Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 14
enik83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dragaica Se gasesc mai greu pentru ca ei nu folosesc, au ceva asemanator cu cimbru, imi scapa acu denumirea, da mie nu-mi place e prea tare, iute. Nu am unde sa pun, e stancos plus ca mi-l jumulesc romanii Oricum nu e dificil, le gasesc vara in piat si bag la congelator, hreanul se gaseste si la borcanele in magazinele europe, in special est-europene. Vorba aia "Avem di tati", de la burta, mate la pufarine, ciocolata tricolor, orice, daca nu stiu unde sa caut iau ziarele roanesti la frunzarit si tot gasesc ce0mi trebe. http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de 13+ |
cel mai simplu ar fi sa ti pui in jardiniere sau cum se cheama ghivecele alea lungi si le lui in geam.. asa nu ti le fura nimeni...garantat..
14+ cu o minune de
Dragaica spune:
citat din mesajul lui crissy77 Ne-am masurat si noi azi si totul e ok. Dr ma tot bazaie sa-mi caut alt gineco la Sv (mi-a zis inca de la prima consultatie ca sa-mi caut alt dr din cauza ca prima sarcina mi-a monitorizat-o actuala sefa de sala de nasteri si ca ea nu vrea sa-si strice relatiile cu sefa, plus ca la GH este un singur neonatolog care e cam A doua veste buna pe ziua de astazi: clasa la care sunt diriginte a iesit pe locul II pe scoala (dintr-un total de 13 clase) la proba orala de bacalaureat de Lb si literatura romana. Nu va zic ce fudula sunt... desi eu nu am niciun meritCristina 12 s & Elise-Stefania |
Felicitari, astea da rezultate, cred si eu ca esti mandra de clasa ta.
Felicitari si pentru bebe, ce facea dadea sua nu din picioruse?
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
13+
bumblebee spune:
Crissy, imi pare rau pt supararea ta, referitoare la medic. Mie tare mi-e sa nu cumva sa imi spuna cand vine momentul ca e in concediu, ca deh, si bb-ii astia o sa fie cat se poate de estivali
.
Cat depsre masuratoare, toate masuratorile astea au o toleranta +- 9 sau 10 zile, daca tin eu minte bine de pe buletinul ecografic. Asa ca, e bine, zic si io
.
La mine varsta ecografica era diferita de la femur la CRL la diametru biparietal, la una era cu 3 zile mai mult, la altul aceeasi varsta la alta masuratoare cu o zi mai putin. Dar daca doctorul a zis ca e bine, inseamna ca e bine.
Alina
16+ cu 
gargarita
Cris2010 spune:
Crissy, felicitari pt rezultatele de la clasa ta
si pt vestile bune despre bebe.
Eu ma cam retrag.
Noapte buna
Cris
18+ cu 
ooana spune:
citat din mesajul lui crissy77 Ne-am masurat si noi azi si totul e ok. Dr ma tot bazaie sa-mi caut alt gineco la Sv (mi-a zis inca de la prima consultatie ca sa-mi caut alt dr din cauza ca prima sarcina mi-a monitorizat-o actuala sefa de sala de nasteri si ca ea nu vrea sa-si strice relatiile cu sefa, plus ca la GH este un singur neonatolog care e cam A doua veste buna pe ziua de astazi: clasa la care sunt diriginte a iesit pe locul II pe scoala (dintr-un total de 13 clase) la proba orala de bacalaureat de Lb si literatura romana. Nu va zic ce fudula sunt... desi eu nu am niciun meritCristina 12 s & Elise-Stefania |
felicitariiii
...normal ca esti mandra, si eu as fi in locul tau felicitari si pentru vestile bune de la eco
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
19+ cu
Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
beluistef spune:
Oana am schimbat semnatura de astazi ca sa vad cum va arata de maine
.de fapt, de obicei o schimb inainte sa plec de la servici pentru ca nu stiu daca mai intru seara si asa o am gata modificata.
Enik am ras cu lacrimi impreuna cu al meu sot..
..nu ne mai puteam opri din ras...ti-am zis mi-au dat lacrimile de atata ras...cred ca bebe zicea in momentele alea ca nu-s sanatoasa, saracutul cred ca dormea si acum l-am trezit...de mult nu am mai ras asa copios. Mai da de-astea daca mai ai ca vad ca le nimeresti tare faine.
Va doresc o noapte cat mai usoara cu treziri at mai putine si cu un somn linistit 
Elena,
20+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
ooana spune:
| citat din mesajul lui beluistef Oana am schimbat semnatura de astazi ca sa vad cum va arata de maine |
ahaaaaa
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
19+ cu
Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
beluistef spune:
As fi vrut eu sa fie joi si maine vineri....dar...mai este un pic pana in week.Abia astept ca sunt asa de obosita ca abia astept sa vina sambata ca sa dorm un pic mai mult.
Hi hi hi hi....te-am pacali, nu ????![]()
![]()
![]()
Elena,
20+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
paula_m spune:
Si eu astept sa vina primavara, nu atat pentru salate, urzici, etc, cat pentru fructe, prefer sa nu le numesc, pentru fetele care poftesc...![]()
Partea proasta e ca mi-au revenit durerile de spate. E mai rau in momentul in care ma ridic din pat, sau de pe scaun, adica daca imi schimb pozitia in care am stat mai mult timp, ma doare rau spatele in zona lombara. Cat am fost in spital mi-au dat injectii cu algocalmin, dar nu vreau sa iau medicamente.Nu stiti vreun remediu babesc pentru aceste dureri?
Paula,
17+ cu 

Ne-am masurat si noi azi si totul e ok. Dr ma tot bazaie sa-mi caut alt gineco la Sv (mi-a zis inca de la prima consultatie ca sa-mi caut alt dr din cauza ca prima sarcina mi-a monitorizat-o actuala sefa de sala de nasteri si ca ea nu vrea sa-si strice relatiile cu sefa, plus ca la GH este un singur neonatolog care e cam
&