Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Buna burticute dragi,

Sunt si eu pe aici...dar pana sa va scriu..am tot citit ce ati scris :)

Aseara am picat de somn si nu am reusit sa va mai citesc....

si eu azi am avut emotii cu bebita...ca de obicei il simt de dimineata de la 7 si tot misca, tot misca...azi pana la 10 nimic! o fi fost si el micutzul obosit..dar maica-sa, cu paranoia cat casa, tot astepta sa dea un semn de viata ceva

oricum azi e mai lenes puiul meu....si pana luni, cand merg la eco...yuhhuu, mai sunt cateva zile

m-a luat somnul la birou....e asa de cald (sau asa mi se pare mie, ca la colegi nu) incat nu stiu ce haine sa mai dau jos am degetele ca niste castraveciori, asa s-au ingrosat

vorbeati de ten...si eu am cearcane mai negre, dar parca cand dorm mai bine se amelioreaza...eu aveam cearcane si inainte, dar acum parca e mai rau!

Bulina 19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Mai stiti ceva de Denisa (Carla)??? DE cateva zile n-a mai intrat pe forum. sper ca e bine, si ea si bebeii. Poate stie Carmen ceva, parca ele au corespondat si pe mail, daca nu ma insel.

Cris 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Cris din pacate nu am cum sa le tin acasa, asa ca le voi duce in continuare si tinem legatura cu directoarea daca mai apar si alte cazuri. Zicea ca acei copii sunt in spital deja si au fost pe alt palier fata de cel unde sunt fetele mele. Sa dea Domnul sa nu faca.

Elena, 19+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Elena, eu stiu ca nu se ia la adulti. Ana avea febra la 3 ani, am dus-o la doctor si a zis ca-i epidemie de scarlatina in oras si ca dupa limba zmeurata cam asta are si ea. A pus-o pe antibiotic 10 zile (prima si singura data cand a primit antibiotic ea, si astia nu dau deloc usor) si a mers din acea zi la gradi. Stiu ca in Ro se face mare tam-tam, se spitalizeaza. Aici nu fac nimic, nici habar nu aveam ca au mai fost copii bolnavi ca ei zic ca dupa prima pastila de antibiotic sunt de trimis in colectivitate copii ca nu mai raspandesc boala.
Ramo, da eu bagai si aseara varza murata taiata fasiute. Am gasit la un magazin turcesc si aproape am terminat borcanul de 3 kg .
Alina, bafta la examene!

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Buna, dragi burtici!

Arana, Gina, bine ati venit si sarcini usoare si la termen!

Legat de problemele cu tenul... oare tratamente cosmetice avem voie sa facem? Macar o curatare a tenului mai in profunzime, poate ne-ar prinde bine, ce ziceti?

De cateva zile nu m-am mai dat cu crema (am una fara parabeni, de la Hofigal) pentru ca nu ii mai suportam mirosul si am pielea foarte uscata

Elena 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

hello ...uff munca asta, abia acum am reusit sa intru si sa citesc zecile de pagini pe care le-ati scris de ieri

o sa incerc si eu banana milkshake cu miere si scortisoara

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Elena,

Adriana, stomac, ieri am varsat dupa ce mi-am luat micul dejun, o sa treaca vreodata starile astea de rau? Nici acum n-am ajuns la prima masa in sarcina pe care sa o savurez si sa nu-mi fie rau dupa. Nu e vorba de ce mananc, ori ca-i supa, ori ca-i fruct, ori ca-i paine prajita... daca ma asez dupa masa in pat, m-am ratat!

Alina 16+ cu
gargarita

mie de la 6 sapt pana la 16 sapt mi-a fost rau in continu indiferent ce mancam...cand am implinit 16 sapt fix a miscat bebe si de atunci nu mai am probleme deloc

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 19+ cu

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 19+ cu

Noi 2...

Mai recomand si iaurt cu kiwi si avocado (sau mar) cu miere.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

nu vad de ce nu s-ar putea face tratamente cosmetice...numai sa ai grija sa vezi ce produse iti pune pe fata.. sa fie unele de calitate ca acuma nu-i cazul sa dai in vreo alergie...doamne fereste.. sa nu faci tratamente cu ionizare, stimularea musculaturii fetei si galvanizare..pt ca toate sunt interzise gravidutelor...in rest ai voie.. eu am facut tratament la gravidute pana in ultima luna...am avut o clienta nebuna care de abia se putea urca si da jos de pe pat...dar la tratament nu lipsea..

14+ cu o minune de

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Buna, dragi burtici!

Arana, Gina, bine ati venit si sarcini usoare si la termen!

Legat de problemele cu tenul... oare tratamente cosmetice avem voie sa facem? Macar o curatare a tenului mai in profunzime, poate ne-ar prinde bine, ce ziceti?

De cateva zile nu m-am mai dat cu crema (am una fara parabeni, de la Hofigal) pentru ca nu ii mai suportam mirosul si am pielea foarte uscata

Elena 14+

exact la asta ma gandeam si eu sa sun cosmeticiana sa ma programez la un "rasfat"
si eu am pielea mai uscata decat de obicei, culmea mai ales zona T

crema eu folosesc de la Clinique, fara parfum asa ca nu ma deranjeaza

Oana 19+ cu

Noi 2...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Oana 19+ cu

Noi 2...

Mai recomand si iaurt cu kiwi si avocado (sau mar) cu miere.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">16+

eu nu beau lapte deloc nu-mi place...
si acum imi fac shake-uri cu banane si afine, asa parca merge

cred ca in combinatie cu iaurt e si mai bun pentru mine

Oana 19+ cu

Noi 2...

Mergi la inceput