LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (90)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Anuc si cat era apart din 13 Sept? Ca si noi cautam si asta ar fi o zona de "interes" ...eu stau in Dr. Taberei acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Anuc, noi ne dorim exact exact acelasi fel de apartament, mai avem in plus doar o mica pretentie sa fie in zona Barbu Vacarescu-Floreasca. Daca vezi ceva intamplator zi-mi, ai comision!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Crisspy, cel din 13 sept era 110.000 negociabil. Noi am zis ca oferim 95 mii ca sa refuze proprietarii si sa nu ne para rau. :). Nu era amenajat, deci mai necesita niste bani ptr inlocuire...tot...zic eu, plus zugravit.
Sa stiti ca stiu anunturile de pe principalele site-uri pe dinafara...le intorc si rasucesc doar, doar iese si casuta noastra de undeva. Nu va zic ca sunt agenti care nu ne-au mai sunat...or fi zis ca suntem prea pretentiosi :)

Bebelusi, nu incepe sa te stresezi cu bebe ptr ca nu face bine. gandeste pozitiv si o sa fie, doar ai dovada a ceea ce puteti realiza :)

Mai, repet, nu va ganditi ca Ioana e un mic geniu. A invatat ce i-a placut. E adevarat ca am ajutat-o si eu asa un pic...in joaca facem si engleza de ex :) si stie acum o gramada de cuvinte, le retine cu mare usurinta. Mi-e mai greu sa o invat logic gramatica ptr ca nu ma pricep sa-i explic la nivelul ei...dar ne jucam, nu facem lectii. La gradi face si germana, dar noi nu stim decat cateva cuvinte, ne depaseste. ma gandeam s-o duc la meditatii daca tot retine usor si ii place, dar asta mai vedem. Cand era mica de ex nu stia poezii pentru ca nu aveam rabdare sa o invat. Acum ma simt vinovata pentru ca am impresia ca nu-mi dau aceeasi silinta cu Filip. Parca cu Ioana eram mai motivata, nu stiu.

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Rein, pai aia e zona scumputa, deci si comisionul meu va fi consistent :)))

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anuc

Crisspy, cel din 13 sept era 110.000 negociabil. Noi am zis ca oferim 95 mii ca sa refuze proprietarii si sa nu ne para rau. :). Nu era amenajat, deci mai necesita niste bani ptr inlocuire...tot...zic eu, plus zugravit.

Scump, dom'le, scump ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

La multi ani Paul!
La multi ani Maya!
Sa fiti sanatosi si sa fiti fericiti toata viata!
La multi ani Axis! Sper ca srbatoresti de zor la ora asta

Rox, Carla e bine, merci de intrebare, a scapat de muci, Thanks God! Acum avem alta problema, de doua zile face kk de cate 5 ori pe zi, sper ca e doar din cauza ca i-a revenit in forta pofta de mancare, baga in ea ca sparta.

Bebelusi, tinem pumnii sa vina bebe! Bravo tie pentru implicarea in proiectul lui Alinuk (mult succes, Alinuk!)

Dark, toata ziua de ieri mi-a fost pofta de clatite, nestiind ca-i Pancake Day. Poate ma apuca harnicia si fac azi...

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Daiopri, acum am vazut pozele de la petrecere, ce pisoi smecher ai tu cu basca aia meseriasa. Iar tu arati de milioane

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Anuc da fata la scoala Trebuie doar sa incercati sa jucati diverse jocuri din care sa inteleaga ca nu e asa mare tragedie daca greseste sau daca i se face observatie. Daca si invatatoare ai super nu mai ai de ce sa amani.
Fetitele sunt in general si mai constiincioase dacat baieteii asa ca sper sa nu aveti probleme. Si nu te simti vinovata, depinde si de copil. Dori nici in joaca nu se uita la carticele.

Crisspy imi pare rau de "distractia ta".

Bebelusi va fi si bb cand va vrea el. Pana atunci voi antrenati-va.

Iulia ma bucur ca sunteti bine. Daca kk e ok ca si consistenta si nu se irita sper s anu fie o problema.

Dark ca tot mi-am amintit baga o clatita si pentru mine. Eu is nebuna, acum cand am petreceri m-am apucat de cura de slabire.

Andre_ea nici Dorian nu era pasionat de colorat dar acum e super incantat sa aleaga centrul de arta decat cel de scriere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

La multi ani Paul si Maya!!! sa cresteti mari si sanatosi
La multi ani Axis!!!

Daiopri, super petrecere ati avut, pisoiul le-a dansat la greu , iar tu ai fost .
Anuc, spor la cautat apartamnet, scumpe preturile in Bucuresti.
Iulia,bravo Carlei ca papa, poate in timp isi revine si cu scaunele .
Ledi,frumoase poze cu voi 2, un album dedicat tie si lui David.
Corina, cum v-ati pregatit pentru maine???
Betty .

Noi de 2 zile mergem singurele,fara sa ma astept m-am trezit cu ea intrand in bucatarie pe picioare .Acum e tare incantata de treaba asta si face ture prin toata casa, a prins curaj si nici nu mai cere mana noastra.A invatat si sa cada, in felul asta m-am obisnuit si eu cu cazatrurile ei, inainte se ducea ca placinta cu capul in podea.
Luni am fost cu ea la medic sa vad ce-i cu starea asta subfebrila.Nu avea nimik nici in gat , nici la urechi, pediatra mi-a zis ca ori este o viroza care numai asa se manifesta, ori de la dinti.Tind sa cred ca de la dinti pentru ca au iesit colturile primului molar si starea febrila a disparut.

Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

felicitari cris pentru mers

asa...

mai este copil de peste 1 an care nu merge????

ca maine il iau pe carol pe jos si mergem de manute prin tot orasul... poate poate

Mergi la inceput