Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 5
ramo1901 spune:
chiar...nici eu nu stiu cum e laptele de soia.....
in schimb mi-am adus la servici mere si banane.....sa ma vitaminizez un pic,![]()
credeti ca e suficienta cate o pastila de centrum materna pe zi? ca pe voi v-am tot auzit ca luati elevit. e diferenta mare intre ele?
va 
Ramona
15+ ....cu o scumpica de 
Sheritra spune:
Bumbulele, marfa bancu, si io am ochii mai in fata decat e urechile
!
Dragaico, regimul tau a dat roade, m-am trezit cu juma de kil mai putin decat ieri, prima oara in ultimele doua luni cand am mai putin, si am mancat la greu ce era pe lista, dar la culcare se simtea foamea, am adormit dupa 2 ore, ardea saracia de grasime probably! Acu io nu vreau sa slabesc cele 7 kile, dar sa-mi reglez un pic metabolismul sa nu mai puna asa galopant!
Io tot asa cu camara, fac toamna cu mobilizarea intregii familii, socrii mei au solar si-mi trimit cu sacii de lgume, si mi-e rusine sa le arunc la cat muncesc pt ele, asa ca le bag in borcane!
Shery
17
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
MariaDia spune:
Dragelor, sunt super bancurile voastre. Am ras cu pofta!
Va doresc o zi usoara si fara prea multe pofte!
Maria 15+ si Stefanul 06.09.07
michelle1981 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramo1901 credeti ca e suficienta cate o pastila de centrum materna pe zi? ca pe voi v-am tot auzit ca luati elevit. e diferenta mare intre ele? Ramona 15+ ....cu o scumpica de ![]() |
Ramo, eu luam Elevit fara indicatia medicului, cand si cand.. uneori nu luam nici una pe saptamana, alteori mai multe zile consecutive.
Luni la consultatie a zis sa nu mai iau acid folic, ci Centrum materna (1/ zi), 2 saptamani da, 2 ba.
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">16+
Otiliav spune:
Enik, super banc, asteptam contrariata finalul triumfator.
Noi primim cosuri cu frcute la servici, si mai pun si cate un pahar cu amestec de alune/fructe uscate/cocos/stafide. Tot sa rontai toata ziua. Hai ca azi m-am lafait pe forum, nu ma mai doare capul si chiar m-ati binedispus cu bancurile, mai am putin si termin un document de verificat asta desi am trimis atatea mesaje azi.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
MariaDia spune:
Ramo, eu la prima sarcina am luat Elevit pentru ca asa m-a sfatuit doctorita mea. Acum am mers la farmacie si am citit prospectele celor doua de care spui: Centrum materna si Elevit. Intre ele nu exista diferente majore. De altfel si facrmacistele imi spusesera acelasi lucru. Eu am luat iar Elevit fiindca stiam cum interactionez cu el.
Maria 15+ si Stefanul 06.09.07
michelle1981 spune:
Am inteles ca sunt persoane care se ingrasa de la Elevit, deci cred ca depinde de fiecare organism in parte.
Eu una ma cantaresc zilnic![]()
Am uitat sa va zic, mi-am luat si eu maternity pants.. niste blugi simpli, drepti, 90 RON (pt cine vrea detalii, in Iasi pe str Arcu)
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">16+
laurika1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramo1901 chiar...nici eu nu stiu cum e laptele de soia..... in schimb mi-am adus la servici mere si banane.....sa ma vitaminizez un pic, credeti ca e suficienta cate o pastila de centrum materna pe zi? ca pe voi v-am tot auzit ca luati elevit. e diferenta mare intre ele? va ![]() Ramona 15+ ....cu o scumpica de ![]() |
Ce bine ca mi-ai adus aminte ca tre sa iau vitaminele
pupici

Laura
16+
btz_ovi spune:
Hello.Fetelor,eu sunt un pic ingrijorata.Am deja 18 sapt si 3 zile si nu l-am simtit pe bebe miscand
nu stiu ce face acolo de nu il simt.Doar atunci cand pipai burta il gasesc pe unde e ,dar de miscat..ciu-ciu
.Poate si de asta visez asa urat,imi fac griji si am cosmaruri.De exemplu,azi noapte am visat ca ma certam cu al meu si imi curgea sange foarte mult,aveam dureri iar el nu ma ajuta deloc,sora mea imi zicea ca o sa pierd sarcina ca a fost o sarcina fara probleme pana acum (asta e adevarat,am avut numai greturi,pofte si varsaturi,dar nimic mai grav).M-am trezit atat de speriata,cu mana pe burtica.Si avand in vedere ca emotiile ajung la bebe cu 10 min mai tarziu,aveam si o durere de burtica,a simtit si bebitzu meu ca am avut un cosmar.Off,voi aveti vise urate?Mai sunt gravidute care la 18 sapt nu l-au simtit pe bebe?Eu chiar am ajuns sa fiu obsedata de asta.Si pana pe 1 martie la eco mai este un pic 

18+
Viitoare mamica fericita
My Baby
beluistef spune:
Poate l-ai simtit si nu ti-ai dat seama, insa nu trebuie sa -ti faci griji pentru ca la prima sarcina poti sa-l simti si in jur de 20 de sapt. Deci stai linistita pana pe 1 si o sa vezi ca ajungi sa il simti. Iar referitor la cosmaruri si eu am si cred ca toate au...asta datorita hormoneilor si a gandurilor..daca..of...dar totusi .... poate nu e bine. Stai linistita si o sa vezi ca este bine.
Elena,
19+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)