LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (90)
Raspunsuri - Pagina 14
Aalina spune:
Naty eu cred ca step by step e ok dar depinde foarte mult de invatatoare. La noi una dintre ele are o foarte mare experienta in domeniul asta, cealalta vine din sistemul clasic. Ce imi place e ca nu ii streseaza deloc cu calificative. Si ca sunt obisnuiti sa lucreze in grup, sa colaboreze. Copii sunt relaxati, fiecare e laudat pentru ce face bine. Ei s-au adaptat foarte repede, eu obosnuita cu sistemul clasic mai derapez si uneori imi dau seama ca am pretentii poate exagerate. Insa materia e tot aia, doar modul in care e abordata e altul. Ce nu imi place in cazul nostru e ca nu s-a pus deloc accent pe ordine, cel putin in cazul uneia dintre invatatoare. De cate ori ma duc mi se pare o dezordine totala (bine eu is si obisnuita sa le vad toate la locul lor, si Dori e destul de obisnuit sa si le pastreze cat de cat ok) Oricum cred ca e greu sa disciplinezi 27 de copii mai ales acum la inceput cand ei trebuie sa se si invete cu sistemul. Nici sa ii vad cu mainile la spate ca pe vremuri nu mi-ar place. Ce imi mai place e ca se pune accent pe creativitatea lor, nu se dau multe dictari clasice, sunt lasati ei sa formeze propozitii, sa deseneze dupa lectura etc. Si serbarea a fost ca un joc, poezii spuse in grup, toti in roluri principale... Oricum eu cred ca depinde mult de invatatoare si de firea copilului. Lui Dori i se potriveste tare bine.
Anna poate o fi doar reactie la vaccin sau ceva dintisor nou. Sa va faceti bine!
Jasmi pupa fata aia faina si de la noi. 
Ingrid ma bucur ca te-ai relaxat. Cred ca este exact abordarea potrivita 
Roxana unde sunt pozele alea cu fata ta??? ![]()
Porumbita cum mai stati cu somnul de noapte?
cami_antonia spune:
feteleeeeeeeeeeee
si noii avem muci si febra 38 rectal si 37 la subrat
offfffffffffff
oare ii pot face frectie cu spirt?
voi ce dati pt muci?
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
jasmi spune:
multumim mult, fetelor!
si eu ma minunez deseori pe mail sau cand trimiteti poze de ce copii frumosi aveti 
.. si ingrid, da, eram blonda. toata viata am fost, de aia mai schimb din cand in cand, si in curand revin ![]()
sanatate puiutilor bolnavi 

Jasmi -
de
scumpa Iulia (10 februarie 2009)
Porumbita spune:
daiopri, aalina mersi de intrebare
stam la fel
, adica in medie 4-5 treziri pe noapte; macar nu mai sta cate 2 ore treaz, adorme repede la loc si se scoala la 6-7; dc sunt prea obosita il iau cu mine in pat si mai furam 1-2 ore de somn (in 3 cazuri din 4);
wk asta ne mutam in sf la casa noatra si dupa o sapt de la mutare (sa se obisnuiasca cu noua locatie) o sa incerc faza cu laptele praf
Leditia spune:
Cami,in locul tau eu nu i-as face frectie cu spirt fetei.Spirtul incalzeste,deci nu e recomandat cand ai temperatura.Stiu ca ne facea mama cand eram copii(dar nu asa micuti) si ne baga in plamupa sa transpiram.Pe vremea aia nu prea gaseai antitermice ca acum sau medicamente si se descurca si ea cum putea.
Multa sanatate Antoniei.
Am vazut ca vorbiti de case..noi voiam sa vindem sa ramanem cu ceva bani si sa luam alt ap..insa preturile sunt asa de aiurea,ca nu ramai cu nimic..chiar daca iei ceva mai prost decat ce ai.Pe de alta parte,visul meu e sa am o casa pe pamant,cu gardulet,cu loc de joaca in curte pt David..un leagan atarnat de un copac mare si stufos:))),un topogan..un loc cu nisip..Eh,vise,vise:))
La multi ani Cati
!Sa fi sanatoasa,fericita si iubita.Sa ai o viata plina de impliniri si bucurii.
La multi ani,Mara
!Multa sanatate si tot ce-ti doresti sa se implineaca.
Sa va traiasca puii si sa fie sanatosi,ca asta conteaza cel mai mult,restul se fac usor ,usor.
Porumbita,cum stati cu somnul?
Anna,posibil sa fie de la vaccin,oricum nu e temp mare,insa tine-l sub supraveghere sa vezi cum se simte in continuare.Multa sanatate.
Bebelusi,nu te mai stresa,eu te inteleg,dar daca te stresezi nu vine mai repede bb2.Eu iti doresc sa fie cum vrei tu si cand vrei tu.:)
Cristi,va merge si Carol.Ai incercat ce ti-am zis acum 1-2 capitole?Stai tu jos cu tati si puneti-l sa mearga de la unul la altul,initial pe distanta mai mica,cat sa va prinda de maini si sa nu-i fie frica,apoi mai mariti distanta.
Daiopri,ma bucur ca ai scris.Ai un program tare incarcat..Multa putere iti doresc si in rest,ramane sa vbim cand ne prindem,de obicei dupa 9 seara(ora noastra) eu sunt disponibila.Ziua,nu prea.:)))
Multumim tuturor de complimente..
