Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (374)
Raspunsuri - Pagina 2

Roxana_G spune:
Neataaaa. Ma rog, eu sunt demult la munca si deja am terminat 2 sedinte. Abia astept sa finalizam situatiile astea financiare si sa ma vad eliberata. Dar consiliul este abia in martie, si AGA in aprilie. Offf! Nu stiu daca v-am spus ca imi planificasem o saptamana in Maldive in aprilie, inca nu am finalizat rezervarile. Sper sa aprobam toate documentele pana atunci si sa fie depuse, ca innebunesc daca intervine ceva exact atunci.
In rest, copiii sunt bine. Andrei parea mai bine ieri. Inca il tin program scurt ca nu isi face somnul la gradi si e tare nervos acasa seara. Dar e foarte fericit la gradinita. Apropos de grijile Crishtinei, la noi adaptarea a fost rapida si usoara. LUni cand am mers la party l-am vazut in grupa lui, era linistit si cuminte, interactiona cu copiii si participa la jocuri. Abia asteapta sa mearga acolo. E haios cum saluta el miss-ele dimineata "Buna Miss!". Vorbeste continuu si te miri ce, ma minunez cate stie. El care nu zicea nimic, iti numeste orice si iti explica ce este si ce face. A avut o perioada cu "de ce?", acum il foloseste numai cand e indignat. Insa intreaba mereu " ce e ala?". Trancane continuu si din ce in ce mai inteligibil. E drept ca unele chestii sunt pe limba lui. Spre exemplu "ashete" = sosete si "a pama mea" = in camera mea.
Alex e fericita nevoie mare de cate cadouri primeste. In rest e suspect de linistita si cumintica si am undeva o temere sa nu fie din pricina starilor mele din ultima perioada. A inceput sa citeasca la televizor, am ramas tablou. Aseara i-a scris lui tati pe o tablita diverse propozitii dictate - e drept cu litere de tipar - absolut perfect. A scris "mananca" exact cum trebuie, cu toate caciulitele si cu i din a. Incredibila este! A invatat si multe litere de mana, dar prefera sa scrie de tipar. Si stie foarte multe lucruri, invata mult la gradi, dar nu le spune. Mama mea a fost uimita saptamana trecuta cand a stat cu Alex cate stia sa povesteasca din diverse domenii.
Sunt absolut minunatii copiii, imi pare rau ca nu m-am ocupat asa mult de ei in ultima vreme. Dar sper sa recuperam in weekend la munte, mergem la Bran. Sa sunam instructorul de schi, sper sa vina, ca Alex numai de el vorbeste.
In rest, sanatosi sa fim cu totii! Ceea ce va dorim si voua. Pupam tare copilasii bolnaviori si le dorim insanatosire rapida (mai ales lui Daniel! Mariana).

Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Celia Yaia, ce putin mai e ...si urmeaza o scurta perioada de relaxare...dar apoi momente pline cu Tudor si bebelina( se apropie momentul si inca tii secret numele...) Sanatate multa lui Tudor , sa treaca repede "nimicurile". |
Pai ne-am gandit la nume, dar nu suntem siguri, la noi e ca trebuie sa vedem bebelina sa vedem ce nume i se potriveste. Si la Tudor a fost la fel, aveam 2 nume si cand l-am vazut, am zis ca e clar un Tudor, nu arata a Robert. La fel suntem si acum...
Se pare ca nimicurile au dus la ceva febra azi noapte, un 38,6, nu mult, dar pe la 3 dimineata puneam supozitor Panadol. Acum tuseste si muceste la greu, suntem amandoi acasa, la 5 mergem la medic sa vedem ce monstru e responsabil...
Multumim!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Roxana_G spune:
Yaia, multa sanatate si lui Tudor! Aveti grija de voi. Si de delfinasa, ca deh, acusica se razbuna pe voi daca o suparati.

Yaia spune:
Ramonaiani, sanatate lui Daniel! Sper sa scapati repede de boala...off...greu!

