Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 13
puiutz_mic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui enik83 nu-i musai sa stai pe burta..se face si stand pe o parte...cine lucreaza in domeniu stie.. nu-ti fa probleme.. ![]() 14+ cu o minune de ![]() |
Aha, am inteles, e perfect atunci!

Elena
14+
tina_80 spune:
Chiar asa Dragaica! De ce nu iti faci rost de niste seminte din Ro si ti le semeni in curtea blocului, undeva unde este umbra si umezeala si o sa ai din primavara pana in toamna. In urmatorul an nu tb sa ii faci nimik pt ca iese singurel (la fel si hreanul....de asta chiar ca nu mai scapi:d)
tina
17+
ooana spune:
| citat din mesajul lui enik83 iti trimit si eu o reteta... foarte foarte gustoasa de spanac.. eu asa fac... fac un pic de rantas.. pun usturoi pisat si las foarte foarte putin la calit.. adaug frunzele tocate de spanac si adaug lapte..acopar si las sa fiarba la foc mic..adaug sare.. 14+ cu o minune de ![]() |
si eu tot asa il gatesc
nu v-am mai spus, ca nu vroiam sa fac pofta nimanui

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
19+ cu
Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Dragaica spune:
Se gasesc mai greu pentru ca ei nu folosesc, au ceva asemanator cu cimbru, imi scapa acu denumirea, da mie nu-mi place e prea tare, iute.
Nu am unde sa pun, e stancos plus ca mi-l jumulesc romanii![]()
din 42 de apartamente, 35 sunt romani si basarabeni, iti dai seama ce batalie ar fi pe leustean, la blocurile vecine sunt majoritari romani, imi imeginez ce culturi de zarzavaturi.
Oricum nu e dificil, le gasesc vara in piat si bag la congelator, hreanul se gaseste si la borcanele in magazinele europe, in special est-europene. Vorba aia "Avem di tati", de la burta, mate la pufarine, ciocolata tricolor, orice, daca nu stiu unde sa caut iau ziarele roanesti la frunzarit si tot gasesc ce0mi trebe.![]()
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
13+
lalala13 spune:
bumblebee mersi mult
maine oricum ma duc sa fac triplu test si ecografie. si o sa vad daca e ceva in neregula.
apropos pe tine vroiam sa te intreb de ce nu ai stat in medical mai degraba...asa faci venituri? ca macar in medical mai faceai..sau nu m-am prins eu care-i treaba
eu mai am un tip de durere
ca sa ma laud...am momente cand efectiv nu mai pot merge si trebuie sa ma opresc. simt asa, ca o greutate ori in dreapta ori in stanga, ceva ce ma impiedica sa misc piciorul...e groaznic...
----------------------------------------------
my somebody.... 
17+
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
puiutz_mic spune:
Fetelor, prea multe retete pentru spanac... de spanac n-o sa reusiti sa-mi faceti pofta nici intr-o mie de ani... nu-mi place deloc..
Mai bine ziiceti cum se face piureul de urzici, ca nu stiu si pana ajung pe la mama la Barlad... poate imi fac eu aici.
Elena
14+
enik83 spune:
| citat din mesajul lui tina_80 Buna seara! Acum am reusit sa citesc si eu tot ce ati scris pe ziua de azi Victo, Paula! Si eu sunt din Br. Urzicile apar cam la 2 saptamani de la aparitia ghioceilor...deci depinde de cat de lunga va fi iarna. Tot atunci apare si susaiul... si vi-l recomad salata, adica sa inlocuiti salata verde cu susaiul...e mult mai sanatos! Vorbind de trufandale, ca: urzicile, susaiul si papadia sunt unele dintre cele mai ecologice plante aflate pe piata, indiferent de sezon. ...cred ca v-am facut capul "calendar" o seara buna! tina 17+ |
la mine in curte au inflorit ghioceii din decembrie..
va trimit o treaba haioasa sa va ma descretiti..