Ciufika,normal mai ca m-am machiat,am iesit afara si era musai:))))Mda,am ajuns si eu la concluzia ca prea m-am delasat in ultima vreme,ca nu mai am timp de mine,dar nu prea am timp.Aseara am facut baita aia,de care-ti povesteam..super fain,dar intr-adevar,ai avut dreptate, e mult de munca nene:)))))
Asteptam si noi drita sa vina sa ne faca vaccinul..ror-ul..brr si am si niste emotiii..
Gata,gugu mic s-a trezit,fug sa-i dau papica si apoi pana la 9 seara joaca de voie:)))
O zi frumoasa tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
pyc spune:
La Multi Ani Mara si Caterina!
Pus poze de la Party pe mail......fug la serviciu ca e tare agitatie:(
ingrid70 spune:
Cami, va urez sanatate multa, iar sfaturi nu stiu ca noi nu am avut niciodata febra sau muci! Dar sigur fetele, IrinaC, te vor sfatui.Jasmi, da, sa te faci iar blonda! Blonde is more fun! Zic eu care toata viata mea am fost satena inchis sau roscata, mai pe la inceputurile mele intr-ale vopsitului. Dar am fost blonda o singura data, pentru o vara, mai demult, mare diferenta dom'le, la cum te vede lumea! Mie, personal, nu-mi placea deloc cum imi statea, nici nu se facuse prea bine, mi se parea ca-mi face fata cenusie, ca nu mi se mai vad ochii, dar la barbati succes total. Nu mai puteam iesi pe strada de pas-uri si ah-uri
. Si azi imi aduc aminte de portarul de la camin, care mi-a deschis usa, mi-a luat bagajele si m-a intrebat la cine am venit in vizita, ca el nu m-a mai vazut, desi stateam de un an de zile acolo si treceam zilnic pe langa el!
Porumbita, din ce zici tu, pare ca se vede luminita de la capatul tunelului si pentru tine.
Daiopri, eu nu stiu cand era tu "vaicareata sefa", ca mie mi-ai parut tot timpul f optimista. Iar ce zici tu acolo si eu cam asa fac. Ce pot, pot, ce nu, doar o viata avem. Si eu prefer sa-i dau eu sa pape, decat sa curat, mai ales ca la spatiul mic pe care-l am, intra prin toate gaurelele si abia mai scot. Plus ca al meu se inneaca si cu apa si cu propria saliva, asa ceva nu am vazut. Stateam acum doua zile de vorba cu sotul cu Alex intre noi, el avea in mana doar niste cheite pe care le rodea din cand in cand si dintr-o data i-a venit o flegma pe gat, ceva, s-a innecat fff tare, a durat vreo 5 minute sa-si revina, plangea si striga disperat ma-ma, ma-ma. Asa el ar manca si bucatele, ca daca bag ceva in gura vine si el cu cioculetul deschis sa-i dau, dar se inneaca din orice. Si apa cand ii dau, cu canita cu cioc moale, mai intai se inneaca, chiar daca stain fund sau bea el singur. Nu e atent sau nu stiu. Ii dau doar cate putin, sub stricta supraveghere. Rar la el in manuta, pentru ca atunci se joaca cu mancarea, o arunca pe jos, iar o ia si tot asa.Ledi, parca te vad mai optimista
Ma bucur pentru tine. Si vise din astea am si eu, dar, cine stie cand, cum....daca....speranta moare ultima
jasmi spune:
ingrid, uitasem sa-ti raspund in legatura cu tortul ... l-am cumparat, ca de cand sunt la dieta nu ma mai avant sa fac dulciuri, pt ca inevitabil tot gust .. si de depune ![]()
Jasmi -
de
scumpa Iulia (10 februarie 2009)
cami_antonia spune:
la multi ani sarbatoritilor de azi
ledi cred ca ai dreptate
mercic de sfat
ingrid bine ca v-a ferit Dumnezeu de muci si febra
cristi de ce te panichezi ca nu merge bebe? nici antonia nu merge da nici nu imi bat capul .... o ajut cat pot ... ,erg cu ea .... dar cred ca va merge cand va sosi vremea ... asa ca stai linistita ca nu esti singura careia nu ii merge bebe ...
micola voi? ce mai faceti?
aryiaaaaaaa chiar vroiam sa intreb de tineeeeeeeeeeee
mii de 

pt tine si pe bebici
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Anuc spune:
Naty ...evident ca si Ioana m-a intrebat daca eu, tati..si ea vom muri sau imbatrani. I-am spus ca da, asta se intampla cu toata lumea, dar noi suntem tineri, ea e copil si lucrurile astea se vor intampla peste multi, multi, multi ani...cand vom ajunge ca strabunicile ei. Problema e ca mai aude de unul si altul care au murit si erau 'tineri, saracii' si e foarte contrariata, din moment ce oamenii mor batrani...e complicat rau. Eu nici nu vreau s-o mint, nici nu vreau s-o sperii...acum cateva luni m-a intrebat: 'Mami, stii de ce e cerul asa de mare? Ca sa incapa toti oamenii care mor in el'
..
O sa-ti dau nr de tel al agentului cand vine sotul acasa. Blocul e chiar in intersectia 13 Sept, Dr Sarii si nu mai stiu ce pe acolo, la parter are o circa Financiara. Blocul e din 2000, cu portar permanent, dar in apartament tb sa schimbi cam tot. Ce mi-a placut erau formele neregulate ale sufrageriei si holului...ca blocul e rotund, cumva. Iar pretul e negociabil, deci un 10% cred ca scoti in minus. si balcoanele sunt inguste, ciudate. Ptr noi zona a fost inconvenientul major :(
Mami de Ioana&Filip