LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (90)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Si asa Alinuk, mai hai si tu cu case spectaculoase ca sa tampesc si mai repede

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliacris

Si asa Alinuk, mai hai si tu cu case spectaculoase ca sa tampesc si mai repede

Poze...

Iulia & Carla

pai ce, numa' io???

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

www.flickr.com/photos/23251288@N07/sets/72157623231879897/" target="_blank">lume lumeeeeeee ia luati la MARTISOAREEEEEEE

www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Pai numai tu, ca tu ai pus si pozele, oricum superbe vilele, ma intreb cat ar fi costat daca eram mai prin centru...

Poze...

Iulia & Carla

Mergi la inceput

erau adica

Poze...

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

iulia, ati terminat cu taxele, super! Eu nici nu m-am apucat si mi-e si groaza ca cu siguranta avem de dat bani o multime V-ati apucat deja de cautat casa? Sa stii ca mie mi-e dor de stat cu chirie, de vremurile cand aveam piscina/sauna/sala la cativa metri si cand daca se strica ceva prin casa sunam administratorul si se rezolva imediat, cand eram aproape de serviciu si in 10 min maxim eram la sv, aproape de shopping, ne plictiseam in weekenduri in loc sa muncim prin gradina ca acum, off ce vremuri..la casa s-au dus toate astea...sunt alte avantaje ce-i drept dar nici cu chirie nu era rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Superbe casele din Buftea, bani sa ai .
Iulia, noi inca n-am inceput cu taxele, asteptam hartiile da la banca si de la owner, care nu stiu de ce nu mai vin.Ar trebui sa ne grabim pentru ca luam bani buni inapoi .
Anul trecut am primit de la taxe si bani pentru Daria 1000$, pentru ca am nascut in 2008, am inteles ca primim in fiecare an.

Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Anca, n-am nici sauna, nici gym, doar o piscina pe care n-am folosit-o. Stam intr-un complex mai aproape de campus ca sa n-aiba Cipri mult de mers pana la universitate (desi pana la urma tot cu masina merge) si nu au asa multe amenities pentru ca sunt f. cautate fiind aproape de campus, nu raman niciodata goale. Apartamentul e un 2 bedroom, dar are livingul tare mic si nu are masina de spalat si asta ma termina. De fapt, doar apartamentele mai de lux au masina de spalat, problema e ca alea sunt relativ departe de campus. Si cu casele aceeasi problema, cele aproape de campus sunt vechi si inghesuite, asa ca pana la urma o sa ne luam una un pic mai departe si mai noua, asta daca gasim ca oferta nu e uriasa (trebuie sa fie si in zona cu scoala buna). Inca nu ne-am luat agent, am tot urmarit ce s-a scos pe piata.

Cris, da, se da deduction $1000 (ma rog, se calculeaza) pentru copil, noroc cu aia, ca altfel dadeam bani inapoi. N-am luat decat $816 de la federal si $209 de la stat. Anul trecut am luat aproape 3000 de la fed si 600 de la stat.

Poze...

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

da,si eu merg saptamana viitoare sa fac taxele.sper sa primi ceva bani .Cris 30,gata cu filmul??? ca eu astept sa o vad

un vot va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

'neata
ca tare am nevoie
si ma duc sa va citesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Cris azi daca am noroc o termin. Si apoi iar nu mai scriu pe aici.

Daiopri nu ma demoraliza cu pregatirile de petrecere ca si asa mi s-a dus entuziasmul Cura imi trebe de un an da acu a zis neuronul meu go go si nu am vrut sa ratez momentul. Pisoiul tau e un zambaret, adevarul e ca nu stiu cum de astia au iesit asa de ranjiti da e tare bine sa fim in preajma lor. Spor la actvitati cu motanul si bucura-te ca nu mergi la servici.

Anuc uite aici ceva link http://www.stepbystep.ro/adrese-scoli-step-by-step/adrese-scoli-step-by-step/adrese-scoli-bucuresti.html
In general la scolile care te intereseaza poti sa intrebi daca au si clasa step by step. Cam de pe acum ar trebui sa stie daca fac in toamna pentru ca fiind o clasa destul de mult sponsorizata de parinti se fac liste ca sa vada daca sunt doritori.

Ca tot vorbiti de strans jucarii si aici sunt insirate dar seara le strange Dorian. Asa ca puneti de faceti bb2

Alinuk felicitari pentru ce faci. Cat despre casa arata intradevar bine de tot. Si noi ne-am tot gandit acum cativa ani sa ne facem casa pe langa ai mei dar tot asta ne-a oprit, ce vom face cu piticaniile cand trebuie aduse la scoala in oras. Asa ca am zis ca mai bine mergem acolo numai in wk.
Superbe martisoarele. Pupam si noi fata talentata

Fetelor vad ca multe sunteti in cautari de noi locuinte. Sa gasiti ceea ce va doriti si dupa ce va aranjati sa va simtiti ca acasa.

O zi buna tuturor.

Mergi la inceput