LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (90)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

alinuk, am inceput de curand, cam 2 luni in urma, pentru placerea proprie. daca cuiva ii place, pot sa-i fac.nu o consider o afacere.daca voi avea succes, ma mai gandesc. deocamdata azi am primit prima comanda si sunt fericita, nu atat ptr bani, cat pentru ca cineva pretuieste munca handmade.

multumesc ca ti-ai facut timp sa te uiti!

ledi,

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Pasiune de Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Cris_am uitat sa va felicit!bravo pt Daria!sunt cele mai placute surprize!multumesc ,da asa m-am si rugat azi, inca de 10 ori 4 si jumate!

mara_mai lasat gura casca!superbe si par f luxuoase!eu zic sa pui niste preturi!felicitari!

Ledi_imi pare f rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Mara, draga mea, faci niste lucruri minunate, sa pui preturi, si eu sunt deocamdata in studiu cu lucrul cu sarma, nu m-am perfectionat, am facut doar cateva chestii. Felicitari

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

salutare
eu nu mai am timp nici de citit, dar de scris...si voi scrieti cu o vitezaaaaaaaa
noi suntem bine, Alexu e tot mai curios si mai cercetas peste tot, nu-i scapa nimic-nimic, mi-a bagat papucii de casa in WC..alearga la propriu prin toata casa, dar pe afara daca il pun sa mearga cade, cred ca e prea gros imbracat..
saptamana viitoare facem a doua parte din vaccinul de 1 an...
noaptea doarme la fel, mai bine zis, nu doarme, se trezeste des, suge un pic si apoi e energic, trebuie leganat ori pe picioare, ori in brate, ziua adoarme la san.
si gata, ca nu mai pot, trage de sertare de zici ca vrea sa le dea jos
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE ZILELE ASTEA!! SA FITI SANATOSI SI VOIOSI!!
mi-e doooooor sa mai stau si eu pe forum............

mamici si licurici

mami de Licurici veselici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

La multi ani, Cate!
La multi ani, Mara!
Sa fiti fericite si iubite toata viata!!

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Buna fetelor si numai bine pt toti licuricii vostri ca va sarbatoriti luna asta!

Alinuk, spune-mi te rog daca martisoarele de la semnatura sunt toate sau mai aveti ceva? acum vreo 2 zile parca mai pusesei un site cu coliere, etc..si alea sunt de vanzare pt proiectul asociatiei MAME?

oricum voi depune niste banuti dar ma interesau si "sa cumpar" cate ceva...

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Alinuk noi suntem la scoala de stat. Doar ca in sistem step.

Edinuta multi ani feticiti inainte!!!!!

Mara sanatate lui Andru. Imi place ce margelesti tu acolo.

Ledi sa treaca si rosul ala din gat si sa fiti bine. Tare v-am admirat in poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

iulia, bafta la gasit casa! Si aici e cam la fel, casele mai in centru sau aproape de unde sunt firmele mari sunt in general mai vechi si ff scumpe, noi ne-am luat la 8 mile de serviciu, asa ca juma' de ora de comute. Macar cu casa o sa se rezolve problema cu rufele

pyc, ce a chinuit Paul tortul, imi place ultima poza in care e uns tot de ciocolata !

ledi, off, iar pe antibiotic, sper sa-i treaca repede rosul in gat si sa va ocoleasca alte boli macar o vreme! Ce baita e aia care necesita multa munca dar merita efortul? m-ai facut curioasa.

jasmi, arati tare bine si brunetica! Iulia e o scumpete!

porumbita, mutare usoara! si sa fiti fericiti in casa noua!!

edinutza, felicitari pt 4 ani de casatorie! Sa fiti fericiti impreuna!

mara, tare frumoase creatiile tale! Sigur o sa ai succes, pune preturi si fa-le publice ca o sa gasesti clienti imediat!

Andy s-a trezit iar de pe la 6, a mai atipit oleaca cu greu pana la 7. Sper sa nu devina obicei asta cu trezitul devreme ...daca doarme pana la 7 ar fi bine, ca atunci se trezeste si Alex oricum, dar 6 e cam prea repejor. Vedem cum o fi maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Mara, ce frumuseti faci tu

Ledi, nasol cu antibioticul. Da, mai, am remarcat si eu ce frumoasa si machiata esti in poze, bine faci!

Cami, sper sa nu creasca febra. Oricum, NU spirt. Si vezi ca esti MAREEEEEE restantiera cu poze....

Jasmi, e o frumusete Iulia mica, ce-mi place bretonul ei, abia astept sa-i fac si eu Carlei.

Anna, o fi totusi de la vaccin febra aia, dar inca nu-i de speriat.

Ingrid, bine ca ai descoperit care-i problema cu somnul, mai bine rabzi tu decat sa nu doarma el. Si eu la 24-25 grade mor de cald.

Cris, spalat de haine placut, bine c-am scapat pe saptamana asta!

Miere iesi din cubicle!!

Porumbita, cred ca de-abia astepti sa te muti la casa ta

Eu si Carla am fost in vizita la o prietena care are un baietel de 3 ani, care a tot dat in ea cu reviste sau jucarii sau cu palma, i-a luat toate jucariile, biata Carla nu stia ce se intampla. Vin vremuri grele...

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

miere, pe unde umbli? Ce mai face Aidan, totul ok?

Mergi la inceput