LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (90)
Raspunsuri - Pagina 5
cris30 spune:
Cristi , maine poimaine ne anunti si tu ca merge Carol ,ai sa vezi si dupa aceea tine-te ca nu o sa mai ai timp nici sa sufli .
Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png
sdcristian spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris30 Cristi , maine poimaine ne anunti si tu ca merge Carol ,ai sa vezi si dupa aceea tine-te ca nu o sa mai ai timp nici sa sufli . Daria-Julia (21 decembrie 2008) http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png |
singura diferenta ar fi ca merge
Aalina spune:
Cris felicitari. Acum pune-o sa danseze. Eu una oricat de trista as fi cand il vad pe Fabi cum isi misca fundul si manutele stand in doua labute ma topesc.
Cristi eu cunosc copii mai mari de un an care au mers mai tarziu. Si nu au avut nici o problema.
sdcristian spune:
da aalina, stiu si ne-a zis si drul neurolog, ca trebuie sa mearga la 1 an si 8 luni cel tarziu. pana atunci mai avem - da ma doare spatele ca stau aplecata sa-l tin de manute
andre_ea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Aalina Andre_ea nici Dorian nu era pasionat de colorat dar acum e super incantat sa aleaga centrul de arta decat cel de scriere |
Mie mi-au spus educatoarele sa exersez cu el acasa, pentru ca altfel nu-i va placea nici la scoala sa scrie. Eu pana acum l-am lasat in pace, am zis ca daca nu-i place sa nu-l stresez ca are el alte pasiuni, dar de acum nu-l mai las, deja se vede ceva diferenta. Cum arata centrul ala de arta?
Felicitari Dariei pentru mers!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
iuliacris spune:
Cris, felicitari Dariutei, ce surpriza frumoasa ti-a facut! De-acum sa te tii distractie...
Cristi, lasa ca vine si randul lui Carol, fii fara grija!
Aalina, lasa cura pentru dupa petreceri, ce vrei sa-ti faci mustrari de constiinta ca ai mancat in cinstea mezinului?! Hai si pe-aici si da o mana de ajutor la curatenie, ca vaz ca esti experta, nu stiu de ce nu se curata singura casa asta
Cristi, cum merge mestesugitul?
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia & Carla
sdcristian spune:
nu am lucrat inca, ca e greu cand sunt doar cu carol, evident vrea si el acolo si e cam periculos
in weekend o sa fac ceva incercare
cris30 spune:
Aalina, cand nu mergea singura dansa doar balanganindu-se intr-o parte si in alta, acuma isi da drumul la muzica si incepe sa se invarta in cerc, eu si cu sotul ne distram copios .Ar trebui filmati cand danseaza, sa nu pierdem momentele astea.
Cristi, cu tinutul in brate te inteleg perfect, Daria are 11.200kg,imbracata cu geaca si cu pantalon pare si mai grea.Incearca sa-l iei de o singura manuta, o sa -ti fie mult mai usor ca nu trebuie sa te apleci in fata.
Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png
sdcristian spune:
eu incerc cris dar nu vrea el - sta pe loc si o cauta si pe a doua. si nu e prostut sa-i dau altceva - stie care e mana
bpaula spune:
Cristi exact asa facea si al meu. Nici nu accepta sa nu se tina de ambele maini. Daca refuzai se aseza in 4 labe. 3 luni si ceva a mers de-abusilea de ma gandeam ca tot asa se duce si la insurat. Pana a facut primul pas. Si acum cutreiera toata casa in picioare.