fost ca usturimea este totsuide pe partea genitala.
Am fost si la dr asta si a fost foarte contrariata vazand cate tratamente am luat (iar pefuziile cu ceftriaxon toti au zis ca fost prea mult)si mi-a dat un tratament de lunga durata (sper sa reziste stomacul meu) si sa ma duc duoa ce termin din nou la control. Phew! om vedea ce o mai fi. Ideea e, ca pentru prima data, la acest tratament mi s-a ameliorat usturimea dar efectiv mi-e frica sa ma bucur. Antiinflamatorul este celebrex si ma cam ustura stomcaul de la el. Om vedea.
Emma si Andrei (21.09.2007)

aeperju spune:
Ah in plus, m-a ajutat Doamne Doamne sa termin treaba la timp prin Iasi si sa ma intorc seara acasa fiindca noaptea Andrei a facut febra, tuse urata asa ca a doua zi am fost la med de fam plus ca are o conjunctivita urata si l-am dus si la oftalmolog. Acum il tin acasa saptamana asta ca sa-si mai revina. Momentan ii dau doar eurespal si oscilo dar vad c se cam urateste tusea. Nu stiu daca scapam de antibiotic - ospen ne-a dat.Om vedea ce va mai fi.
Emma si Andrei (21.09.2007)

toma_lly spune:
buna fetelor,
Mandarinutza zi-ne si noua ce ai facut la doctor
Erina, ma bucur ca ati incheiat socotelile intr-un oarecare acord cu proprietarul
Io ma duc maine dimineata sa depun dosarul pentru inscrierea Nataliei la gradinita (sa inceapa la toamna). Sper sa rezolv cu bine
Natalia-13 sept. 2007
Poze

aandreea27 spune:
salutare.eu am ajuns acum de la job,andu doame asa ca ma intrat sa vad ce mai este.la serviciu nu am timp de nimic,parca toate s-au ingramadit,asa in ciuda mea.maine emrge si andu la cresa,pleaca bunicii paterni si sta cam vreo saptamana la cresa,ptr ca vin ailalti materni.dupa opertie nu am voie sa fac efort asa ca treb sa stea cineva cu el.ma gandesc ca imi prind bine cateva zile libere,pacat ca in circumstantele astea.
erina in ce parte va mutati?ai grija de voi si asa este noi platim cat nu face.dar asat e romanica noastra.
manadarinutza multumesc mult.ce mai face antonia si cum te mai simti tu?
alinkav mersi mult,ce mai fac puiii tai?
cecilia ce mai face micul cristi?
roxana ma bucur ca toate sunt bune si la voi.bravo lui andrei ptr acomodare.si ma bucur ca te-ai linistit si cu vorbaria lui..iti creste inima de bucurie cand vezi cum progrseaza puiii tai.hiar vorbeam aseara u Marius ca atuni cand l-am adus pe andu,in august,stia 5 cuvinte.acum este un izvor nesecat.spune povesti,poezii,e curios nevoie mare,vorbeste intr-una.cand a fost bolnav,a slabit mult si ii zicea ta-su ca e sulita.la care el:nuuuu bebe nu e tuita(sulita),e dadeata(sageata)
.cateodata ma uit la el si nu imi vine sacred ca acum 2 ani si cateva luni avea piciorul cat ciorapiii trei sferturi
.
yaia sanatate lui tudor,cand aud de boli,ma apuca nerviii,bietii de ei sunt asa mici si sensibili,noroc insa c ale trece repede.bravo ca ai intrat in concediu,sa t odihnesti..
emma ma bucur ca tu esti bine,sanatate lui andrei.

aandreea27 spune:
ROX,nii andu nu le spune capc-coada fara oprire,dar la poezii,dcaa uita ii aducem aminte primul vers,iar la povesti,ceva de genul si acum ce face lupul?.dar sa nu crezi ca e ion creanga reancarnat,stie 4 povesti si vreo 8-9 poezioare.dar le spune cu un asa avant........de-ti vine sa il mananci.

Erina spune:
Buna din nou! Intru repede sa raspund!
Felicitari pentru Andrei vorbaretul Roxana. Bafta sa iasa planul cu vacanta cum iti doresti. Destinatia e super!!!
Yaia, sper sa fie un episod trecator febra lui Tudor si sa iti poti face treburile. Bafta vineri si pe 25.
E super ideea cu tractorul mai ales ca stii deja ca ii place. Tricicletaare Daria dar inca nu a invatat sa pedaleze singura-o mai plimba prin casa.
Nici eu nu am reusit sa fac DVD-uri cu pozele Dariei si nici sa ii fac albumul dar mai e timp pentru astea.
Emma astea da vesti bune despre rezolvarea problemei tale. Sanatate lui Andrei, sa treaca si ochisorul. Imbratisari!
Cecilia, Tomaly,multumesc. Rezilierea se va produce la jumatatea lui martie deci mai e timp de organizat si cautari doar ca ma ingrozeste ideea in sine...
Andreea tare haios Andu. Vreau sa te rog sa scrii cu majuscule la inceput de fraze, daca se poate. E textul mai aerisit si se citeste mai usoar. Sper sa nu te superi
. Si eu ma straduiesc sa scriu fara typos oricit de grabita asa fi. cind le mai scap inseamna ca e Daria urcata pe mine...sau ma trage de mina...
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
35+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle

mandarinutza spune:
Am fost la eco, e ok, in burtica am un baietel!!Mai am de primit rezultatele de la triplu test peste o saptamna
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 16s+
Poze

carpatina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandarinutza Am fost la eco, e ok, in burtica am un baietel!! |
Bravo mandarino! Felicitari!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)