LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (90)
Raspunsuri - Pagina 12
anna-mama spune:
Neata
La multi ani, Cate! Sa fii sanatoasa si fericita, sa ai o viata plina de bucurii! Multe felicitari Koruccia pt printesa ta minunata 
La multi ani, Mara!
Vladut a dormit teribil de prost, s-a vaitat toata noaptea. Acum mi-a facut si febra, 38 masurat rectal.

Nici nu stiu de la ce, vaccinul l-am facut alaltaieri, atunci l-a controlat si nu avea rosu in gat sau altceva vizibil, kk face normal...i-am dat nurofen, acum il mai verific mai tarziu sa vad daca a scazut.
Citesc din urma si revin 
Am implinit 1 anisor! 

roxanaz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sdcristian rox stiu ca nu are legatura cu desteptaciunea |
pai iti zic io ca n-are
Anna, 38 rectal inseamna 37.5..asa ca eu zic ca nu e problema acum. reactiile adverse pot apare la 48 de ore de la administrarea vaccinului.
anna-mama spune:
Cris, felicitari, m-a bucurat enorm cand am citit ce surpriza ti-a facut Dariuta, auzi la ea, sa vina dupa tine singurica in picioare
fetita mare
Ledi, am vazut pozele, sunteti tare frumosi 
Cristi,
Carol smecgeras si mamica ingrijorata, o sa mearga, chiar nu ai de ce sa-ti faci probleme
Alinuk, cum putem comanda martisoare?
Ariya, 14 kg, vai de tine, si vai de el, mititelul, 4 molari
, ufff, trec si astea...
tribul
Revin...
Am implinit 1 anisor! 

anna-mama spune:
Rox, multumesc
, il tin sub observatie, pe mine m-a ingrijorat ca pana acum nu a avut niciodata nici macar 37.5 masurat rectal...
Am implinit 1 anisor! 

asparagus spune:
La multi ani, Caterina! 
La multi ani, Mara!
Sa cresteti mari, frumoase si destepte!
Koruccia, sa va traiasca minunea, si noua "nora"
, sa va bucurati de ea in fiecare clipa si sa aiba parte in viata numai de bucurii si dragoste.
MA gandesc la voi si va doresc o zi suppper-frumoasa!

Anna, imi pare rau de Vladut. Si Lucas a fost azi noapte exact la fel, azi dimineata avea 37,9, s-a vaitat efectiv toata noaptea, prin somn, exact cum zici si tu. Noi n-am facut insa nici un vaccin de curand, si in plus am terminat antibioticul aseara!
Eu zic ca este de la dintisori, ca prea se vaita asa prin somn.
Scaunul a fost normal, asa ca nu cred sa fi fost burtica.
Multa sanatate va doresc!
Ioana
mamica fericita de
Lucas 18.01.2009
http://www.foto-la.de/Lucas/
Anuc spune:
La multi ani Mara si Caterina! Sa cresteti mari, sanatoase, destepte si frumoase...si sa aveti si mult noroc!
Bebelusi, asa e...tu vrei sa legi cic-urile. Dar stresul nu-ti face bine oricum. Tinem pumnii!
Anna, tinem si la voi pumnii sa nu faca Vladut reactii urate. Poate o fi fost mai agitat de la vaccin, sa speram ca asta a fost tot.
Mami de Ioana&Filip
Anuc spune:
Jasmi, ce scumpa e Iulia! are niste ochisori!
Iar tortul ala e preferatul meu! mamaaaaaaaa...cu zahar ars si nucaaaaa.....m-ai terminat pe ziua de azi!
Mami de Ioana&Filip
Porumbita spune:
mierecum mai e aidan?
corucia ms
manna mama dc nu e mare febra nu te ingrijora
naty dc o dai pe iaona la program lung, nunicu nu isi mai ia liber la pranz, vine mai repede acasa si o ia pe ioana la 4-5 (in loc de 6-7cand atiputea voi) si nu mai lucreaza nici sambetele; poate ii e mai usor asa
alina 1976 pe unde esti?
roxanazde ce a fost asanaspa miercurea?
jasmi ce bine ii vine coiful ala... si tu esti f draguta!
crisspy te-ai decis cu cresa?
cristi dc te pilctisesti apucate de cursuri, o seara maxim 2 pe sapt (ca sa stea sotul cu carol) ei o sa aiba timp tata fiu si tu iti perfectionezi o lb straina sau in eticeva nou (obligatoriu curs cu mai multe pers, ca sa si socilizezi, sa iti pui si creieru la contributie) o sa vezi lumea altfel dupa
selene dar nu poti sa incerci sa gasesti fete cu bbi care sa stea prin zona sa mai "socializeze " si daria? parca era un subiect cu fete din galati la prieteni din totdeauna
bebelusi spune:
Porumbita, acum am certat-o pe Alina1976 pe mess, a zis ca e ocupata tare, dar poze pentru Jasmi o sa ne trimita.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

de
scumpa Iulia (10 februarie 2009)