LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (90)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Iulia sau Anca, care aveti cont pe picasa, cum copiati voi filmele din computer?? Eu reusesc sa intru in my library prin picasa, dar nu vede anumite filmulete pe care vreau eu sa le copiez.Pozele le vede pe toate, filumletele doar unul.Trebuie sa fie un format de film special??? Nici al meu nu stie cum sa facem sa apara.

Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Daiopri, ce program incarcat ai!!, pian cu motanul si urmeaza si inotul?? Bine ca ai terminat cu spitalul in fiecare zi . Cu stransul jucariilor si eu la fel, in timpul zilei toate sunt imprastiate peste tot si chiar in locuri nebanuite , doar seara le strang.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

cris, eu filmuletele le pun pe youtube, nu am folosit picasa pt filme inca. Sorry ca nu te pot ajuta, poate stie iulia mai multe. Daca nu, incearca youtube ca merge orice format cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Daiopri, Anuc
fetelor multumesc tuturor pt sustinere
multumesc ca va ganditi sa spuneti o vorba mai departe
multumesc ca ma suportati ,..poate uneori off topic (cunoacatorii stiu de ce!)
ce sa mai...va multumesc tuturor

da, pana pe 15mai este data de depunere a www.asociatiamame.com/ro/noutati/comunicate-de-presa/bucuresti-14-ianuarie-2010.html" target="_blank">formularului 230

am primit de aici poate cele mai frumoase si sincere semnale

sa revenim la oile noastre... haha nu vorbesc mei de copilashi, ce aveti!?

am vazut ca vorbiti de case/apartamente...hobby ul meu ca sa zic asa
Noi ne-am tot mutat, daramant/renovat
apoi ne-am gandit la o casa... am ales undeva la munte..in fine, iar construit, renovat...blabla... acolo basca idei de gradina, arbusti si alte minuni

mai nou de vreo luna imi sta capul la o casa / nu stiu cum as putea sa fac sa locuim acolo, e la vreo 20km de Bucuresti..parca nu m-as izola inca, ce fac cu copilashii ...gradi, scoli blabla, noi servicii in bucuresti...uffff
daca e sa-mi iau lumea in cap mi-as lua-o la munte undeva, sa stiu ca respir oxigen adevarat...

http://www.vanzaricase.eu/

zic sa bag zanzania si'n voi (omu care-o vinde ar trebui sa-mi dea comision, daca n-o fi vandut-o intre timp, acum doua saptamani am vb cu el.. vroiam sa o vizitez asa de sufletul meu ca tare imi placu)

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

www.flickr.com/photos/23251288@N07/sets/72157623231879897/" target="_blank">lume lumeeeeeee ia luati la MARTISOAREEEEEEE

www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

am semnatura noua!!!

de primavaraaa!!!

vanticel de floare albastra, floareee de nu ma uiiitaaaaa

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

www.flickr.com/photos/23251288@N07/sets/72157623231879897/" target="_blank">lume lumeeeeeee ia luati la MARTISOAREEEEEEE

www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Roxanaz
iti multumesc ca te-ai gandit la noi si ca ai ales anul asta din coletia noastra unicat si limitata...:)

sunt martisoare facute cu dragoste!
..cu multa dragoaste de copilashi!

sunt ft incantata ca au ajuns cu bine la tine si ca ti-au placut

Alinuk
Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

cris, doar acum am intrat, parca am avut si eu problema asta, dar nu-s sigura, in picasa du-te in Tools>Options>File Types si vezi daca e marcat Movies, daca nu e, marcheaza casuta si da OK, altceva nu stiu ce ar putea fi.

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Cris, la mine toate-s marcate acolo, mai putin casutele 2,3,4.

Poze...

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Anca,Iulia, multumesc, am dat-o de capat pana la urma, trebuiau facute niste settings la picasa si alese tipurile de file care pot fi suportate.Acuma se upload, vad ca dureaza ceva.
Iulia, ati fost la plimbare??

Mergi la inceput

bine ca ai reusit, Cris. N-am fost la plimbare, dar a venit Cipri de la servici si am mai povestit cu el, am pus in sfarsit taxele la posta, am spalat si haine (ceea ce presupune sa merg in alta cladire din complex, deci merg cu masina ca se aduna multe haine si nu le pot cara altfel) si uite-asa. Si daca nu ne cumparam casa nici anul asta tampesc, ca mi s-a acrit de apartamentul asta!!!!!!!

Poze...

Iulia & Carla

Mergi la inceput