Yaia spune:
Picio, iti scrisesem un mesaj super, cu citate...si l-am pierdut...mama lui de forum!
Pe scurt...tot popa raman, azi sunt deja acasa. Tudor e putin bolnav, dar chiar daca nu era, stateam acasa, ca aseara tare greu mi-a fost.
Bonnisan incearca sa comanzi de site-urile englezesti. Vine prin posta in cateva zile. Ceaiul de cimbrisor nu isi face efectul foarte repede, trebuie sa ii dai inainte de alaptare cateva picaturi..oricum, rau nu are ce sa-i faca, macar il fereste de raceli.
Alex a cresct supre...uau! Si stim cum e cu controalele obligatorii la clinicile de stat. Si aici aceeasi poveste, nu sunt suficienti medici si pana prinzi un loc...de asta noi am facut asigurare privata la copii, in caz de boala, ca azi, repede la clinica privata, unde prindem loc repede si il vede medicul si deconteaza asigurarea...ca daca am astepta loc la medicul de stat, iar terec si mama bolii pana sa-l vada ala!
Yin pumnii sa-ti iasa bine analizele...auzi, pentru paloare, fripturi si dupa alaptatul de seara, un mic vin rosu....fiert (mai elimina din alcool) sau nu, dupa preferinte! si odihna muuulta! (Si apropo de vin rosu, stii ca e foarte bun pentru doamne atunci cand il beau domnii! Elimina paloarea!)
Deci Micha tot 21-7...eu chiar ma gandeam daca nu e cam putin auzind alte mamici...acum m-am linistit. E ok, el e odihnit, nu e marait, atat ii trebuie, asta e! Sanatate la toti!

Yaia spune:
Sabina Y., acum chiar ca mai am putin la birou! Eu zic sa te calmezi si tu, probabil esti stresata chiar inainte sa o pui la san si mititica simte. Important e sa ii fii tu la dispozitie, dar cu calm. Vrea sa suga la san, bine. Nu vrea, asta e, mergeti mai departe. Deja are 7 luni de alaptat, totusi e mai bine decat deloc. Si sunt si alti pitici care nu am avut deloc san din diverse motive. Rabdare iti doresc si calm!
Diversificarea ati inceput-o?

Yaia spune:
Cu intarziere si scuzele de rigoare,
La multi ani, Melaniatud! Si toti plini de sanatate si voiosie!

Yaia spune:
citat din mesajul lui Erina Yaia cu siguranta va astepta bebelusa pina la termen iar treburile le vei face incet incet. Te ajuta si tati seara si oricum fiind in concediu ai mai mult timp si un tonus mai bun. Te inteleg perfect cu starile de rau, stau si eu cu o frica sa nu se intimple ceva inainte de termen cu dr plecat si mai ales cu indicatia mea de cezariana. ![]() ![]() Nici eu nu stiu ce cadou sa iau pentru Darioa ca din partea bebelusului. Aici sunt preturi nesimtite la jucariile interesante,plus ca nu vreau ceva mare ca o sa trebuiasca sa il luam la PN. |
Asa e, in concediu am mai mult spor, totul e sa fie si Tudor bine, sa mearga la gradinita, ca daca il am si pe el, sporul e aproape zero!
Si eu sper sa trec de 37 de saptamani, apoi nu mai conteaza decat sa fim sanatosi acasa toti 4. Nu as vrea sa vina Bebelusa prematur, vreau sa stea la caldurica pana la termen...dar trebuie sa stau si eu cuminte...sa vedem!
Eu nu prea stiu ce sa iau interesant, ca are cam de toate iar motorizare la a lui Micha nu-i pot lua aici pana nu vine caldura, ca nu are unde se plimba. Ma gandeam al un camion mare si simplu, din plastic, cum au la gradinita...e innebunit dupa ele, dar sotul ma innebuneste cu tricicleta, numai ca nu sunt de care vrea el si nu ar avea unde sa se plimbe cu ea...pana prin mai...

Yaia spune:
citat din mesajul lui mandarinutza Yaia, concediu usor, ca vad ca esti pe ultima suta de metri la job. Cecilia, azi ma duc la eco, la 12, sper sa fim ok. |
Mersi mult!

Sunteti ok, sunt sigura! Te asteptam cu vestile bune!

Yaia spune:
citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, multa sanatate si lui Tudor! Aveti grija de voi. Si de delfinasa, ca deh, acusica se razbuna pe voi daca o suparati. ![]() |
Multumim, promit sa am grija de pitici cat de bine pot eu!
Ma bucur ca sunt copii bine la voi si sper sa se potriveasca toate minunat pentru concediul din Maldive (doar in 2, banuiesc)! Ai vazut ca te-ai ingrijorat degeaba cu mutenia lui Andrei? Ti-ai facut singura de lucru! Gratuit!