Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 10
michelle1981 spune:
Si eu astept sa apara clorofila: urzici, stevie, spanac etc
Stiu ca apar in post, dar speram sa se incalzeasca mai repede.. si cu ocazia asta vor aparea
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">16+
enik83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puiutz_mic Enik, multumesc frumos inca o data! Am un gomaj foarte bun de la Lush - stii, cei care fac totul manual si numai din plante si fructe - dar acum nu-l mai pot folosi prea des din cauza mirosului puternic, desi miroase a citrice.. Si parca ma cam si irita pe obraji, e cu sare de mare si e foarte grunjos. Ceva fara miros si cu granulatia mai fina o fi existand? Elena 14+ |
cel mai indicat ar fi sa mergi intr-un magazin gen New Life sau B&B, unde poti sa desfaci produsele si sa le mirosi.. eventual poti cere sfatul unei tipe de-acolo..poate au monstre sa le incerci acasa..
14+ cu o minune de
puiutz_mic spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
Nu stiu exact, pe la noi prin mai, ca e mai rece, anu trecut eram eu si chinezii de la 3 in gradina blocului, eu culegeam urzicile ei scoteau niste radacini ![]() ![]() ![]() ![]() Ma cam inrosisem la fata .....da ce sa-i faci daca-mi era pofta, eu fac supa din ele cu ceapa si orez, iar mama unei vecine a facut un fel de pilaf.....am facut schim si-am papat si din ala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de 13+ |
Daca la voi apar in mai, poate la noi mai devreme, ca se incalzeste mai repede decat la voi, cred. Mie nu imi plac decat facute piure..
Imi aduc aminte si acum cu groaza cand, in copilarie, mama ma obliga sa beau zeama in care a fiert urzicile...ca cica contine mult fier..bleeeahh..era groaznica la gust
Dar e misto ca te duci si le culegi de langa bloc...eu ar trebui sa ma duc la padure, dar piata e mai aproape
Elena
14+
ooana spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui puiutz_mic
Oana, chiar este MIERCURI astazi ![]() Elena 14+ |
Pai DA, chiar e miercuri...Belu m-a indus in eroare, a schimbat semnatura cu o zi mai repede
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
19+ cu
Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
nela_didea spune:
Buna burticute! Constat cu stupoare ca acus e gata si noul capitol si eu de ceva timp citesc ce ati scris voi de aseara si pana acum.
. Azi dimineata m-a trezit o sageata destul de puternica sub burtica, si de atunci ma tot sageata la intervale nu foarte lungi.
.Ce-o fi oare?![]()
13+
puiutz_mic spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui enik83
cel mai indicat ar fi sa mergi intr-un magazin gen New Life sau B&B, unde poti sa desfaci produsele si sa le mirosi.. eventual poti cere sfatul unei tipe de-acolo..poate au monstre sa le incerci acasa.. 14+ cu o minune de ![]() |
Enik, multumesc! O sa caut! Si poate incerc si masajul de relaxare, tare mi-ar fi bun, numai ca nu prea pot sa stau pe burta.. o sa vad..

Elena
14+
puiutz_mic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nela_didea Buna burticute! Constat cu stupoare ca acus e gata si noul capitol si eu de ceva timp citesc ce ati scris voi de aseara si pana acum. . Azi dimineata m-a trezit o sageata destul de puternica sub burtica, si de atunci ma tot sageata la intervale nu foarte lungi. .Ce-o fi oare? 13+ |
Buna Nela, ce constiincioasa esti cu
! 
Nu cred ca e cazul sa te alarmezi in privinta "sagetilor". Cred ca sunt ligamentele care se intind din cauza maririi uterului. Dar daca nu te linistesti, mai bine il suni pe dr. si-l intrebi.

Elena
14+
Dragaica spune:
Daca la voi apar in mai, poate la noi mai devreme, ca se incalzeste mai repede decat la voi, cred. Mie nu imi plac decat facute piure.. Imi aduc aminte si acum cu groaza cand, in copilarie, mama ma obliga sa beau zeama in care a fiert urzicile...ca cica contine mult fier..bleeeahh..era groaznica la gust Dar e misto ca te duci si le culegi de langa bloc...eu ar trebui sa ma duc la padure, dar piata e mai aproape Elena 14+ |
Mie-mi plac la nebunie urzicile, loboda, papadia, tot ce iese primavara

as putea trai numai cu furaj Da, le gasesc in curtea din spatele blocului, am noroc ca nu sunt caini sau pisici comunitare aici care sa faca pisu pe ele.
In tara mergeam la padure sau luam de la munte de la bunici, da aici numai asa le gasesc, loboda inca nu am gasit, am gasit in schimb papadie numai ca nu-mi place , nu e ca anoastra, asta e mare si prea amara, o folosesc mult italienii.
Leusteanul mi-l cumpar de la un quebecos care a primit niste seminte de la un roman, intai a cultivat la cerere da cand a vazut cat de bine merge cultiva in masa. E comic rau tipul , a invatat romaneste, ma duc la el si-l intreb "do you have leustean and cimbru"

radea barbatamiu pe burta.Imi cumpar mai mult si-l bag la congelator iar cimbru il usuc si-l pun la pungute.
Tot rar gasesc hreanul, am dat anul trecut 10$ pe o bucata de hrean

da....na, asta e.http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
13+
nela_didea spune:
PUIUTZ MIC multumesc pentru raspuns.
Sigur ai dreptate, ca am mai citit pe net si tot asa se zice.La doctor sunt programata marti, in 23 febr., deabia astept sa-mi vad din nou puiutul
. Mi-e tare dor de el.
.Poate cu putin noroc voi afla si ce ascunde intre picioruse.
13+
enik83 spune:
Enik, multumesc! O sa caut! Si poate incerc si masajul de relaxare, tare mi-ar fi bun, numai ca nu prea pot sa stau pe burta.. o sa vad.. ![]() Elena 14+ |
nu-i musai sa stai pe burta..se face si stand pe o parte...cine lucreaza in domeniu stie.. nu-ti fa probleme..

14+ cu o minune de

& Beatrice ( 02.06.2003)
...cand de fapt e joi