Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Ma pregatesc sa plec...o dupa-amiaza cat mai placuta.

Aaaaa...proba de semnatura ...am schimbat prefixul... Da Doamne sa fie bine pana la capat pentru toata lumea.

Elena, 20+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Elena, ai ajuns la Jumatatea sarcinii! Felicitari !!!

Sarcina usoara pana la 40s si un baietel asa cum vi-l doriti, sanatos si voios!

Dragaica, chiar imi simt stomacul mai ridicat..si mai bombat. problema e ca au inceput si la mine poftele... as manca cat sapte, dar nu are unde sa intre

Azi mi-e pofta rau de tot de urzici facute piure, cu putin usturoi si mamaliga....

Cand apar urzicile, fetelor?

Elena 14+

Mergi la inceput

intreb cand apar urzicile pentru ca in general nu prea ma omoram dupa ele..cred ca nici nu am mai mancat de ani buni..asa ca nu mai stiu cand apar...

Elena 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Aaaaa...proba de semnatura ...am schimbat prefixul... Da Doamne sa fie bine pana la capat pentru toata lumea.

Elena, 20+ cu

cand am vazut mesajul tau m-am gandit, off doamne eu toata ziua am crezut ca azi e miercuri ...cand de fapt e joi
dar nu sunt totusi chiar atat de aeriana
...pentru ca tu schimbi "prefixul" cu o zi inainte de mine ...iar eu schimb prefixul vineri

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 19+ cu

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Citat:
citat din mesajul lui enik83

nu vad de ce nu s-ar putea face tratamente cosmetice...numai sa ai grija sa vezi ce produse iti pune pe fata.. sa fie unele de calitate ca acuma nu-i cazul sa dai in vreo alergie...doamne fereste.. sa nu faci tratamente cu ionizare, stimularea musculaturii fetei si galvanizare..pt ca toate sunt interzise gravidutelor...in rest ai voie.. eu am facut tratament la gravidute pana in ultima luna...am avut o clienta nebuna care de abia se putea urca si da jos de pe pat...dar la tratament nu lipsea..

14+ cu o minune de

cu multa placere.. cel mai indicat esye sa faci un gomaj o data pe saptamana..atata pe fata cat si pe corp..dar ar fi de preferat cu gomaj cumparat si nu cu zat de cafea sau cu malai pt ca poti face mai mult rau decat bine.. plus sa folosesti de 2 ori pe sapt o masca.. in legatura cu masajul.. nu e adevarat.. si eu am vb cu mai multe persoane in domeniu.. se poate face masaj..dar trebuie sa precizezi ca esti insarcinata..pt ca in cazul asta este recomandat unul de relaxare.. am cliente care au facut masaj corporal toata sarcina.. deci ii ok..

Enik, multumesc pentru sfatul avizat! Sa inteleg ca lucrezi in domeniu. Poate ne mai dai si alte sugestii.

Eu chiar vroiam sa intreb de ce nu e recomandat masajul la gravide (cel putin asa am citit pe internet..)? E adevarat?

Elena 14+

14+ cu o minune de

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Elena, 20+ cu

cand am vazut mesajul tau m-am gandit, off doamne eu toata ziua am crezut ca azi e miercuri ...cand de fapt e joi
dar nu sunt totusi chiar atat de aeriana
...pentru ca tu schimbi "prefixul" cu o zi inainte de mine ...iar eu schimb prefixul vineri

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 19+ cu

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Oana, chiar este MIERCURI astazi

Elena 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

OOANA, azi chiar e miercuri.

19+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:

intreb cand apar urzicile pentru ca in general nu prea ma omoram dupa ele..cred ca nici nu am mai mancat de ani buni..asa ca nu mai stiu cand apar...

Elena 14+

Nu stiu exact, pe la noi prin mai, ca e mai rece, anu trecut eram eu si chinezii de la 3 in gradina blocului, eu culegeam urzicile ei scoteau niste radacini
Ma cam inrosisem la fata .....da ce sa-i faci daca-mi era pofta, eu fac supa din ele cu ceapa si orez, iar mama unei vecine a facut un fel de pilaf.....am facut schim si-am papat si din ala

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 13+

Mergi la inceput

Enik, multumesc frumos inca o data! Am un gomaj foarte bun de la Lush - stii, cei care fac totul manual si numai din plante si fructe - dar acum nu-l mai pot folosi prea des din cauza mirosului puternic, desi miroase a citrice.. Si parca ma cam si irita pe obraji, e cu sare de mare si e foarte grunjos.

Ceva fara miros si cu granulatia mai fina o fi existand?

Elena 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui enik83

nu vad de ce nu s-ar putea face tratamente cosmetice...numai sa ai grija sa vezi ce produse iti pune pe fata.. sa fie unele de calitate ca acuma nu-i cazul sa dai in vreo alergie...doamne fereste.. sa nu faci tratamente cu ionizare, stimularea musculaturii fetei si galvanizare..pt ca toate sunt interzise gravidutelor...in rest ai voie.. eu am facut tratament la gravidute pana in ultima luna...am avut o clienta nebuna care de abia se putea urca si da jos de pe pat...dar la tratament nu lipsea..

14+ cu o minune de

Enik, multumesc pentru sfatul avizat! Sa inteleg ca lucrezi in domeniu. Poate ne mai dai si alte sugestii.

Eu chiar vroiam sa intreb de ce nu e recomandat masajul la gravide (cel putin asa am citit pe internet..)? E adevarat?

Elena 14+

cu multa placere.. cel mai indicat esye sa faci un gomaj o data pe saptamana..atata pe fata cat si pe corp..dar ar fi de preferat cu gomaj cumparat si nu cu zat de cafea sau cu malai pt ca poti face mai mult rau decat bine.. plus sa folosesti de 2 ori pe sapt o masca.. in legatura cu masajul.. nu e adevarat.. si eu am vb cu mai multe persoane in domeniu.. se poate face masaj..dar trebuie sa precizezi ca esti insarcinata..pt ca in cazul asta este recomandat unul de relaxare.. am cliente care au facut masaj corporal toata sarcina.. deci ii ok..

cat despre urzici nu stiu cand apar dar si eu salivez la ele... si mi-am pus sotul sa caute peste tot ..dar NU se gasesc nicaieri.. am sperat ca poate poate gasesc congelate..

14+ cu o minune de

Mergi la inceput