Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Am citit la odiseea cu flori de liliac de crema de arnica. Se fac aplicatii locale si fetele spun ca a rezultate. Insa trebuie verificat daca este indicat in sarcina, dar din moment ce se dau ma gandesc ca nu are nimic . Deci te poti interesa si sa incerci si mai spuneau ca nu miroase in cazul in care esti sensibila la mirosuri.

Elena, 20+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Si eu am dureri de spate daca stau prea mult pe scaun sau in picioare. Eu le tolerez, sunt suportabile. Ce nu mai suport sunt arsurile astea odioase. Nici un remediu nu merge, nimic.

19+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Si eu astept sa vina primavara, nu atat pentru salate, urzici, etc, cat pentru fructe, prefer sa nu le numesc, pentru fetele care poftesc...
Partea proasta e ca mi-au revenit durerile de spate. E mai rau in momentul in care ma ridic din pat, sau de pe scaun, adica daca imi schimb pozitia in care am stat mai mult timp, ma doare rau spatele in zona lombara. Cat am fost in spital mi-au dat injectii cu algocalmin, dar nu vreau sa iau medicamente.Nu stiti vreun remediu babesc pentru aceste dureri?

Paula, 17+ cu

si eu astept fructele cred ca o sa mananc pana la refuz

medicul tau merge la nastere? din cate am inteles "numele celebre" nu merg la nasteri, asa ca risti sa iti urmareasca sarcina un medic si nasti cu cine e de garda

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 19+ cu

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui enik83

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Buna seara!

Acum am reusit sa citesc si eu tot ce ati scris pe ziua de azi

Victo, Paula! Si eu sunt din Br.

Urzicile apar cam la 2 saptamani de la aparitia ghioceilor...deci depinde de cat de lunga va fi iarna.
Tot atunci apare si susaiul... si vi-l recomad salata, adica sa inlocuiti salata verde cu susaiul...e mult mai sanatos!
Vorbind de trufandale, ca: urzicile, susaiul si papadia sunt unele dintre cele mai ecologice plante aflate pe piata, indiferent de sezon.
...cred ca v-am facut capul "calendar"

o seara buna!

tina 17+

la mine in curte au inflorit ghioceii din decembrie.. dar nici urma de urzici..

va trimit o treaba haioasa sa va ma descretiti..

CUM FACE BAIE FEMEIA *

1. Scoate hainele si le pune in cosul de haine, desparte hainele albe de cele colorate.
2. Pune halatul si se duce la baie.
3. Se uita-n oglinda sa vada daca s-a ingrasat, intra in cada....
4. Cauta buretele, se freaca cu el pe fatza, pe spate si pe maini.
5. Se clateste pe cap cu un sampon de miere cu mere cu 83 de vitamine si se clateste bine.
6. Tzipa ca o lupoaica atunci cand sotul deschide apa rece la bucatarie si presiunea scade la robinetul din baie.
7. Mai clabuceste o data parul cu un sampon de piersici cu morcovi, 56 de vitamine si se clateste bine..
8. Pune conditioner de plante si-l tine 10 minute.
9. Spala fatza cu apa de fatza pe baza de grapefruit si castraveti timp de 10 minute.
10. Isi faceasaj cu sapun de nuci cu capsuni.
11. Se rade la subrat, pe picioare, ....
12.. Iese din baie, se sterge bine, si se acopera cu un prosop urias.
13. Curata parul cazut cu hartie igienica, se uita in oglinda daca are cosuri, si le inlatura cu grija..
14.. Se intoarce in dormitor intr-un halat lung, si se imbraca timp de 3 ore.

*CUM FACE BAIE BARBATUL*

1. Scoate toate hainele de pe el, si le lasa pe jos in dormitor.
2. Merge in pielea goala pana la baie .
3. Daca o intalneste pe nevasta-sa in drum, ii arata scula ca si cand e un mare premiu, facand ca un elefant.
4. Se uita in oglinda, la pectorali si la cat de mare e penisul lui.
5.. Se scarpina la oua si se miroase la degete.
6. Intra in cada, si din toti buretii nu alege nici unul.
7. Clabuceste la locurile intime si in jur, lasand par pe sapun.
8. Rade zgomotos de la vantul rupator pe care tocmai l-a tras.
9. Face clabuc in cap cu primul sampon pe care il nimereste.
10. Face pipi in cada...
11.. Iese din cada si se sterge doar partial.
12. Se acopera la brau cu un prosop mic.
13. O ia inspre dormitor, si in drum lasa: presul din baie ud, podeaua uda, cada plina de par si jeg, lumina aprinsa in baie...
14. In drum spre dormitor , daca o vede pe nevasta-sa , ii arata din nou scula lui, si intra in camera
15. Arunca prosopul ud pe pat, acolo ramane ud toata ziua, si se imbraca cu primele haine pe care le gaseste..

14+ cu o minune de

m-am tavalit de ras... foarte tare!!!

Elena 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Eu nu am fost o persoana sensibila, dar hormonii astia au efect neplacut asupra mea...m-am transformat intr-o plangacioasa...nu am ten curat, ma doare spatele...in loc sa ma bucur de ceea ce mi se intampla.Inclusiv acum ma plang.
Dar prefer sa va intreb pe voi, daca am nevoie de vreun sfat decat sa-l sun pe dr in fiecare zi, daca vreau sa-l mai am ca si ginecolog
Si voi sunteti toate niste dragute si va multumesc.

Paula, 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Gata acum ma retrag, fac un dus mic si ma bag la .
Daca le-ati vedea pe ale mele acum cei fac lu tatas-o...il fac frumos ca "barbie"...il macheaza, ii fac buzele, il penseaza, ii fac unghiile, iar cea mica dupa tot ii examineaza dintii, ii ia tensiunea si temperatura. , iar el nu zice nici mac.

Noapte buna la burtici si mamici

Elena, 20+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Oana, e adevarat. Nici nu ma astept sa vina la nastere, pt ca din ce stiu eu, nu numai numele celebre nu vin la nastere, dar in general se naste cu medicul de garda, (de fapt cu moasa )...dr tau vine doar in caz de ,Doamne fereste, complicatii.

Paula, 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Oana, e adevarat. Nici nu ma astept sa vina la nastere, pt ca din ce stiu eu, nu numai numele celebre nu vin la nastere, dar in general se naste cu medicul de garda, (de fapt cu moasa )...dr tau vine doar in caz de ,Doamne fereste, complicatii.

Paula, 17+ cu

eu acum caut un medic care sa vina si la nastere
daca il gasesc iti dau de veste

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 19+ cu

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Elena, ce frumos! Ce familie ai!

19+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Multumesc Oana...esti tare draguta.Daca il gasesti , dau o prajitura, sau o pizza, sau ce vrei tu.
Eu astept sa vad ce doctori mai ajung la maternitatea nou deschisa.

Paula, 17+ cu

Mergi la inceput