Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Neata si de la mine

RAcusor multumim de tratatie

Aseara nu am mai putut raspunde ca s-a blocat DC si nu a mai mers, asa ca astazi am revenit.
Multumesc pentru gandurile bune, acum nici eu nu am farduri dar mai am ratacit cate un ruj, strugurel, creme si nu va zic cum ii lucea fata dupa ce au gatat operatiunea de infrumusetare...barbie...si cum arata cu cordeluta, ochelari de soare, cu codite... si asa trebuia sa faca dus.

Crissy felicitari pentru reusitele clasei si pentru vestile bune de la eco.

Lala (daca am retinut bine) bafta astazi la eco si sa vii cu vesti cat mai bune...si cine stie poate si cu un carucior .

Enik si eu prepar spanacul exact ca si tine, cu putin rantaj, usturoi si lapte. PArtea buna este ca aici gasesti spanac in piata si iarna, daca chiar vrei, doar ca eu il am pus de toamna in congelator, iar acum doar dezghet si prepar.

Sa aveti o zi cat mai usoara

Elena, 20+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

neatza si de la mine

Fetelor, in afara de burtica si sani, pot sa folosesc pe restul corpului lapte de corp normal? Eu nu stiu sa citesc ingredintele la cremele astea, ca nu inteleg nimic din denumirile alea chimice.

19+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata,

hai ca azi chiar e joi mai e maine si vine wee

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Multumesc Oana...esti tare draguta.Daca il gasesti , dau o prajitura, sau o pizza, sau ce vrei tu.
Eu astept sa vad ce doctori mai ajung la maternitatea nou deschisa.

Paula, 17+ cu

Paula si eu astept sa vad lista de medici si preturile am inteles ca in aprilie se va deschide maternitatea (ultimele 2 etaje)
...dar am inteles ca si acolo va fi tot asa, daca medicul tau e de garda la spitalul judetean si tu nasti...nu va veni la nastere la spital privat

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 19+ cu

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

'Neata.
Am pus poza cu eco in contul comun. Si am obs. ca cineva s-a jucat pe acolo, sunt hot point-uri facute pe capetele noastre...

Ce-i cu folder-ul Drop Box? Al cui este? Are 2 poze, un bebelus durduliu care doarme dulce si o farfurie cu supa.

ramo1901, multumim pentru tort

Cris, michelle, nu ai cum sa confunzi miscarile lui bb cu bula de aer care ti se plimba prin intestine. Simti de parca iti rascoleste cineva prin burtica

adrianaBuc, te asteptam si pe ine in grupul "stralicitoarelor"

beluistef, ups, scarlatina... ia-ti un medical si stai tu cu fetele acasa pana trece pericolul. Daca fetele ar lua de la colegi implicit cred ca ai lua si tu de la ele, nu? Nu stiu.... Aha, vad ca Otilia ti-a dat un rasp. concret.

Alina2005, bafta la examene!

Chiar, CARLA... mai stiti ceva de ea? Ultima data intrase sa ne zica de accidentul sotului... Poate lua cineva leg. cu ea?

michelle, despre mine stii ce fel de iaurt beau. Pe alea de la Napolact nu scrie din ce e facut, problema e ca majoritatea iaurturilor contin si lapte praf.

Laptele de soia... cred. Mie nu imi place soia decat coapta pe plita (cand eram copil in vacanta la bunica mergeam pe camp si culegeam si apoi coceam boabele pe plita ).

Urzici, nu-mi plac facute in niciun fel. Soacra face ca un fel de pilaf 9cu prez) si le mananca cu hrean (cu sfecla sau nu). Sapanacul imi place doar crud, ca salata.

Apropo de spanac: eu fetei i-l faceam cu: galbenus fiert, lapte/smantana si unt. Soacra il fierbe putin, adauga smantana+putina faina si usturoi pisat.

Trimit ca pe urma-mi iese ditai placinta. Revin

Cristina 12 s & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna dimineata!

Sa bifez si eu condica.
Va doresc o zi minunata!

Cris 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata si o zi frumoasa sa aveti
Oana, in acest moment ma intereseaza sa fim bine amandoi si sa pot duce sarcina pana la capat.Asta e cel mai important. Ce-o fi atunci, vom vedea, la urma urmei, vb mamei mele, inainte femeile nasteau singure si a 2a zi ieseau la munca. Eu vb acum asa ca nu stiu ce ma asteapta. Ceea ce stiu cu siguranta e ca as dori, daca se poate, sa nasc natural, pt ca mai vreau copii si neaparat vreau o fetita care sa fie asa ca fetitele Elenei.

Paula, 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Neata fetele!

Hai ca azi e joi..mai avem putin din saptamana.Aseara cand m-am asezat in pat a inceput bebe sa faca balet..si i-am zis sotului sa vina sa puna mana, se simtea destul de tare :).si cand a simtit, s-a emotionat tot :l-am simtit, l-am simtit, primul contact cu bebe.se emotionase tot, parca ii dadusera nitel si lacrimile.acum dimineata tot punea mana, poate-poate.
am pus poze pe contul comun cu burtica .Bafta multa fetelor care merg la eco..noi mai avem nitel :)

pupici

Laura 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Dragaica, da, sunt foarte mandra. In special pt ca a fost intodeauna o clasa cu probleme de disciplina (batai cu banci rupte, sustras catalogul si motivat absente, pus note, semestrul trecut au fost mutati disciplinar in celalalt corp de cladire pt 3 saptamani - tot bataie -) drept pt care toti din cancelarie ii stiu ca pe "nebunii din 12 G" . Dar acum au demonstrat ca, cu exceptia a 3-4 elevi problema care fac scandal, restul sunt copii buni cu rezultate deosebite la invatatura. Si la simularea de la TIC au iesit pe locul III (primele 2 locuri ocupate de profil mate-info). Nazdravanul meu ieri isi facea siesta cand au inceput masuratorile. Asa ca a fost ascultator si statea cu burta in sus(am facut instructie cu el inainte de a pleca de acasa ). Bineinteles ca la un moment dat a inceput zbenguiala, cred ca ar fi cazul sa renunt la cafea .

bumblebee, nu-mi fac probleme in legatura cu diferenta de masuratori. Mda, o sa nastem in perioada in care toti sunt in concediu... cine stie?!

Cris2010, oana, puiutz_mic, beluistef, multumesc

puiutz, eu i-am preluat anul trecut in mai, cand diriginta de pe vremea aia a plecat in prenatal.

beluistef, si... nu ai facut poze cu "Barbie" ?

Leustean - eu am incercat sa pun in ghiveci nu dar mi-a iesit.

Cristina 12 s & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Am verificat userul comun. Ce burtici frumoase. Cine e Drop Box? BB-lul ala e prea tare
De jucat nu s-a jucat nimeni, cand se vede clar fata noastra putem sa o numim si o sa aparara exact numele, eu mi-am marcat fata.

Alina 16+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Ma uitam in ziare.Se pare ca femeia de 240kg a nascut o fetita sanatoasa.mi-e mila de ea, fiindca sigur are ceva probleme medicale.oricum, se pare ca femeia si-a dorit foarte mult copilul.sunt uimita totusi ca a putut sa ramana gravida in conditiile in care avea 120kg.

pupici

Laura 16+

Mergi la inceput