Poiana lui Iocan (varianta scandinava)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

deci va astept;)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

acuma, nu v-am mai scris despre mine pt ca n-aveam nimic bun de zis:D

acu ca a mai trecut, fac un mic rezumat, am o cursa lunga in fata cu sanatatea, gata, mi-am bagat picioarele in societatea cu cartea de munca, cum am putut sa ma pretez la asa ceva, sa umblu dupa incadrari din astea cand firea mea e cu totul alta?

cu mana pe inima si cu riscul sa mi-o iau la tribunal, experienta de la univ particulara la care am predat anu asta a fost crima si pedeapsa!

Nu e de mine predatu la modu asta, nu m-am incarcat cu pic de energie.

In tara lucurile sunt jale in universitar, la conservator s-a redus la 3 ani facultatea de peda si 4 ani compozitia, n-au ore nici pt conferentiari, poti sa fii cel mai bun din lume ca nu-ti da post, asa ca nu ma mai intereseaza sa "avansez social".

Nu am luat nici proiectul la plesu, m-am ofticat rau la incept, dar cand am vazut ca subiectele preferate sunt ce au mai facut copiii lu ceasuescu si cand am aflat de mii de savanti din lumea asta care scriu proiecte si nu li se apropba nimica mi-a trecut
oricum cica au fost 300 si ceva de dosare, burse se dau maxim 15.

vacante anu asta pas, eu n-am voie decat la Busteni, asa ca invadati-ma sa nu ma plicitsesc.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

si sa ne radem:

domne, dacaa veti ceva important de facut, care necesita concnetrare maxima si minte limpede, faceti injectii cu dexametazona pe vena 2 sapatamani.

combinatia e ceva de genu cocaina cu amfetamine.
Am dormit cate 2 ore pe noapte si mi-au venit cele mai fantastice idei de compozitie!!!

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

si sa ne radem:

combinatia e ceva de genu cocaina cu amfetamine.
Am dormit cate 2 ore pe noapte si mi-au venit cele mai fantastice idei de compozitie!!!

Asta imi aduce aminte de mama Rayu in in ultimul an de studentie,mi-am facut lucrarea de diploma pe tema Istoria mariajului in Franta secolul 19.Am muncit luni de zile,cu nopti nedormite si ore de rasfoit reviste de epoca la Biblioteca Academiei.Cind am predat lucrarea,mi-a fost inapoiata de profesoara ,cu fiecare pagina taiata cu carioca rosie,mi-a spus ca e dezastru!Am plecat bocind,si acasa mi-a dat pretena mea cea mai buna neste pahare de vin ca sa ma consoleze.M-am apucat si am scris toata noaptea,alaturi de un munte de tigari si respectivele pahare de vin.
Lucrarea a fost un succes,am luat 10:)

Mergi la inceput

haha, corect:))

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

speed, super linkul

pina sa puna lilanda poze, m-am uitat eu cum e in bergen si am vazut ca are ceva in comun cu barcelona si anume funicularul.

sint total de acord cu fericirea si planuirea vacantelor, noi (eu) planuim tot felul de trasnai si evident ca bugetul nu ni le permite pe toate, dar eu chiar cred ca vom merge asa ca sint superhappy o perioada. consortu insa nu e asa happy pentru ca ma ia in serios si calculeaza cam cit costa fanteziile mele

Sabinescu, eu totusi ti-as dori concentrare mai mica si implicit concentratie mai mica

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

taiarati mielu? gata ooole rosii? drobu? prajiturile?
io luai az de la macelar comanda de ingrediente pt drob, cre' ca ma afla intre timp toata lumea in cartier, nu va spui ce priviri mi se aruncara cand ma intreba macelaru' daca vreau si traheea :)

la vacante nu ne gandiram inca asa ca nici nu incepuram sa fim fericiti pe anul asta; de fapt nu avusei timp de nimic ca mi se sparse o conducta cu prosti la birou si mi se devarsara fix in ograda mea iar acu nu mai pot sa scap de ei

fara legatura cu ce scrisei mai sus, vazurati stirea despre www.google.com/hostednews/afp/article/ALeqM5j_p7FhExTsVBgaQndIf9tbWAI5_g" target="_blank">deghizamentele belgiene? P'aci stau de discutii de vreo cateva luni, interzic, nu interzic; iete ca le-o luara belgienii inainte, plus ca cerura interzicerea mastilor inclusiv pe strada nu numai in cladirile publice. bravo les belges:)

mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Hahaha, io incrucisez musculitze de otet online. Frumos inainte de Paste, nu-i asa?

edit ca am uitat...maine mergem la www.gotland.net/sv/evenemang/2010/04/paskmarschen-i-visby" target="_blank">marsul de Paste.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonjurica :))

Io nu cumparai decit niste coaste de miel, gata marinate, numa' bune de pus la gratar. Visam noi gratar outdoor, da' nu cred sa ne iasa pasienta, ca o vremeee...grrr. Acu' doua nopti fu o furtuna din aia cu trasnete de ne-a zgiltiit ferestrele; si iar ne-o-ngramadit Ilie :) Oo nu prestez, poate un cheese pie si cu asta basta!!

mihaela, petrecere frumoasa la marsu' ala...sa nu va ploo. Ati pregatit bumboane si oo?? :)

Pusei niste poze de la Bergen pe blog, da' io-s tare curioasa sa aflu cum a petrecut arborica la København.

Va pupez si Paste fericit alle sammen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

lilutz, a plouat de dimineata, acum vantul a imprastiat norii si e soare si frumos. la noi au prognosticat vreme faina pe we, cu soare si 10-14 grade...acum om vedea. Si noi ne-am pregatit de gratar...daca ploo le facem sub acoperis si mancam in casa .
Oua nu am pregatit, ca se dau numai godis la copii. Am luat ieri doo kile . Asta pentru cine nu stie, noi luam cate 100-150 de g saptamanal, in we...ca sa ne aliniem la lördagsgodis(bomboane de sambata). Oricum cica in we asta de Paste se consuma in jur de 40 de tone de godis aici pe Gotland, era ieri o inghesuiala denuma'...e bine macar ca prajituri nu fac. Un paradox aici e ca astia ieftinesc la mai putin de jumate pretul la godis in perioada asta, cica multi merg in pierdere, dar macar fac vanzare...

Printre musculitzele de ieri si azi(bai frate, au mustele astea la mutatii genetice de mi-am prins urechile!) am plantat si niste flori afara ca sa fie primavara si la noi, maine vrem sa impodobim putin prin casa cu crengi cu pene colorate si alte suedisme . La mine curatenia e in plop, o sa facem asa ca pentru we, las geamurile pentru alte dati mai libere. Mancarea o fac sambata si gata. Am un stres in mine cu testele astea de genetica, musculitele astea sunt date naibii! asa-mi trebe daca nu am invatat la timp .

Gata, va zic si eu Sarbatori Fericite! Cu soare si voie buna.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput