LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (90)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Suflet de bunica, Anca Da, nu stiu ce motiv sa-i bagi, ca-i soacra si nu mama, pe mama mai indraznesti sa o superi dar pe soacra nu, oricat de buna ar fi.

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

nu ii place hamul alina, cand il vede deja plange. momentan am renuntat sa il folosesc ca streseaza copilul degeaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Am vazut noi un filmulet cu Carol care se tinea de mobila dar mergea de numa;eu zic ca e chestie de timp pana isi da drumul.
Anca,deci eu fac dupa ochi dar iti zic cu aproximatie:
1 cutie branza de vaca(aia farmer cheese de 450 de gr),2 oo,1 plic zahar vanilat,5 linguri gris,1 lingura de faina(daca vezi ca nu poti sa ii modelezi mai adaugi jumate),un vf de sare si zahar daca ii vrei dulci(eu ii fac numai cu zahar vanilat si fac pesmetul cu zahar). Amesteci toate si le face bilute. pui la fiert apa si cand fierbe le pui in apa,se vor ridica cam in 5-10 min,atunci sunt gata. ai grija ca se umfla.
eu fac si pesmet calint in unt,pun intr-o tigaie un pic de unt(ulei),pesmet si cand se schimba la culoare inchid focul si adaug zahar.dau papasii prin pesmet. se poate face si varinata prajita,dar nu cred ca este recomandat de dat copiilor.
bafta cu soacra

un vot va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

iulia, asa e, daca era mama era mult mai usor, ca pot sa-i zic direct si stiu ca nu se supara, soacra e mai sensibiloasa, cred ca toate sunt asa, o ia f personal. Dar am sa ii spun ca eu ma simt mai linistita daca il aud noaptea ca si asa nu stau ziua cu el, si am sa i-l pasez dimineata in caz ca se trezeste mai repede. Sper sa tina.

aalina, laptele oricum e in bucatarie jos, dormitorul e la etaj, dar se duce ea repede si il ia ..am sa fac cum ai zis tu cu mama ta, i-l pasez dimineata, am sa ii mai repet cat de mult apreciem ca sta ziua cu Andy, ca la ea asta e parte din problema, vrea sa se simta utila...Si mie imi place aici discutiile astea in particular cu teacher, se face sedinta cu toti parintii doar la inceputul anului cand se discuta despre care sunt asteptarile invatatoarei, cum o sa se dea temele, notele, si parintii se inscriu la voluntariat pt diverse activitati de-a lungul anului..parintii ajuta f mult invatatoarea, o data pe sapt cativa parinti fac reading cu copiii in timpul orelor de scoala, unii fac arts&crafts, matematica, science. Sunt 20 de copii in clasa si pt ea e cam greu sa faca cu fiecare in particular asa ca se voluntariaza parintii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

lisa, mersi de reteta, eu imi aminteam ca mama ii prajea, nu stiam ce ies si fierti..Am sa incerc sa-i fac cat de curand, doar sa ma opresc pe la mag sa iau branza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

La multi ani tuturor!

nu am timp...va spun pe fuga ca detinem 4 molari IN 3 SAPTAMANI!m-a spaaaaaaaaaaaaaaaaart!si vreo 14kg!am spatele ruuuuuuupt!si am si creierii imprastiati ca nu se mai poate-lectii,gatit,acte,plati,sunt varza...si vizionari de case ca noi stam intr-un apt de 3 camere,in 5!...sunt franta,dar nu am de ales...ieri miguelito a facut cunostinta cu primaria din voluntari unde aveam treaba,le-a zapacit pe alea de cap,dar macar am terminat mai repede ce aveam de facut ca a inceput domnul sa chiraie
hai ca va pup!am inceput mesajul asta acum 3 ore

amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Andre_ea de sotia lui Dragos Simion vorbesc eu. Liliana o cheama din cate stiu, nu Nicoleta. Sau tu zici de altcineva?
E invatatoare la scoala 52, f aproape de noi...daca nu ne mutam departe de zona asta....Tipa cica e de nota 20!

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Paul!
Pyc profit de ocazie sa iti multumesc inca o data pentru toate info pe care ni le dai. Sa va bucurati de Paul!

Ledi - sunteti asa de frumosi . Mi-a placut poza asta mult:
http://family.webshots.com/photo/2711684670073423547JjgXhw
cata iubire!
Editez ca sa spun ca am observat ca te-ai machiat.

care va cautati apartamente, imi fac imediat o agentie imobiliara si nici nu am comisioane mari .
succes sa gasiti casutza ideala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Mi-am facut si eu cont pe picasa, dar nu stiu de ce nu ma lasa sa incarc filme.Daca tot ma laud ca mergem macar sa aduc dovezi .Astept sa se scoale sotul poate ma descurca el cu picasa.

Aalina, ai terminat curatenia??

Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

foarte frumoase pozele. avem niste licurici unul si unul
pyc,foarte frumos ai aranjat tu masa acolo. sper sa va distrati bine

Cris,incearca youtube daca picasa nu merge,de abia astept sa o vadem pe Dariuta

ciorba de fasole boabe a avut succes total,acum sa vedem daca o sa ne doara sau nu burtica,eu sper ca nu.

un vot va rog!

Mergi la inceput