CUM FACE BAIE FEMEIA *
1. Scoate hainele si le pune in cosul de haine, desparte hainele albe de cele colorate.
2. Pune halatul si se duce la baie.
3. Se uita-n oglinda sa vada daca s-a ingrasat, intra in cada....
4. Cauta buretele, se freaca cu el pe fatza, pe spate si pe maini.
5. Se clateste pe cap cu un sampon de miere cu mere cu 83 de vitamine si se clateste bine.
6. Tzipa ca o lupoaica atunci cand sotul deschide apa rece la bucatarie si presiunea scade la robinetul din baie.
7. Mai clabuceste o data parul cu un sampon de piersici cu morcovi, 56 de vitamine si se clateste bine..
8. Pune conditioner de plante si-l tine 10 minute.
9. Spala fatza cu apa de fatza pe baza de grapefruit si castraveti timp de 10 minute.
10. Isi faceasaj cu sapun de nuci cu capsuni.
11. Se rade la subrat, pe picioare, ....
12.. Iese din baie, se sterge bine, si se acopera cu un prosop urias.
13. Curata parul cazut cu hartie igienica, se uita in oglinda daca are cosuri, si le inlatura cu grija..
14.. Se intoarce in dormitor intr-un halat lung, si se imbraca timp de 3 ore.
*CUM FACE BAIE BARBATUL*
1. Scoate toate hainele de pe el, si le lasa pe jos in dormitor.
2. Merge in pielea goala pana la baie .
3. Daca o intalneste pe nevasta-sa in drum, ii arata scula ca si cand e un mare premiu, facand ca un elefant.
4. Se uita in oglinda, la pectorali si la cat de mare e penisul lui.
5.. Se scarpina la oua si se miroase la degete.
6. Intra in cada, si din toti buretii nu alege nici unul.
7. Clabuceste la locurile intime si in jur, lasand par pe sapun.
8. Rade zgomotos de la vantul rupator pe care tocmai l-a tras.
9. Face clabuc in cap cu primul sampon pe care il nimereste.
10. Face pipi in cada...
11.. Iese din cada si se sterge doar partial.
12. Se acopera la brau cu un prosop mic.
13. O ia inspre dormitor, si in drum lasa: presul din baie ud, podeaua uda, cada plina de par si jeg, lumina aprinsa in baie...
14. In drum spre dormitor , daca o vede pe nevasta-sa , ii arata din nou scula lui, si intra in camera
15. Arunca prosopul ud pe pat, acolo ramane ud toata ziua, si se imbraca cu primele haine pe care le gaseste..
14+ cu o minune de
bumblebee spune:
Lala, eu lucrez la o firma mica, din 8 am ramas eu si seful, nu exista notiunea de concediu platit, sau concediu medical. Anul trecut am luat atat de putini bani ca ma apuca depresia daca-mi aduc aminte, mi-am cautat altceva, dar bineinteles, pe criza, oferta inexistenta, plus ca eu facand tratament hormonal mi-am dorit mai mult un copil... mi-am calcat din ce in ce mai mult pe inima, acum sunt multumita ca mi se platesc darile la stat si macar voi benefica de o indemnizatie, mica ce-i drept, dar macar va veni in fiecare luna, pana imi voi gasi altceva, ca asa eu nu voi putea continua. Dar sunt fericita ca DD mi-a ascultat rugile si ca voi fi mamica, dupa multe incercari nefericite, asa ca incerc sa le pun pe celelalte pe plan secund, pentru sanatatea mea mentala.
Alina
16+ cu 
gargarita
crissy77 spune:
Ne-am masurat si noi azi si totul e ok. Dr ma tot bazaie sa-mi caut alt gineco la Sv (mi-a zis inca de la prima consultatie ca sa-mi caut alt dr din cauza ca prima sarcina mi-a monitorizat-o actuala sefa de sala de nasteri si ca ea nu vrea sa-si strice relatiile cu sefa, plus ca la GH este un singur neonatolog care e cam
). Asa ca... Dzeu cu mila ca la Sv nu vreau sa merg iar la Iasi mi-e peste mana. Mi-a recomandat triplu test si morfofetala intr-un centru specializat. Mi-e draga ca e sufletista dar mi-e ciuda pe ea pt ce am spus mai sus. A avut rabdare sa mi-l arate si mie si sa-mi explice ce e pe acolo. Cf masuratorilor e mai mic cu 2-4 zile decat imi da DPN, dar lasa ca o sa crestem noi mari. Luni merg sa-mi prelungeasca medicalul.
A doua veste buna pe ziua de astazi: clasa la care sunt diriginte a iesit pe locul II pe scoala (dintr-un total de 13 clase) la proba orala de bacalaureat de Lb si literatura romana. Nu va zic ce fudula sunt... desi eu nu am niciun merit![]()
Cristina
12 s
&
Elise-Stefania