Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 9
beluistef spune:
Ma pregatesc sa plec...o dupa-amiaza cat mai placuta.
Aaaaa...proba de semnatura
...am schimbat prefixul...
Da Doamne sa fie bine pana la capat pentru toata lumea.
Elena,
20+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
puiutz_mic spune:
Elena, ai ajuns la Jumatatea sarcinii! Felicitari !!!
Sarcina usoara pana la 40s si un baietel asa cum vi-l doriti, sanatos si voios!
Dragaica, chiar imi simt stomacul mai ridicat..si mai bombat. problema e ca au inceput si la mine poftele... as manca cat sapte, dar nu are unde sa intre 
Azi mi-e pofta rau de tot de urzici facute piure, cu putin usturoi si mamaliga....
Cand apar urzicile, fetelor?
Elena
14+
puiutz_mic spune:
intreb cand apar urzicile pentru ca in general nu prea ma omoram dupa ele..cred ca nici nu am mai mancat de ani buni..asa ca nu mai stiu cand apar... 
Elena
14+
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beluistef Ma pregatesc sa plec...o dupa-amiaza cat mai placuta. Aaaaa...proba de semnatura Da Doamne sa fie bine pana la capat pentru toata lumea.![]() *************************************************** Elena, 20+ cu ![]() Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) |
cand am vazut mesajul tau m-am gandit, off doamne eu toata ziua am crezut ca azi e miercuri
...cand de fapt e joidar nu sunt totusi chiar atat de aeriana
...pentru ca tu schimbi "prefixul" cu o zi inainte de mine
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
19+ cu
Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
enik83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui puiutz_mic
cu multa placere.. cel mai indicat esye sa faci un gomaj o data pe saptamana..atata pe fata cat si pe corp..dar ar fi de preferat cu gomaj cumparat si nu cu zat de cafea sau cu malai pt ca poti face mai mult rau decat bine.. plus sa folosesti de 2 ori pe sapt o masca.. in legatura cu masajul.. nu e adevarat.. si eu am vb cu mai multe persoane in domeniu.. se poate face masaj..dar trebuie sa precizezi ca esti insarcinata..pt ca in cazul asta este recomandat unul de relaxare.. am cliente care au facut masaj corporal toata sarcina.. deci ii ok.. ![]() Enik, multumesc pentru sfatul avizat! Sa inteleg ca lucrezi in domeniu. Poate ne mai dai si alte sugestii. Eu chiar vroiam sa intreb de ce nu e recomandat masajul la gravide (cel putin asa am citit pe internet..)? E adevarat? ![]() Elena 14+ |
14+ cu o minune de
puiutz_mic spune:
citat din mesajul lui ooana
cand am vazut mesajul tau m-am gandit, off doamne eu toata ziua am crezut ca azi e miercuri ...cand de fapt e joidar nu sunt totusi chiar atat de aeriana ...pentru ca tu schimbi "prefixul" cu o zi inainte de mine You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her. Oana 19+ cu Noi 2... www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Oana, chiar este MIERCURI astazi

Elena
14+
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puiutz_mic intreb cand apar urzicile pentru ca in general nu prea ma omoram dupa ele..cred ca nici nu am mai mancat de ani buni..asa ca nu mai stiu cand apar... ![]() Elena 14+ |
Nu stiu exact, pe la noi prin mai, ca e mai rece, anu trecut eram eu si chinezii de la 3 in gradina blocului, eu culegeam urzicile ei scoteau niste radacini

Ma cam inrosisem la fata .....da ce sa-i faci daca-mi era pofta, eu fac supa din ele cu ceapa si orez, iar mama unei vecine a facut un fel de pilaf.....am facut schim si-am papat si din ala

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
13+
puiutz_mic spune:
Enik, multumesc frumos inca o data! Am un gomaj foarte bun de la Lush - stii, cei care fac totul manual si numai din plante si fructe - dar acum nu-l mai pot folosi prea des din cauza mirosului puternic, desi miroase a citrice.. Si parca ma cam si irita pe obraji, e cu sare de mare si e foarte grunjos.
Ceva fara miros si cu granulatia mai fina o fi existand?
Elena
14+
enik83 spune:
citat din mesajul lui puiutz_mic
Enik, multumesc pentru sfatul avizat! Sa inteleg ca lucrezi in domeniu. Poate ne mai dai si alte sugestii. Eu chiar vroiam sa intreb de ce nu e recomandat masajul la gravide (cel putin asa am citit pe internet..)? E adevarat? ![]() Elena 14+ |
cu multa placere.. cel mai indicat esye sa faci un gomaj o data pe saptamana..atata pe fata cat si pe corp..dar ar fi de preferat cu gomaj cumparat si nu cu zat de cafea sau cu malai pt ca poti face mai mult rau decat bine.. plus sa folosesti de 2 ori pe sapt o masca.. in legatura cu masajul.. nu e adevarat.. si eu am vb cu mai multe persoane in domeniu.. se poate face masaj..dar trebuie sa precizezi ca esti insarcinata..pt ca in cazul asta este recomandat unul de relaxare.. am cliente care au facut masaj corporal toata sarcina.. deci ii ok..
cat despre urzici nu stiu cand apar dar si eu salivez la ele... si mi-am pus sotul sa caute peste tot ..dar NU se gasesc nicaieri.. am sperat ca poate poate gasesc congelate..

14+ cu o minune de