Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 16
puiutz_mic spune:
Crissy, felicitari pentru vestile despre bebe, dar si pentru rezultatele clasei tale! Cum sa nu ai nici un merit? Doar esti diriginta lor si tu esti cea care le traseaza drumul!
Imi pare rau ca nu ai certitudini in ce priveste nasterea, poate pana atunci se mai "lumineaza" situatia! Mult noroc!
Belu, daca ar fi citit si al meu sot despre familia ta draguta ar fi fost invidios.. Si asa e un pic invidios pe mine ca "eu sunnt deja cu bebe si in curand o sa-l simt" ![]()
Noapte buna!
Elena
14+
bumblebee spune:
Elena, tare familionul! 
Eu il pieptanam pe tata cand il prindeam, mama nu folosea farduri asa ca nu reuseam cu totul operatiunea de "make-over", dar clar il smulgeam ceva par.
Burtici, eu dau stingerea, ceva TV, dupa care
.

Alina
16+ cu 
gargarita
puiutz_mic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui paula_m Eu nu am fost o persoana sensibila, dar hormonii astia au efect neplacut asupra mea...m-am transformat intr-o plangacioasa...nu am ten curat, ma doare spatele...in loc sa ma bucur de ceea ce mi se intampla .Inclusiv acum ma plangDar prefer sa va intreb pe voi, daca am nevoie de vreun sfat decat sa-l sun pe dr in fiecare zi, daca vreau sa-l mai am ca si ginecolog Si voi sunteti toate niste dragute si va multumesc. ![]() Paula, 17+ cu ![]() |
Paula, si eu ma plang de dureri lombare...la fel, cand ma ridic din pat e belea... merg aplecata. Si inca nu am burta mare, oare cum ne descurcam peste vreo 2-3 luni?
O sa ma interesez de crema de arnica.

Elena
14+
paula_m spune:
Elena, habar nu am ce o sa facem...o sa suportam cu stoicism, asa cum facem si acum
. Mie imi e mai mila de al meu, ca in capul lui se sparg toate
, el tb sa stea langa mine si sa ma suporte.
Merg si eu la culcare , asa ca va doresc noapte buna si vise placute
Paula,
17+ cu 
puiutz_mic spune:
Da, si la mine e aceeasi situatie, dragul de el ma inlocuieste mai ales la bucatarie!
Noapte buna si tie!
sa mai treaca durerile
Elena
14+
puiutz_mic spune:
Ma duc si eu la dus, poate mai gasesc vreo burtica intarziata cand ma intorc!
Elena
14+
miha13gina spune:
Buna seara burtici,
in primul rand va multumesc pt primirea calduroasa si va doresc deasemenea o sarcina usoara in continuare si bb sanatosi si pana la termen.
Noi suntem bine si pana acum inafara de cateva zile cu dureri de cap totul a fost ok.De cateva zile am inceput sa am arsuri,astea mi-au dat mare bataie de cap si cand am fost gravida cu Thomas
.
Peste o sapt voi merge la control sa-l vad pe bb si poate voi afla ce va fii.
btz avi,eu zic sa nu te ingrijorezi ca nu-l simti pe bb si eu pe Thomas l-am simtit tarziu.si la inceput vei simit ca niste fluturasi in burtica.
aelitamultumi pt urari,nci eu nu stiu cum au trecut 2 ani.Pe Thomas l-am nascut cu 14 ore dupa ce ne-am casatorit civil.Deci dubla aniversare!
paula,puiutsi eu ma lupt cu durerile de spate mai ales cu cele lombare,inainte sa raman gravida am facut un tratament cu namol,masaj..si acum deocamdata nu mmai am pb.
pupici la toate burticile ma duc si eu la culcare ,ca azi nu am dormit deloc la pranz si oboseala isi spune cuvantul.
Noapte buna.
Gina
14+ si Thomas(21.02.2008)
puiutz_mic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miha13gina Buna seara burtici, in primul rand va multumesc pt primirea calduroasa si va doresc deasemenea o sarcina usoara in continuare si bb sanatosi si pana la termen. Noi suntem bine si pana acum inafara de cateva zile cu dureri de cap totul a fost ok.De cateva zile am inceput sa am arsuri,astea mi-au dat mare bataie de cap si cand am fost gravida cu Thomas .Peste o sapt voi merge la control sa-l vad pe bb si poate voi afla ce va fii. btz avi,eu zic sa nu te ingrijorezi ca nu-l simti pe bb si eu pe Thomas l-am simtit tarziu.si la inceput vei simit ca niste fluturasi in burtica. aelitamultumi pt urari,nci eu nu stiu cum au trecut 2 ani.Pe Thomas l-am nascut cu 14 ore dupa ce ne-am casatorit civil.Deci dubla aniversare! paula,puiutsi eu ma lupt cu durerile de spate mai ales cu cele lombare,inainte sa raman gravida am facut un tratament cu namol,masaj..si acum deocamdata nu mmai am pb. pupici la toate burticile ma duc si eu la culcare ,ca azi nu am dormit deloc la pranz si oboseala isi spune cuvantul. Noapte buna. Gina 14+ si Thomas(21.02.2008) |
Gina, ma bucur ca nu ai avut probleme majore, nici sa nu ai nici de acum incolo!
Arsurile sunt greu de suportat si remediile putine.. si eu am de ceva timp, dar ma mai "bucur" si de greturi din cand in cand..
Si eu as fi vrut sa fi facut ceva pentru durerile de spate ianinte sa raman gravida, dar..nu am apucat si cam regret..dar o sa am rabdare inca 6 luni..
Odihna placuta si o zi buna maine!
Sa ne dai vesti cand vii de la eco!

Elena
14+
racusor2010 spune:
Neata burticute
GIna, bine ai venit! Duminica sarbatoriti in familie
SI noi am facut cununia civila anul trecut pe 21 februarie 
Si pentru ca sunt prima, va servesc micul dejun :)
cu lapte si cu niste croissante ;) simple sau cu ciocolata ![]()
O zi minunata 
Bulina
20+
bumblebee spune:
Neataaa!
Racusor, multumim de tratatie!
O zi excelenta va doresc!
Alina
16+ cu 
gargarita

.Inclusiv acum ma plang