LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (90)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata

La multi ani, Cate! Sa fii sanatoasa si fericita, sa ai o viata plina de bucurii! Multe felicitari Koruccia pt printesa ta minunata
La multi ani, Mara!

Vladut a dormit teribil de prost, s-a vaitat toata noaptea. Acum mi-a facut si febra, 38 masurat rectal. Nici nu stiu de la ce, vaccinul l-am facut alaltaieri, atunci l-a controlat si nu avea rosu in gat sau altceva vizibil, kk face normal...i-am dat nurofen, acum il mai verific mai tarziu sa vad daca a scazut.

Citesc din urma si revin

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

rox stiu ca nu are legatura cu desteptaciunea ca de destept e destept destul. sa vezi cum se intinde sa ma imbratiseze... cand asa ajunge mai aproape de laptop...

pai iti zic io ca n-are
Anna, 38 rectal inseamna 37.5..asa ca eu zic ca nu e problema acum. reactiile adverse pot apare la 48 de ore de la administrarea vaccinului.

Mergi la inceput

Cris, felicitari, m-a bucurat enorm cand am citit ce surpriza ti-a facut Dariuta, auzi la ea, sa vina dupa tine singurica in picioare fetita mare
Ledi, am vazut pozele, sunteti tare frumosi
Cristi, Carol smecgeras si mamica ingrijorata, o sa mearga, chiar nu ai de ce sa-ti faci probleme
Alinuk, cum putem comanda martisoare?
Ariya, 14 kg, vai de tine, si vai de el, mititelul, 4 molari , ufff, trec si astea... tribul

Revin...

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

Rox, multumesc , il tin sub observatie, pe mine m-a ingrijorat ca pana acum nu a avut niciodata nici macar 37.5 masurat rectal...

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

si de la noi, cu intarziere, pozeeeeeeeeeee

Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

La multi ani, Caterina!
La multi ani, Mara!
Sa cresteti mari, frumoase si destepte!

Koruccia, sa va traiasca minunea, si noua "nora", sa va bucurati de ea in fiecare clipa si sa aiba parte in viata numai de bucurii si dragoste.
MA gandesc la voi si va doresc o zi suppper-frumoasa!

Anna, imi pare rau de Vladut. Si Lucas a fost azi noapte exact la fel, azi dimineata avea 37,9, s-a vaitat efectiv toata noaptea, prin somn, exact cum zici si tu. Noi n-am facut insa nici un vaccin de curand, si in plus am terminat antibioticul aseara!
Eu zic ca este de la dintisori, ca prea se vaita asa prin somn.
Scaunul a fost normal, asa ca nu cred sa fi fost burtica.
Multa sanatate va doresc!

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

La multi ani Mara si Caterina! Sa cresteti mari, sanatoase, destepte si frumoase...si sa aveti si mult noroc!

Bebelusi, asa e...tu vrei sa legi cic-urile. Dar stresul nu-ti face bine oricum. Tinem pumnii!

Anna, tinem si la voi pumnii sa nu faca Vladut reactii urate. Poate o fi fost mai agitat de la vaccin, sa speram ca asta a fost tot.

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Jasmi, ce scumpa e Iulia! are niste ochisori!
Iar tortul ala e preferatul meu! mamaaaaaaaa...cu zahar ars si nucaaaaa.....m-ai terminat pe ziua de azi!

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

mierecum mai e aidan?

corucia ms

manna mama dc nu e mare febra nu te ingrijora

naty dc o dai pe iaona la program lung, nunicu nu isi mai ia liber la pranz, vine mai repede acasa si o ia pe ioana la 4-5 (in loc de 6-7cand atiputea voi) si nu mai lucreaza nici sambetele; poate ii e mai usor asa

alina 1976 pe unde esti?

roxanazde ce a fost asanaspa miercurea?

jasmi ce bine ii vine coiful ala... si tu esti f draguta!

crisspy te-ai decis cu cresa?

cristi dc te pilctisesti apucate de cursuri, o seara maxim 2 pe sapt (ca sa stea sotul cu carol) ei o sa aiba timp tata fiu si tu iti perfectionezi o lb straina sau in eticeva nou (obligatoriu curs cu mai multe pers, ca sa si socilizezi, sa iti pui si creieru la contributie) o sa vezi lumea altfel dupa

selene dar nu poti sa incerci sa gasesti fete cu bbi care sa stea prin zona sa mai "socializeze " si daria? parca era un subiect cu fete din galati la prieteni din totdeauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Porumbita, acum am certat-o pe Alina1976 pe mess, a zis ca e ocupata tare, dar poze pentru Jasmi o sa ne trimita.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput