LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (90)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Cris, eu filmele le incarc direct din picasa (adica din programul downloadat pe computer), ai un buton de upload.

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Pyc, daca n-a apreciat Paul prea mult azi masuta pregatita de tine, lasa ca o sa aprecieze petrecerea pe care i-o veti pregati la majorat

Alina, am primit pe FB notificare cu workshopul de miercuri la care banii stransi vor fi donati asoc MAME ptr ecograf
Pe mine ma tot amana astia cu cursul, ca daca as sti ca nu se tine nici saptamana viitoare m-as inscrie si eu. Oricum ceea ce faceti voi este extraordinar si va felicit ca sunteti dintre oamenii aia rari care reusesc sa schimbe macar putin lumea in care traiesc! Sper sa ajung la targ sa donez si eu ceva. Si sa achizitionez si martisoare de la Bebelusi!

Ciufik, pai hai cu agentia aia, ca eu sunt in pragul unei depresii cu casa!

Aryia, fii barbata! Ca eu te-am pus pe un piedestal si cand imi e mai greu cu copiii, la tine ma gandesc si-mi trece. Deci si voi cautati casa.....spor! ca tare greu e frate!

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Greu cu mineAm ajuns si eu la calc pt cateva minute
Sa incep prin a multumi tuturor fetelor pt urari si aprecieri
Si uram si noi sarbatoritilor mici si mari LMA cu sanatate si bucurii.
Despre masa, parca edinuta spunea, am facut ce mi-au dat fetelesi in plus poienita cu ciuperci si inca o salata de ciuperci si oua umplute.
Frumoasa tare ideea cu ananasul impaiat si cocolino cela sau cum ii iceti dar migalos frate. Eu am zis ca le pun rpd si cand colo facea sotul o tepusa la juma de ora
In fine, bine ca s-a terminat. Acusi urez succes celor ce au de facut. Eu una nu ma mai bag curand
Apoi, vroiam sa zic ca a trecut un an, un an nebun si alta nu. Cum nu m-am asteptat. Urma sa am anul vietii cu un nou bb, concediu de mat, ehehei viata nu alta. Au apraut noutati nedorite, dar pot sa spun ca acest bb mic, alaturi de fratele lui m-au tinut pe linia de plutire (si chiar cu mult deasupra). In toata zapaceala mea, faptul ca am fost concentrata doar pe ei, am trecut cu bine si cu zambetul pe buze peste tot. Si, sincer a fost la modul cel mai natural. De multe ori ma intreb daca mi s-a dus vreo doaga (in plus fata de cele duse de mult), dar ma simt neafectata de toate cele petrecute. Si nu ca sunt puternica sau mai stiu eu ce, caci eram vaicareata sefa, daca va amintiti.
Dar, ca un facut, pisoiul cu gurita lui dupa urechi, a crescut fara sa imi dau seama, in toate plimbarile si zapacelile la care l-am supus. Si ma uit la el si nu imi amintesc momentele grele.
Apoi, si tot sprijinul de aici pt mine a contat, desi am scris si am participat asa cum am putut mai rarut.
Va multumesc pt gandurile bune
Ledi am sa iti scriu un pmfrumosul mic.
Aveam iar raspunsuri pt fiecare, dar cand ma apuc sa scriu imi fuge tot din minte.
Deci pot sa ii dau unt de acum? Aseara avem si noi prima noapte fara trezire pana la 7:40 dim
Am incercat sa ii dau papa mai consistent seara, sper ca asta e secretul.
Dark la voi cum mai e cu trezitul?
Anca, tu zi la bunica, ca nu esti obosita
Cu olimpiada, eu nu prea am treaba, ca e destul de departe de noi si nici nu ne planificasem sa mergem. Sper sa reusesc sa ajung in wk in dowtn, ca sambetele le avem ocupate cu zile de nastere
Ca doara unde ma bucuram si eu ca am mai scapat de un gram doua, acum cu zilele astea, vai de mine
Sanatate multa la bolnaviori si capul sus, ca uite vine caldura.
La noi e asa de soare si frumos. Chiar ghinion pe astia cu olimpiada totusi, da macar nu ploua sa ii bage in depresie
IrinaC, cum mai e la lucru? Cum spunea cineva o sa te obisnuiesti
Aalina, ce iti trebuie cura acusi?Spor la treaba.
Cristi, cum stai cu fumatul?Sau sa nu intreb?:)) Ca sotu asa zice sa nu il intreb cum se simte
Lasa ca ii vine si randul lui Carol. Si eu zic ca se te faci ca ploua cand sa ii dai mana, desi am si eu aici concert daca ceva nu e cum vrea el
Porumbita, ai parte de ceva somn?
Alinuk, eu sunt f impresionata de ceea ce faci tu.
bebelusi, nu te mai gandi atat la bb2 ca vine cand vrea el. Iti spun din sursa siguraF frumoase bijuterii faci.
Trebuie sa fug cu motanul la pian
In cate m-am mai bagat si euSi caut si inot acusi
Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Ledi, esti superba! De David nu mai zic, ca asta se stie...si impreuna sunteti asa de frumosi..

Aalina, unde gasesc si eu scolile inscrise in programul asta step by step, ca ma intereseaza. Cand am cautat eu pe net, am gasit ce era in rep Moldova...

Anca, interesante informatiile....asta vreau si eu, sa mi se spuna parerea sincera si profi a educatoarei despre copilul meu. Mie mi se pare ca la noi educatoarele spun numai generalitati si sunt amabile cu parintii. Eu cand intreb despre Ioana mi se spune ca e cuminte, nu creaza probleme. Ori eu vreau sa stiu cum o vede cineva din afara si cum este ea in alt mediu decat cel familial, car sunt pcte slabe, ce-i place, eventual sfaturi, etc...

