Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 11
nela_didea spune:
[/quote]
E comic rau tipul , a invatat romaneste, ma duc la el si-l intreb "do you have leustean and cimbru" 

radea barbatamiu pe burta.
Imi cumpar mai mult si-l bag la congelator iar cimbru il usuc si-l pun la pungute.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
13+
[/quote]
Am ras cu lacrimi de faza 

.
Scuze ca mai devreme am trimis de doua ori acelasi mesaj, am avut impresia ca a picat netul si l-am mai trimis o data ca sa fiu sigura, dar am remediat problema urgent
13+
racusor2010 spune:
mai fetelor, vorbiti aici de clorofila....mie nu mi-au placut niciodata ierburile...de cativa ani am inceput sa mananc spanac...dar doar cel facut cu lapte..
eu recunosc, il iau congelat, nu stiu cat fier mai are asa....dar imi place sa il mananc rece, pe paine prajita ![]()
a inceput bebe aerobicul, m-am mai linistit ![]()

P.S. si noi terminam azi saptamana 20
Doamne ajuta sa fie bine pana la capat!!
Bulina
19 +
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 mai fetelor, vorbiti aici de clorofila....mie nu mi-au placut niciodata ierburile...de cativa ani am inceput sa mananc spanac...dar doar cel facut cu lapte.. eu recunosc, il iau congelat, nu stiu cat fier mai are asa....dar imi place sa il mananc rece, pe paine prajita a inceput bebe aerobicul, m-am mai linistit ![]() P.S. si noi terminam azi saptamana 20 Doamne ajuta sa fie bine pana la capat!!Bulina 19 + |
Eu nu stiu sa pregatesc spanac, la mine in familie nu se mananca, da-mi si mie o reteta.
Acupuncturista mi-a zis ca am lipsa de fier, sunt prea galbena la ten, mi-a zis sa pap mult spanac, da m-am saturat sa-l mananc asa in salata.
Ce bine o fi ca simtiti bebele, eu imi fac griji, parca nu miscau prea mult la acografie, am vazut filmulete pe you-tube cu bebei care faceau acrobatii la 12 saptamani, ai mei parca-s prea linistiti

Graviduta fericita de
13+
Cris2010 spune:
Salutare din nou, de data asta de-acasa!
Am eu o reteta pt spanac foarte simpla si foarte gustoasa. Nici eu nu mancam nimic verde gatit, pana acum un an cand a adus la munca o colega spanac gatit. Deci...
... se ia o legatura de spanac, se spala frunzulita cu frunzulita si se opareste. La wok sau tigaie normala se caleste ceapa verde cu usturoi verde (cantitate dupa preferinte). Atentie sa nu se arda. Se adauga spanacul taiat fasii si dupa cateva minute mult suc de rosii. Se lasa sa scada zeama si se serveste atat cald, dar e foarte bun si rece.

Cris
18+ cu 
Cris2010 spune:
Am uitat binenteles de sare, dupa gust![]()
In Bucuresti se gaseste spanac in piata.
Cris
18+ cu 
lalala13 spune:
salutare fete 
eu toata ziua m-am simtit cam rau si m-a sagetat burta..si acum ma sageteaza cu tot cu nospa...
nici eu nu sunt sigura ca simt pe bebe..mai ales ca ce am simtit eu a fost deasupra buricului...
mai, da active sunteti..abia reusesc sa tin pasul sa citesc...si pana sa scriu uit...
----------------------------------------------
my somebody.... 
17+
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cris2010 Salutare din nou, de data asta de-acasa! Am eu o reteta pt spanac foarte simpla si foarte gustoasa. Nici eu nu mancam nimic verde gatit, pana acum un an cand a adus la munca o colega spanac gatit. Deci... ... se ia o legatura de spanac, se spala frunzulita cu frunzulita si se opareste. La wok sau tigaie normala se caleste ceapa verde cu usturoi verde (cantitate dupa preferinte). Atentie sa nu se arda. Se adauga spanacul taiat fasii si dupa cateva minute mult suc de rosii. Se lasa sa scada zeama si se serveste atat cald, dar e foarte bun si rece. ![]() ![]() Cris 18+ cu ![]() |
Multumesc de reteta, am sa o incerc, poate il pacalesc si pe sot sa pape ca deja ne intrecem in burti

Pe mine a cam doare burtica, nu in permanenta, nu suparator, numai asa cand ma asez pe canapea sau cand fac miscari bruste.
E clar ca se intind ligamentele, a inceput sa tai zilele pe calendar, mi se pare o eternitate pana pe 10 martie

iar aici nu ma pot duce asa de capul meu sa fac ecografii 

Graviduta fericita de
13+
Dragaica spune:
Am uitat sa va spun ca mi-am cumparat metru, vreau sa incerc sa a masor zilnic sa vad cum evolueaza burtica.![]()
Graviduta fericita de
13+
enik83 spune:
iti trimit si eu o reteta... foarte foarte gustoasa de spanac..
eu asa fac... fac un pic de rantas.. pun usturoi pisat si las foarte foarte putin la calit.. adaug frunzele tocate de spanac si adaug lapte..acopar si las sa fiarba la foc mic..adaug sare..
14+ cu o minune de 
btz_ovi spune:
Fetelor,dar spanacul la cuptor cu ou?Cum vi se pare?Eu am mancat de cateva ori insa nu stiu reteta,si am o cutie acasa de spanac care tot imi face cu ochiul 
18+
Viitoare mamica fericita
My Baby