LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (90)
Raspunsuri - Pagina 3
Aalina spune:
Crisspy v-am luat! Fabi a vazut-o pe nasa numa la botez
Da o fost baiat de gasca si a dormit. Oricum saraca era traumatizata ca tine un bb asa mic in brate, asta mai lipsea sa si urle ![]()
Curatenie mai am inca si se va intinde si pe maine 
Am vazut si eu poze de copii superbi.
Eu v-am zis ca am mai mult timp cand fac curat decat in restul zilelor ![]()
Naty spune:
anca
am incercat sa o conving pe Ioana sa stea pana dupa masa, dar refuza categoric. Bona nu o poate lua ca sta cu Nadia, iar gradinita e cam la 20 -25 de minute de mers. Ar mai fi varianta soacra-mii, care se ofera tot timpul, dar eu nu am nici un pic de incredere in ea, cum ramane cu un copil 5 minute, cum face o boacana.
ledi sunteti asa de frumosi amandoi ...
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
pyc spune:
Multumesc pentru urarile de ziua lui Paul! Nu prea a bagat inseama dimineata masa mea festiva, fiind concentrat pe biberon (el cand mananca nu mai reactioneaza la alti stimuli:).....si apoi l-am imbracat repede sa-l duc la bona.....nici nu a avut timp sa se trezeasca ca lumea.....pe drum i-am cantat eu un la multi ani cu vocea mea "cristalina" de l-am trezit de tot.
Ledi si David sunteti foarte frumosi amandoi, vazut pozele cele noi.
Apropo de forum si certuri....eu nu as putea renunta cu usurinta la intratul pe DC...intr-adevar creeaza dependenta! Abia astept pauza de pranz sa intru pe net sa mai vad ce fac fetele si copilasii....e o relaxare pentru mine, o legatura cu alte mamici cu copii (in viata reala nu am multi prieteni cu copii, pentru frantuzoaice sunt o mamica f tanara la cei 32 de ani ai mei......colegele mele au programati bebeii dupa 35-37 de ani!!).......si imi sunteti dragi toate si deja parca va "cunosc" din povestile de pe net. Nici pe net, nici in viata reala certurile nu isi au locul......decat daca sunt constructive:) Azi sunt pacifista:)
Pupici!
Anuc spune:
Aalina, daca e s-o iau asa, cred ca Ioana e pregatita inca de acum pentru scoala :). De mica au pasionat-o literele. Le stia pe toate pana la 2 ani jumate. Nu o laud gratuit sau nu zic ca era/este geniu, Doamne fereste, doar ca i-au placut f mult si le-a invatat usor. Avea un puzzle in forma de broasca testoasa cu toate literele si le stia si pe cele mai grele daca i le aratam: Q, W, Y, X...crede-ma ca nu putea sa le pronunte bine, dar le stia. Daca lipsea una din ele, imi zicea: Mami, nu e I...unde e I? si le cauta sa le puna la loc. De la 3 la 4 ani a invatat sa le scrie pe toate, plus cifrele si le face chiar frumos. Cateodata mai face S-ul invers :). Stie sa scrie cuvinte intregi, numele noastre, numele printeselor, fara sa-i spun eu literele, le-a memorat cred. Acum vrea sa citeasca si reuseste cuvinte scurte sau cu vocale mai multe. Ii place, pur si simplu. La fel si cu 'matematica'. Stie sa socoteasca adunand 1 la orice cifra sau sa scada 1. mai stie adunari de cifre care dau rezultatul pana in 12. Tot in joaca am facut cu ea dintr-astea, ea ma intreaba, nu fortez copilul. zicea cineva ca daca ii inveti prea multe, se vor plictisi in clasa 1...dar daca copilul e interesat, nu pot sa nu-i arat. Noi avem tot felul de caiete si carti de activitati ptr clasa 1 pe care le face de la 3 ani, astea i le-am luat tot ptr ca am vazut-o interesata. Daca o dau la anul, nu va mai apuca grupa pregatitoare la gradi.
Invatatoare am gasit una excelenta cu E mare. este sotia unui fost director de la firma unde lucrez. Nici nu stiam asta, dar lumea e f mica :). Mi-a recomandat-o o verisoara care are fata in clasa ei. Este genul de educator total dedicat, ii invata o gramada de lucruri in afara scolii, face teambuilding cu copiii si parintii, ii trateaza ca pe o mica familie, etc. Ea va lua clasa 1 fix la anul si nu am vrea s-o pierdem :)
Mi-e teama ca daca va nimeri intr-o clasa cu copii mai mari ca ea, va fi totusi o diferenta, nu stiu. Acum avem si problema asta, ca daca i se face observatie, pune la suflet neneeeee.....nu suporta sa i se spuna ca a gresit...ma gandesc ca poate mai spre 8 ani se va mai 'maturiza' :)
Mami de Ioana&Filip
crisspy spune:
Ne-am innundat la birou 

...o placere sa dai la apa...sunt fleasca, dar gratie geniului meu am reusit sa directionam jetul de apa (fierbinte by the way) catre o scurgere cu furtunul de la aspirator ![]()
![]()
bebelusi spune:
Am intrat repede repede sa ii spun lui Paul La multi ani, sa sfii cuminte si sa o asculti pe mami.
Fetelor, din nou DEZAMAGIRE, mi-au venit iar bucuriile, deci nu am BEBE 

Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
andre_ea spune:
Anuc, ce de stie fata ta! E clar ca pe fi-miu il dau la 7 ani la scoala. Lui nu-i place nici sa coloreze. Vorbesti cumva de Nicoleta, sau incurc eu borcanele?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
Anuc spune:
HAHAHA! Naty, chiar ieri am vazut un apartament de 4 camere pe 13 Septembrie. Apartamentul era ok, dar nu ne convenea exact ca e prea departe de parinti, noi suntem in cealalta parte a Bucurestiului (Iancului). Era in intersectie, deci zgomot, praf...partea buna era ca blocul era construit in 2000....deci nu foarte vechi.
Stii care e baiul? ca noi suntem f pretentiosi si nu cred ca exista apartamentul perfect ptr noi: mare, nou, super zona, si mai ales ieftin...deci ieri aproape plangeam ptr ca-mi dadeam seama ca nu ne vom lua usor casa...decat daca-l amenint pe sot ca-l pararesc si ii las si copiii ![]()
Mami de Ioana&Filip
Naty spune:
anuc wow cate stie Ioana! Neaparat sa o dai la scoala anul viitor; eu zic ca e mai bine sa fie mai mica, pe Ioana ma batea gandul sa o dau chiar anul asta, dar nu are 6 ani impliniti in septembrie si nu o primeste la stat.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana