Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

btz_ovi, linisteste-te, nici bebele meu nu-si face simtita prezenta, foarte rar am simtit miscari de trupe, care erau usor de confundat cu altceva. Si am aceeasi vasra a sarcinii ca si tine. Dar cand am fost la eco la 17 s, bebele era foarte activ bine mersi. Chiar am poza cu el in doua ipostaze, una cu fata in sus, una cu fata insoarsa catre noi. Mai ai putin rabdare pana la eco, sunt convinsa ca esti bine.

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Hello.Fetelor,eu sunt un pic ingrijorata.Am deja 18 sapt si 3 zile si nu l-am simtit pe bebe miscand nu stiu ce face acolo de nu il simt.Doar atunci cand pipai burta il gasesc pe unde e ,dar de miscat..ciu-ciu.Poate si de asta visez asa urat,imi fac griji si am cosmaruri.De exemplu,azi noapte am visat ca ma certam cu al meu si imi curgea sange foarte mult,aveam dureri iar el nu ma ajuta deloc,sora mea imi zicea ca o sa pierd sarcina ca a fost o sarcina fara probleme pana acum (asta e adevarat,am avut numai greturi,pofte si varsaturi,dar nimic mai grav).M-am trezit atat de speriata,cu mana pe burtica.Si avand in vedere ca emotiile ajung la bebe cu 10 min mai tarziu,aveam si o durere de burtica,a simtit si bebitzu meu ca am avut un cosmar.Off,voi aveti vise urate?Mai sunt gravidute care la 18 sapt nu l-au simtit pe bebe?Eu chiar am ajuns sa fiu obsedata de asta.Si pana pe 1 martie la eco mai este un pic
18+

Viitoare mamica fericita
My Baby

Am si eu aceeasi problema. Am scris mai sus.

Cris 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Eu am inceput de vineri sa simt ceva, dar nu stiu inca daca sunt gaze sau nu Oricum ma astept spre 20 saptamani sa simt mai bine

Vin si eu cu cateva glumite mai vechi.. e posibil sa le stiti

Conferinta la care participa 3 berze. Una intreaba:
-Ce ati mai facut zilele astea ??
Prima barza:
-Eu am adus pe lume 2 gemeni dragutzi!
A doua barza:
-Eu am adus pe lume niste tripleti!
A treia barza:
-Eu am speriat 2 studenti!!

Doi bebelusi la o maternitate. intreaba unul dintre ei:
-Tu ce esti, fetita sau baietel?
la care celalalt raspunde:
-Stai sa plece infirmiera si iti spun.
S-au bagat amandoi in paturica
-Uite, eu sunt fetita pentru ca am sosetele roz!!!

Un barbat facea cumparaturi intr-un supermagazin cu un carucior in care era si baietelul sau de doi ani. Copilul plangea isteric.Barbatul impingea alene caruciorul, spunand cu o voce linistita:
- Aproape am terminat, Cristi. Incearca sa nu plangi, Cristi. Viata o sa fie mai buna, ai sa vezi. Iti promit eu.
Copilul plangea mai tare, dand din maini si din picioare. Ajunsi la casa, barbatul zice:
- Incearca sa nu mai fii suparat, Cristi. O sa ajungem acasa curand. Totul va fi bine, Cristi.Copilul zbiera din toti rarunchii, aruncand produsele din carucior. Casierita,impresionata ii spune:
- Domnule, este extraordinar cat de bland si calm ii vorbiti baietelului dumneavoastra, Cristi !!!
- Pe baietelul meu il cheama Daniel, eu sunt Cristi …

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Fetelor nu stiu ce sa ma fac ...la gradinita unde duc fetele au deja 2 cazuri de scarlatina si am un morcov fff. mare sa nu faca. Au mai avut odata acum 3 ani ceva asemanator, iar medicul de fam. mi-a zis ca este pojar dar eu cred ca a fost scarlatina ca aveau streptococ +++ si ni s-a zis ca asta nu da imunitate ci se tot face. Oare daca vor lua microbul se va transmite si la mine ????

Elena, 19+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

multumesc ptr raspunsuri Maria, Mihaela, Laura....

otilia ce norocoasa esti ca primesti atatea fructe. sa tot ciugulesti,
mie stiti de ce mi-e pofta?...de varza murata, taiata marunt, cu ulei si piper....mmm delicios.... mancati asa ceva?

Ramona 15+ ....cu o scumpica de

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramo1901

mie stiti de ce mi-e pofta?...de varza murata, taiata marunt, cu ulei si piper....mmm delicios.... mancati asa ceva?

Eu o tai fideluta. Bine ca mi-ai adus aminte, ca n-am mai mancat demult.

Cris 18+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Citat:
citat din mesajul lui ramo1901

Eu o tai fideluta. Bine ca mi-ai adus aminte, ca n-am mai mancat demult.

Cris 18+ cu

Am gresit un emoticaon in mesajul de dinainte. Trebuia sa fie.

Cris 18+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Fetelor nu stiu ce sa ma fac ...la gradinita unde duc fetele au deja 2 cazuri de scarlatina si am un morcov fff. mare sa nu faca. Au mai avut odata acum 3 ani ceva asemanator, iar medicul de fam. mi-a zis ca este pojar dar eu cred ca a fost scarlatina ca aveau streptococ +++ si ni s-a zis ca asta nu da imunitate ci se tot face. Oare daca vor lua microbul se va transmite si la mine ????

Elena, 19+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

N-ai posibilitatea sa le ti acasa o saptamana, doua pana trece pericolul? Mai bine previi decat sa tratezi.

Cris 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Fetele, va salut si eu in fuga, pentru ca sunt prinsa cu examenele la master acum. Va doresc in continuare numai bine! burticile

Alina, 19+

Spiridush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

GINA Bine ai venit !! Mai e un pic si face thomas 2 ani,La multi ani,sa iti traiasca sanatos !! iti zic de acum,ca sa nu uit

BtZ nu te speria ca nu il simti inca,eu pe amandoi i-am simtit dupa 18 saptamani,si imi amintesc ca in odiseea cu Sofia au inceput si mai tarziu fetele sa simta,dupa 20 incolo..Sunt putine care simt deveme,deci e un privilegiu pt ele,nu o ingrijorare pt restul!
el misca oricum,si banuiesc ca l-ai vazut deja la ecograf cum misca si tu nu il simti !

azi am 14 saptamani.sa schimb semnatura.Au mai ramas 26 !

13+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput