LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (90)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor la umanitare s-a facut un bazar unic pentru toate cazurile ,daca aveti timp si chef aici ne gasiti http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Naty, Aalina
mai spuneti de scolile alea private
inca nu m-am gandit pana acolo

momentan nici nu cred ca ne-am permite (habar nu am financiar ce inseamna asta, cat e de costisitor...dar cred ca e)

in Bucuresti sunt multe? cred ca mai avem noi pana la scolica, dar e bine sa stiu din vreme

Porumbitza cu luatul in pat ..si noi mai cedam / nici nu stiu daca sa ma stresez de asta sau sa mai savurez... ca asa imi place cand se cocolosheste in mine...
mai aduce un iz de bebe un pic si tare imi place

Cami,Anna sanatate puilor

nici eu nu as da cu spirt / mai degraba un scutec cu apa la temp camerei, stors ...

fetelor la mine direct se fac comenzile pt martisoare, dar v-as ruga pe PM sau mailul meu (am2000ro@yahoo.com) sa discutam, nu vreau sa deranjam aici la discutii despre copilashi

multumesc de intelegere

..si de solidaritatee

am comeeeenzi!!!!

hahaaa Alina1976 are multa treaba daaaaa...si-a pus toti baietii de la firma sa studieze problema

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

www.flickr.com/photos/23251288@N07/sets/72157623231879897/" target="_blank">lume lumeeeeeee ia luati la MARTISOAREEEEEEE

www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

naty
ce sa faca dana si diana?
ne-au botezat-o pe antonia
ne stim de multi ani
sunt super
si intamplator
am aflat
ca sunteti colege
in partea
cealalta
ahahaha
diana e f desteapta si slabaaaaaaa
dar f placutaaaaaaaa

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Cami cum e cu febra???

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

CATERINA
si cu intarziere PaulMAYA
MARA

Am ajuns si eu sa ma asez,astazi sarbatorim si noi,facem 4 ani de casnicie!ce repede a trecut!Am primit un buchet mare de flori foarte frumoase si eu l-am asteptat cu un pui la cuptor cu garnitura de cartofi!doar ca Ainoa astazi se pare ca are criza de personalitate si de abia am ajuns sa termin,numai in brate vrea si daca o las jos sau plec de langa tipa si urla!acum e bine ca se uita la reclame dar indata ce se termina se "agata"din nou!
sa va spun o faza:ieri dimineata m-am trezit mai repede si m-am dus la bucatarie sa gatesc ,pe Ainoa am lasat-o dormind la noi in pat,cand trec vreo 10 minute si dau sa ma intorc sa arunc o portocala Ainoa mea in bucatarieam incremenit,dormitorul este in celalat capat al casei,a venit la mine fara nici un suntet zici ca era un mic Casper mai ales ca avea o pijama alba!

Korrucia_multumesc !va doresc multa sanatate si sa petrceti cat mai bine!astept poze!apropo de vreme de o saptamana ploua intruna,asa ca e nasol!

Crispy_multumesc si tie de aprecieri,ce sa zic de Razvi,dar e dat!mi-au placut mult pozele!

Anca_ma emotinoat mult !

Ledi_frumosi mai santeti!

Jasmi_este scumpa rau Iulia,tortul!

Arya_wow 14 kg??da mai poti?eu ma plang de 9!oricum felicitari!

Anna_sanatate puiutului!

Cami _eu ii dau paracetamol si daca are nasul infundat apa de mare!

va las ,s-au terminat reclamele si deja plange sa o iau in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Cami, doctora mea mi-a zis ca nici sosetelele nu se pun cu spirt sau otet, ci doar cu apa. Alcoolul intra prin piele si dati in alte alea.
Nu cred ca e cazul acum sa-i faci impachetari. Da-i niste paracetamol mai bine si mai vedeti cum evolueaza chestia.
Sanatateeeee multaaaaaaaa! :)

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

La nulti ani aniversatilor!

Sanatate multa piticilor!

andru are muci si tuseste in continuare, fara febra.ii dau doar eurespal si schema de imunizare homeopata.

eu margelesc cat am timp.daca vreti sa vedeti cum lucrez cu sarma si sa va relaxati, am link la semnatura.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Pasiune de Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

La multi ani Caterina!!!sa cresti mare si frumoasa
La multi ani Maya!!!

Edinutza, la multi ani pentru cei 4 ani de casnicie, muuuuulti inainte si fericiti .
Anna, sper sa nu fie nimik serios cu febra.Noi cateva zile cam tot atata am avut si ne-a aparut primul molar, deci poate de acolo a fost.Daca nu creste temperatura tot e bine .
Jasmi, scumpica foc Iulia .
Iry, voi ce mai faceti??? sper ca Aidan e bine la gradi .
Iulia, nu-mi spune de rufe ca , azi facem si noi laundry, ne ducem cu masina intr-un loc mai mare si mai curat.Avem si la coltul blocului dar nu-mi place deloc.

Noi am avut o noapte cam agitata, plange in somn, dar nici nu ma mir la maseluta care ii apare.Cu pofta de mancare suntem bine, papa ca de obicei.

Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui mara95

La nulti ani aniversatilor!

Sanatate multa piticilor!

andru are muci si tuseste in continuare, fara febra.ii dau doar eurespal si schema de imunizare homeopata.

eu margelesc cat am timp.daca vreti sa vedeti cum lucrez cu sarma si sa va relaxati, am link la semnatura.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Pasiune de Bijoux

maraaaaa

ce maini dibace ai si tuuuuuu, ce frumuseeeeti

am ramas gura cascaaaaa

meeei de unde aveti atata rabdaree???

tu ai bizniz din asta... nu vad preturi!!!??

sanatate multa lui Andru!

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

www.flickr.com/photos/23251288@N07/sets/72157623231879897/" target="_blank">lume lumeeeeeee ia luati la MARTISOAREEEEEEE

www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Nu i-a facut vaccinul,ca se pare k nu i-a trecut rosul din gatut.Prin urmare,e iar pe antibiotic..Mor de nervi cu antibioticul asta...ca n-are copilul nimic in rest.Asta e,sper sa-i treaca,desi aparent copilul nu pare sa aiba ceva...mananca,doarme,e vesel..

Mara,m-ai lasat fara cuvinte..Super faine bijuteriile..felicitari.

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput