Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 8
puiutz_mic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui enik83 nu vad de ce nu s-ar putea face tratamente cosmetice...numai sa ai grija sa vezi ce produse iti pune pe fata.. sa fie unele de calitate ca acuma nu-i cazul sa dai in vreo alergie...doamne fereste.. sa nu faci tratamente cu ionizare, stimularea musculaturii fetei si galvanizare..pt ca toate sunt interzise gravidutelor...in rest ai voie.. eu am facut tratament la gravidute pana in ultima luna...am avut o clienta nebuna care de abia se putea urca si da jos de pe pat...dar la tratament nu lipsea.. 14+ cu o minune de ![]() |
Enik, multumesc pentru sfatul avizat! Sa inteleg ca lucrezi in domeniu. Poate ne mai dai si alte sugestii.
Eu chiar vroiam sa intreb de ce nu e recomandat masajul la gravide (cel putin asa am citit pe internet..)? E adevarat?

Elena
14+
michelle1981 spune:
Depinde de iaurt.
Eu am nimerit unul azi
groaznic. E de la Brenac si e in cutie de carton.. scrie lapte batut.
Nici kefirul de la Panda nu imi mai place.. Parca sana de la Vio imi place.. altceva mai deloc. Sunt atat de falseeee
Voi ce iaurturi beti?
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">16+
puiutz_mic spune:
Mai demult imi placea laptele batut de la Brenac.. dar pentru ca in ultimul timp de cate ori incercam sa deschid cutia se rupea capacul acela verde si cutia ramanea tot inchisa... m-am enervat si nu am mai luat.
Apoi am mancat o perioada "Iaurt numa' bun" de la Napolact, in care puneam felii de banane si de mere.. Am ajuns sa nu-mi mai placa..
Am mai incercat si Danone de baut..pana am vazut ca e facut din lapte praf...
Apoi am renuntat la iaurturi. Intr-adevar, si mie imi par atat de artificiale! Imi amintesc cu drag de iaurtul pe care il facea mama in casa cand eram mica. Era atat de bun... Dar il facea din lapte nefiert din cate imi aduc aminte.. ceea ce ne este interzis acum.
Deocamdata sunt pe lapte dulce...zilnic cel putin 500 ml, cred ca am baut si 1 litru uneori.
Elena
14+
bumblebee spune:
Eu iaurturi nu pot bea, din nu stiu ce motiv mi-e rau crunt dupa ce beau. Asa ca si eu ma multumesc cu cel putin 500 ml lapte pe zi.
Alina
16+ cu 
gargarita
adrianaBuc spune:
Singurul iaurt pe care il mananc e cel de la Muller, usor dulce, pentru ca il mananc cu cereale. Eu nu suport iaurtul de fel si e singurul mod in care il tolerez. Beau lapte, nu mult, cam 1 l la 3 zile; imi iau lapte fara lactoza (am usoara intoleranta la lactoza). Sana beau de la Zuzu, la fel si lapte batut, dar mai rarut.
19+
Vine bebe! 
bumblebee spune:
Burtici, pe Antena2, la Traieste sanatos se vorbeste despre dureri de spate, care sunteti acasa sau care puteti urmari live si aveti probleme: vizionare placuta!
Alina
16+ cu 
gargarita
puiutz_mic spune:
Daca tot vorbim despre mancare..cred ca vrand - nevrand ajung la dieta sau macar la ritmul de alimentare pe care i l-a recomandat nutritionistul Dragaicai.
De azi mananc mai putin si mai des. Aseara, dupa o portie normala de orez cu 2 bucati mici de tot de piept de pui am simtit ca imi pocneste stomacul! Si culmea e ca nu ma saturasem, tot imi mai era foame, dar nu mai incapea nimic..
Cred ca in ritmul asta sigur nu o sa reusesc sa ma ingras cine stie ce.. doar daca cum spunea cineva o sa ne ingrasam si de la o cana de apa mai incolo..
Elena
14+
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui puiutz_mic Daca tot vorbim despre mancare..cred ca vrand - nevrand ajung la dieta sau macar la ritmul de alimentare pe care i l-a recomandat nutritionistul Dragaicai. De azi mananc mai putin si mai des. Aseara, dupa o portie normala de orez cu 2 bucati mici de tot de piept de pui am simtit ca imi pocneste stomacul! Si culmea e ca nu ma saturasem, tot imi mai era foame, dar nu mai incapea nimic.. ![]() Cred ca in ritmul asta sigur nu o sa reusesc sa ma ingras cine stie ce.. doar daca cum spunea cineva o sa ne ingrasam si de la o cana de apa mai incolo.. Elena 14+ |
Da ....bine spus....reacomandat......da eu aseara am bagat o bagheta intreaga

asta e nu ma pot abtine de la mancare, nici nu stiu daca sa-i mai zic cat mananc 

E normal sa te saturi mai repede, din cate am citit eu, o data cu cresterea bebeilor, stomacul este impins in partea superioara a abdomenului, nu mai are mult loc de desfasurare de aici apare senzatia de saturatie rapida, aciditate, digestie lenta.
Asta daca n-ai stoacul de vacuta olandeza ca mine

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
13+
ooana spune:
| citat din mesajul lui adrianaBuc Singurul iaurt pe care il mananc e cel de la Muller, usor dulce, pentru ca il mananc cu cereale. Eu nu suport iaurtul de fel si e singurul mod in care il tolerez. Beau lapte, nu mult, cam 1 l la 3 zile; imi iau lapte fara lactoza (am usoara intoleranta la lactoza). Sana beau de la Zuzu, la fel si lapte batut, dar mai rarut. 19+ Vine bebe! ![]() |
eu sunt fan iaurt
...si eu am senzatia de plin/balonat
...si culmea am si o senzatie de foame in acelasi timp 
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
19+ cu
Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Dragaica spune:
Eu am gasit un iaurt foarte bun aici, nu-i ca ala facut de bunica
, as manca lapte batut 
, prune murate, branza de burduf in coaja de brad facut de bunicu 

Ieri am papat jumari, noroc ca mi-a luat sotu punga din fata ![]()
![]()
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
13+