Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

bumblebee, eu am 2 conturi de picasa, unul din ele e full de poze (cel de la semnatura) dar jur ca nu am niciun hot point pe nicio poza (si am sute). BB din Drop box m-a fcut si pe mine sa lesin de . vreau si io asa (mereu am vrut bb grasunel, dar mandra mea a fost mereu o silfidutza).

laurika, stai ca nu am inetles... a ramas gravi la 120 kg si la nastere cantarea 240????????????????

Cristina 12 s & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Neata fetelor!

Pentru ca tot vorbiti de mancare si de retete, am primit ieri un mail cu vreo doua carti de bucate si altele. Daca va intereseaza, il gasiti pe adresa de gmail.
Spanacul - e bleah pentru mine in orice forma. Ii mai faceam fiica-mii fiert, cu ou. O sa incerc varianta cu suc de rosii, poate merge mai bine.
M-am distrat tare ieri cu toate bancurile puse de voi.
Nota 10 pentru doamna diriginta Crissy! Ma faci sa-mi fie dor de invatamant. Bebele de pe Picasa care face nani e Andres al Aelitei.
Ramo, ce tort apetisant. Si ce burtica draguta ai si tu!
Va , o zi frumoasa!

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Crissy, despre hot pointuri nu stiu ce zic, alea cu click to name credeam ca apar normal, sau poate te referi la altceva?
Cat despre tipa aia, avea 24 de ani, a plecat de la 120 kg si a ajuns la 240! Incredibil... mie nu-mi vine sa cred ca nu s-a ocupat niciun doctor de ea ca sa nu isi dubleze greutatea, daca e vreo afectiune endocrina ar fi trebuit sa faca tratament... dar mie clar mi-e mila, la 25 de ani... macar e mamica si de-acum poate o sa faca un tratament macar sa nu se agraveze... E oricum o minune ca a ramas insarcinata, o minune ca si-a vazut copilul sanatos in brate, poate mai face DD o minune si o tine si sanatoasa.

Alina 16+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Paula

Nu am apucat sa-i fac poza lui "Barbie", dar sigur o sa mai intre "pe mana lor" si atunci nu ratez momentul si il pozez .

Nu stiu cine a trimis pe mail-ul comun un link cu odiseea licuricilor 2009, dar am dat un ochi si am vazut acolo o fetita luptatoare. S-a nascut la 26 sapt. si 4 zile, natural, cu o greutate de 700g...da 700 g si am vazut si pozicile pe care le postase taticul pentru fete. Un matzishor de om, dar care a luptat si acum este mare si sanatoasa. Si culmea a fost ca de cand s-a nascut a respirat natural, nu a trebuit ajutata artificial deloc.

Alina am vazut mail-ul trimis de tine.... ffff. tare usrsuletul .

Elena, 20+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

fetelor, am facut si noi eco morfo fetala ieri; e totul bine si ni s-a confirmat ca e ; a stat tot timpul in cap !!!! ; cu capul bagat jos, spre zona pelviana si s-a chinuit doctotul mai bine de o ora sa o masoare, nu am si eu eu o poza ca lumea. a tot inghiontit-o poate poate se misca de acolo, dar nimic. e clar am un copil incapatanat ca si parintii

asa ca uite ca mai sunt si fetite la aceasta odisee

20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Neata burtici! Nu zic nimic pana nu recuperez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Buna dimineata burtici si mamici!

Am intrat si am vazut si eu burticile
crissy felicitari pentru ai tai copii de la scoala! Ma bucur ca totul e bine la analize.

Wow, incredibil, la 26 saptamani, fara un aparat ajutator.. multa sanatate sa ii dea Domnul!
Chiar vazusem acum ceva timp filmuletele cu viata in uter si am vazut ca plamanii sunt ultimii care se dezvolta..

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia_N spune:

Neata si de la noi!!

inca putin si vine wknd ull!!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Crissy, despre hot pointuri nu stiu ce zic, alea cu click to name credeam ca apar normal, sau poate te referi la altceva?
Cat despre tipa aia, avea 24 de ani, a plecat de la 120 kg si a ajuns la 240! Incredibil... mie nu-mi vine sa cred ca nu s-a ocupat niciun doctor de ea ca sa nu isi dubleze greutatea, daca e vreo afectiune endocrina ar fi trebuit sa faca tratament... dar mie clar mi-e mila, la 25 de ani... macar e mamica si de-acum poate o sa faca un tratament macar sa nu se agraveze... E oricum o minune ca a ramas insarcinata, o minune ca si-a vazut copilul sanatos in brate, poate mai face DD o minune si o tine si sanatoasa.

Alina 16+ cu
gargarita

intr-adevar este o minune ca a reusit sa duca sarcina la bun sfarsit.. si ca sunt ok amandoua... prietena mea nu a fost la fel de norocoasa...si ea avea undeva la 12o de kg..dar inimioara ei se pare ca nu a rezistat la efort si a cedat intr-o noapte.. acum o luna si ceva a murit si ea si fetita

14+ cu o minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Am vazut si eu ieri la stiri despre mamica de 240 de kg. Nu mi-a venit sa cred. Si eu ma gandesc ca sufera sigur de ceva, altfel nu-mi explic o dublare a greutatii intr-o perioada asa scurta.

Cat despre fetita luptatoare, cred ca a fost o minune.

Cris 18+ cu

Mergi la inceput