LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (90)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

aaah dulceata de Iulia!!!! ce fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Vad ca nu mai sunt bebei bolnaviori, ce ma bucur! Sper sa nu fac o gafa si sa nu fi vazut eu bine, dar parca nu am mai citit de bolnaviori ca zilele trecute . Sper ca s-au facut toti bine sau sunt in curs.... oricum multa sanatate tuturor: si bolnaviori, si nu!Bebelusi eu zic ca a treia oara e cu noroc. La noi asa a fost. Dar cel mai bine e sa nu te stresezi, si daca prinzi cateva luni la serviciu eu zic ca nu-i mare bai! Vei fi si gravida si in perioada de acomodare. Cele care stam acasa 2 ani avem 6 luni de acomodare (cica am uitat si ne trebuie ceva timp sa ne revenim la forma maxima si 6 luni nu ne pot da afara pe motiv de incompetenta ). Deci eu zic sa nu te stresezi si va veni bebele negresit!Veronica eu nu as face atata drum cu bebele mic, ca trebuie opriri (si ei amortesc in scaun si le trebuie opriri pentru dezmortire), daca nici nu vrea la borcanel si sotul are carnet doar de un an, pe drum sunt fel de fel de situatii si drumul lung si oboseala nu ajuta. Poate ar fi bine sa-l convingi pentru la anul, Alice va fi mai mare si sotul va avea mai multa experienta la volan. Mai vroiam sa scriu, dar am citit si am inceput azi-dimineata si am uitat ca m-am luat cu bebe si treburile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuz spune:

salutare
la multi ani sarbatoritelor!!!

Mergi la inceput

MARA SI CATE Si Cristi, nici Alex nu merge singur si are 12 luni si jumatate, dar noi nici nu ne grabim deloc . Ne-a trecut grabitul.... numai eu stiu cat m-am necajit ca mi se parea, cand citeam aici, ca toti fac si dreg, numai al meu, nu, dar, cum spuneam, mi-a trecut... sunt sigura, cum spunea IrinaC , ca va merge. Oricum, se ridica de orice, face pasi in patut si de-al lungul patului cel mare, merge in patru labe, dar nu sta singur in picioare (desi se tine doar f putin) si nu vrea sa-l ducem de manute, la faza asta se pune in fund sau isi ridica picioarele; uneori, cand e atent la altceva, reusim sa-l pacalim sa faca cativa pasi si de manute, dar nu ne stresam. Macar vom scapa de mers cocosat prin casa. Cand va fi pregatit va merge el singur. Oricum, l-am vazut ca face niste exercitii haioase. In patul mare (a incercat odata si pe jos si l-a durut fundul) se ridica pe perete, isi da drumul la manute, sta cam 1-2 secunde in picioare si apoi cade in fund, moment in care se uita la noi, noi aplaudam si el rade.
In cartea mea, Mama si Copilul (mda, de Capraru, dar editie revizuita de prin 2000 nu stiu acum exact si cat) scrie ca bebeii merg singuri intre 12 si 15 luni, de obicei, cu exceptii, evident. Unii poate mai repede, altii poate mai tarziu. Imi voi face griji, deci, dupa 15 luni. Desi am o vecina a carei fetita a mers la 19 luni si med din Italia (ca acolo locuieste si vine doar in vacanta in Rom) zic ca e sanatoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

LA MULTI ANI, CATE!
corina sa-ti creasca mare papusica si sa iti aduca numai si numai bucurii!

LA MULTI ANI, MARA!

anuc 110.000 e super OK ... mai ai cumva nr. de telefon? Sau l-asti gasit prin agentie? Unde mai exact era?
Nici a mea nu suporta observatii, se pune pe plans, chiar sunt nelinistitat de ce se va intampla la scoala.

cris30 felicitari pentru mers!

anca cred ca fiecare sistem de invatamant are avantaje si dezavantaje. Mi se pare foarte OK sistemul vostru, fara sedinte cu parintii (carora nu le vad rostul nicicum) si fara sa stie ceilalti parinti ce pot restul de copii. Pe de alta parte e cam aiurea (zic eu) sa se mearga dupa nivelul celui mai slab.

Apropos fetele cu copii mai mari, v-ati gandit la o scoala privata? Eu nu ma pot hotari: sa o dau la stat (si aici la care scoala) sau la Cambridge School.
aalina tu esti multumita de step by step?

Ah, mi-am adus aminte - stie cineva un profesor de engleza care sa faca meditatii cu copii? Noi am ramas fara profa si vreau neaparat sa faca Ioana in continuare lectii, ce fac la gradi e mult prea putin.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Ana Mama, sanatate lui Vladut! Sa speram ca e doar de la vaccin si va trece repede cu ceva supozitor!Am descoperit de ce nu dormea Alex bine: ii era prea cald! Eu sunt cam friguroasa, pt mine temp ideala e 23-24-25 grade (am reumatism, poate si de aceea), dar pt Alex si pt sot, 21-22-23, asa ca am scazut (din greseala) temp si astia doi au dormit super, eu mai putin, cu plapuma pana peste ochi si cam intepenita dimineata. Oricum sotul se plangea tot timpul ca ii este prea cald, de fapt noi nu ne potrivim la temperaturi deloc: cand lui ii este bine, mie mi-e frig, cand mie imi este bine, lui ii este cald. Si vad ca fi-su ii seamana. Vai de capul meu!

Mergi la inceput

Jasmi, ce torturi frumoase ati avut! Dar tu nu erai blonda? Iulie e o scumpa, dar asta era de la sine inteles!Tortul cu zahar ars si nuca e de casa? Ca de celalat m-am prins ca e de la cofe! Daca e de casa as vrea reteta! Sau poate Lisa stie o reteta asemanatoare?Of, inca un licurici cu temp! Sanatate, Lucas!

Mergi la inceput

daiopri

anuc din cate stiu eu exista clase step by step la multe scoli generale.
Mai, eu cred ca fetele noastre sunt "gemene", exact asa e si Ioana mea.
Cunoastem discutiile despre moarte.
Apropos, cred ca cea mai grea intrebare care mi s-a pus vreodata a fost "mami si tu o sa mori?" - m-a luat pe nepregatite, mi-a venit sa plang, nici nu stiam ce sa spun ...

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

jasmi cat de dulce e Iulia ...

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axis spune:

La multi ani Caterina si Mara

Sa cresteti mari si frumoase!

Jasmi, tare dulce Iulia :) dar nici cu Alex nu mi-e rusine...

Fetelor, va multumesc pentru urari

Mergi la inceput