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Daiopri, sa-ti traiasca pisoiul si alaturi de motan sa va bucurati de toate lucrurile frumoase din viata, pana la adanci batraneti! Eu n-am apucat sa va urez la momentul oportun si-mi cer iertare pentru intarziere. Si pentru tine, un si .

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Anuc, multumesc mult!
Si voua toate cele bune.Ei asta cu batranetile nu chiar asa de adanci, ca zice motanul ca el nu vrea sa fim batrani si creepy
Am uitat sa zic ca am vazut la un alt subiect ca dalma cu Dariuta mica vine in Ca

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

daiopri, ma bucur ca ai intrat. Cum ii place motanului la pian? Faceti la cineva acasa sau vine la voi? Noi vrem sa incepem cu Alex chitara, chitara e luata, proful gasit, doar nu l-am inscris inca, cand ma gandesc ca inseamna inca o seara cu activitate, deja are 4 seri pe sapt ocupate...as mai amana parca oleaca sa i se mai rareasca din activitati.

anuc, sa stii ca si aici zic generalitati la greu, zic good job la orice, daca nu e good job e good try, good effort sau ceva good ...dar am invatat sa inteleg ce vor sa zica printre randuri, ca ele dau feedback bun in general, chestiile negative le impacheteaza frumos ..la gradinita si la Kindergarten scriau rapoarte f detaliate despre copil, era ca o evaluare psihologica, iti spunea ce personalitate are, ce il calmeaza, cand devine nervos, cu ce fel de copii e prieten, ce tip de copii evita, cum a reactionat la conflict, mie mi se pareau rapoartele alea f interesante, eu il vedeam pe Alex cu totul altfel decat il vedea teacher. Cum vedeau o schimbare la el, cum ma contactau sa ma intrebe daca s-a intamplat ceva acasa. La scoala nu mai scriu rapoarte, dar la sedinta cu teacher ne spune destul de multe despre el, se vede ca il cunoaste destul de bine si isi da silinta sa-l inteleaga si se comporta cu fiecare copil diferit...partea negativa aici comparativ cu Romania e partea academica, nu e competitie absolut deloc. In general e din cauza parintilor americani care nu vor copiii sa fie stresati cu scoala, vor sa aiba fun, sa isi urmeze pasiunea, visele, sa isi dezvolte personalitatea, sa nu fie inhibati si nu care cumva stresati de teme. La scolile private se pune mai mult accent pe academic totusi.
Diferenta mare fata de cum am facut eu scoala in ro e ca aici se insista f mult in scoala pe soft skills, de la Kindergarten incep cu prezentari in fata clasei si vorbit in public, ii invata sa bullshit-uiasca de mici , invata sa vb mult fara sa zica nimic de fapt , chestii de negociat conflict, leadership skills, f mult accent pe astea, academic mai putin. Sunt parti bune si proaste si aici si in ro, sunt sisteme diferite.

daiopri asa-i si in Canada scoala?

Mergi la inceput

Ha! Daiopri, pai are dreptate si motanul...:)
Nu va zic ce discutii am eu cu Ioana depre batranete, moarte, de ce i-am zis ca oamenii care mor se duc in cer daca sunt ingropati in pamant, cateodata ma incuie pentru ca e prea mica sa-i explic unele chestii....Zilele trecute ii explicam ca doar ambalajul nostru e ingropat, sufletul se duce la Doamne doamne...si da-i si explica-i ce-i ala suflet...

Alina, m-ai ambitionat, am inceput sa va fac lobby. Dau mailuri la cunoscuti sa redirectioneze aia 2% catre asociatia voastra. sper sa reusesc macar cativa sa misc, ca majoritatea sunt ori prea ocupati, ori prea lenesi...termenul e 15 mai?

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Exact, asta vroiam si eu, o evaluare psiho, ca sa zic asa. De ex Ioana acasa e taifun, stapana pe ea, raspunde, are replica, te pune la punct, iar la gradi e linistita, ascultatoare, sensibiloasa, etc...
Hai, ca azi am vb numai de Ioana si de scoala, am plictisit fetele care sunt mamici doar de (un) licurici

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Anca, il duc la un recreation centre si injur de fiecare data, caci car keyboardul dupa mineIsteata tare tantea aia. Sunt vreo 8 copii cred. Nu stiu cat ii place, ca asa are el ceva ureche si talent da il chinuie sa tina deshtele asa si nu asa si el cu rabdarea lui....Sa vad tura urmatoare daca mai vrea il duc la altfel de clasa cred. Acuma am vrut sa vaz de am ceva succes.
Scoala e cam tot asa da nu isi bat capul asa mult. Acuma scoala mea nu e grozav cotata dar vad ca invatatoarea asta ne-a terminat cu temeleAbia astept vacanta
Citeste aproape cursiv da m-am saturat de cititAcusi ce invat si eu engl.
A, si vroiam sa zic cu programul La mine poa sa ploua cu cioco si eu la somn nu renuntFac cat pot, cat nu salutare, nici macar nu aman pe maine. Apoi mi-am mai coborat din asteptari. Jucariile la ast mic le imping mai incolo si le strag doar o data seara, ca altfel sar la carotida daca le strang de cateva ori si iar le imprastie.
Cu mancarea, las ca ii dau eu decat sa imi faca harcea parcea
O sa pape el singur pe la gradinite. Si pe al mare il hranesc uneori ca sa nu ma enervez
Pai nu sunt mai importanti nervii mei decat independenta lor?
Oriucm devin ei independenti

Gata ma duic sa incarc pianul in spinare si gansacul mic si la pian

Mergi la inceput