Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Tari bancurile

.. si o dedicatie pentru gravidutele cu www.youtube.com/watch?v=06OK0fhTQu8" target="_blank">sclipiri in priviri

crissy, sa dea Domnul sa fie asa cum zici

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Da, se zice ca o gravida "straluceste", dar expresia se refera la starea de spirit a gravidei nu la aspectul ei exterior . Si eu ma simteam frumoasa, desi mergeam ca o gasca cu o gogoasa imensa in fata, umflata la fata din cauza retentiei de apa. Dar vedeam zambetele de simpatie ale oamenilor care ma priveau si ma faceau sa ma simt... bella

Cristina 12 s & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Fetelor care simtiti activi bebeii vi se intampla sa miste foarte jos, adica atunci cand stai intinsa pe o parte sau in fund la 90 grade sa simti ca misca exact langa osul pubian...sau cum sa ma exprim acolo unde se indoaie piciorul ...langa osul ala...mi asa mi se intampla si asta de cand misca mai tare. Il simt si mai sus insa in cea mai mare parte il simt jos acolo, oare sa se fi fixat prea jos ???? Offff....abia astept sa merg la eco si sa-i spun, dar pana atunci sa vedem care mai simte asa si ce i-a zis medicul...

Elena, 19+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Eu deja incep sa ma ingrijorez. Parca de o saptamana simt niste fiori prin burtica, dar foarte slab si nu in fiecare zi, nimic mai mult. Oare astea sunt miscari ale lui bebe??? Voi le simtiti ca pe niste miscari puternice? Si deabea pe 10 martie merg le eco

Cris 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Eu nu stralucesc in nici un fel. Am in continuare arsuri infernale, sunt la limita cu nervii (munca asta!) si ma simt ca un elefantel. Poate stralucesc mai incolo.

19+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

'Neata mamici si burtici!

Va servesc cu un pahar de lapte de soia, banane si o mana de nuci. Micul meu dejun pe ziua de azi.

Cris 18+ cu

Cum e laptele de soia? Nu am baut niciodata.
In schimb imi place enorm banana milkshake (cu miere si cu scortisoara)

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Elena,

Adriana, stomac, ieri am varsat dupa ce mi-am luat micul dejun, o sa treaca vreodata starile astea de rau? Nici acum n-am ajuns la prima masa in sarcina pe care sa o savurez si sa nu-mi fie rau dupa. Nu e vorba de ce mananc, ori ca-i supa, ori ca-i fruct, ori ca-i paine prajita... daca ma asez dupa masa in pat, m-am ratat!

Alina 16+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Alina, instalatii spui, pai eu cam asta fac acum. Am terminat eu inginerie civila dar daca lucrez in oil&gas de tevi am parte, cu exceptia lucrarilor de pamanturi.
Anul trecut in iunie pentru firma mea a fost foarte nasol, s-a anulat un proiect mare ca nu s-au inteles 3 tari si uite asa am cam tremurat la gandul ca raman fara servici, ca e singurul nostru venit.
Asa ca da, e bine ca am la ce sa vin la servici.
Michelle, mersi de dedicatie.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Am primit si eu un banc, n-am nimic cu politistii, dar mi s-a parut amuzant:

Academia de politie. Proba de fizica;. "Ce este mai mare, viteza luminii sau viteza sunetului? Argumentati".
Primul politist:
P1; A sunetului.
Fals, dar argumentati!
P1; Pai daca dau drumul la televizor, mai īntai se aude ceva si-apoi se vede!
Al doilea politist:
P2 : A luminii.
Corect. Argumentati.
P2: Daca; dau drumul la radio, mai īntai se aprinde beculetul si apoi s-aude.
Al treilea politist, geniul grupei, tanara speranta a politiei romāne:
P3: A luminii.
Corect, argumentati.
P3: Furtuna! Tunet, fulger... īntai vad fulgerul, apoi aud tunetul!
Excelent, argumentati!
P3: Pai... ochii e mai īn fata; decat urechile...

Alina 16+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Laptele de soia simplu, daca nu esti obisnuit cu gustul, e mai greu sa-l bei. Dar cel cu vanilie sau cu cacao e super bun. Se mai poate face acasa lapte din nuci, din migdale. Sunt super bune si foarte hranitoare.

Cris 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

trimit si eu un banc..daca tot ati inceput..
O femeie se duce la doctor batuta invinetita
Doctorul: Ce s-a intamplat?
Femeia: Nu stiu ce sa mai fac. De fiecare data cand sotul meu vine beat acasa, ma bate de ma rupe.
Doctorul: Am un leac foarte bun pentru asta: cand sotul tau vine acasa beat, tu imediat iei o cana de ceai de musetel si faci gargara si tot faci gargara.
2 saptamani mai tarziu femeia se intoarce la doctor si arata proaspata si renascuta.
Femeia: A fost o idee stralucita. De fiecare data cand sotul meu venea acasa beat, eu nu faceam decat sa fac gargara cu ceai de musetel, si el nici macar o data nu m-a atins.
Doctorul: Vezi daca-ti tii gura?

13+ cu o minune de

Mergi la inceput