LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (90)
Raspunsuri - Pagina 11
Anuc spune:
Neata!
Alina, baga si tu cutitul in rana si pune si niste sare de-asupra..cu casele alea...pai n-auzisi ca pentru unii ie sensibila rau treaba?
Tot din cauza asta nu ne-am mutat nici noi la periferii sau comune de pe langa Buc, desi o casuta e mult mai tentanta decat un apartament in orasul asta imputit...dar ce te faci cu copchii, ca nu poi sa-i cari dupa tine mereu...offff, greu....
Aalina, pe Ioana la anul vreau s-o dau, ca abia a implinit 5 ani...eu zic ca de la inceputul anului viitor sa incep sa ma agit...habar n-am cum e.
Vreau si eu martisoare. Se livreaza prin posta?
Mami de Ioana&Filip
Anuc spune:
Alina, vreau si eu 8 fluturi dintr-aia mari si setul cu clopotei (e unul alb, mie mi se pare ca seamana cu niste cale)
Mami de Ioana&Filip
Aalina spune:
Anuc eu la inceputul lui 2009 am depus dosarul cu o parte din acte si am vorbit cu directoarea, am lasat numarul de telefon si cand s-au facut inscrierile ne-au cautat si ne-au chemat la sedinta pe cei care eram pentru step. Si scoala am inceput-o in septembrie 2009. Vezi ca la step tot ce tine de dotarea clasei de la zugravit, mobilier, consumabile, calculator, copiator etc se achizitioneaza din banii parintilor. La faza asta e bine ca parintii sa fie organizati ok.
bebelusi spune:
Cris30 felicitari pentru mers 

Cristi stai linistita, Vlad nu merge, dar in schimb are o limbarita.....seamana cu muma-sa probabil 

Lisa, am salivat la ideile tale, dar daca scolti branza, laptele si fructele, nu prea mai ramane nici o idee
Aalina akm sa incerc si eu chiftelele
Ariya, pup fata noastra curajoasa
Daiopri ma gandesc la bebe2, ca daca nu vine pana in mai tre sa ma duc la serviciu si nu vreau sa ma duc ptr cateva luni si apoi sa ma intorc, eu ori ma duc.....ori nu ma mai duc
Aaa, Daiopri, sa iti traiasca pisoiul si motanul
Alinuk draga mea, nici in cele mai frumoase vise ale mele nu ma gandesc la o asemenea casa
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
roxanaz spune:
buna dimineata!
la multi ani Cate, la multi ani Mara!!! sa fiti sanatoase, fericite, norocoase si iubite!!! 

| Citat: |
| citat din mesajul lui iuliacris Rox, Carla e bine, merci de intrebare, a scapat de muci, Thanks God! |
ce bine ca e ok Carla, bravo. trebuie sa se regleze si scaunul acum. eu de shrove tuesday n-am apucat sa fac nicio clatita
Cris, ce draguta Daria, sa te trezesti asa cu ea in camera....
Cristi, eu stiu ca tu ai vrea sa mearga Carol. dar poate el este si o fire mai prudenta. daca cumva se forteaza sau se sperie... i piere tot curajul si de abia peste ceva luni o sa mai incerce. asa ca te rog frumos, linistes-te si lasa-l in ritmul lui. zau ca nu are nicio legatura cu desteptaciunea
Dana, multe imbratisari de la noi.
fug la munci inapoi ca e tare aglomerat si azi.
pup!
jasmi spune:
La multi ani, Mara! 
La multi ani, Caterina! 
Sa fiti sanatoase, sa cresteti mari si frumoase!
Jasmi -
de
scumpa Iulia (10 februarie 2009)
sdcristian spune:
rox stiu ca nu are legatura cu desteptaciunea
ca de destept e destept destul. sa vezi cum se intinde sa ma imbratiseze... cand asa ajunge mai aproape de laptop...
crisspy spune:

MARA 

CATERINA 

O viata plina de impliniri si bucurii...si parintilor multa sanatate sa se bucure de voi