Poiana lui Iocan (varianta scandinava)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Am intrat sa va urez si eu alea alea, oua rosii, cozonaci crescuti, pasca buna si vinisoru sa curga, mieluselu sa se friga:)

Eu de Pasti o sa am un super meniu...fusei la un vraci din ala cu ceaiuri si tincturi si mi-a dat sa tin 2 saptamani orez cu grau plus niste ceaiuri medicinale si niste tincturi , ca sa contracareze efectele adverse de la cortizon.
mai si functioneaza!
Nu mai sunt agitata, am dat jos 3 kile jumate, la fata nu m-am dezumflat, asta e, fata se dezumfla ultima...si abia la incetarea tratamentului.

Nu mai am nici senzatioa aia de foame nebuna de la medicamente, ce sa mai, recomand:D

pacat ca trebuie sa ciocnesc bobu de orez in loc de ou, da asta e, m-am angajat:)
Alopatii sunt perfect de acord cu regimu si ceaiurile, au ramas cam tablou, ca la dozele pe care le iau eu, se ingrasa pacintii 10 kile in 2 luni, iar eu slabesc si sunt usoara ca fulgu si nu mai am nici insomnii.

Asa ca, pt ca maine plec la Busteni, va urez inca odata sa petrecti frumos, va pup apasat cu mare drag si mai viu io peste 10 zile sa va verific:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Pe cuvint de onoare,exact asa ma simt,ca in emoticon:)
Vin mosafiri din Romania in seara asta,maine plecam la drum la rubedenii(v-am mai povestit io...unde se lasa cu mult fum,alde cumnatu)fa paturi,fa de haleala,ca dacu m-a lasat cu ochii in soare,a zis ca mai bine lucreaza in plus doo ore decit sa vina acasa sa ma vada turbata:),fa bagaje,cearta cupilu,impaca cupilu,schimba perdele(asta chiar nu stiu de ce,nu ma intrebati,nu stiu.Ore de ce?De ce perdele,de ce?:)
Cum va spuneam.
Cu alte cuvinte,vroiam sa va spun Sarbatori fericite!
Hic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

pregatirati oole?

sarbatori cu bine sa aveti

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

si io va urez la fel, adica "Paste Fericit" si sa nu vi se sparga oole.
Eu sunt ca Rayou, adica asa: , dar nu din cauza de musafiri, ci din cauza de renovari!

vreau sa va anunt oficial ca v-am furat vremea, la noi se anunta azi 25 de grade Celsius, iar maine 26 !!! Recordul recordurilor, nesperat si minunat, asa ca eu consider ca e un sacrilegiu sa stau in casa si sa framant cozonaci in loc sa ! Ca urmare, de Pasti o sa vopsesc oo, facem ceva cu un miel duminica, si spalam cainele, asta e tot!

Ce mai face Mitica vreau sa stiu!

Pupici la tot poporul, sarbatori fericite si temperaturi pe masura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Pai acu plecarat toti cand tocmai luai si io o pauza de la munci si ziceam ca ciocnesc oo cu voi p'acia zilele astea?
si noi avem vizite din ro si d'aia ma apucai de pregatirile respective, drob, fripturi, oo, prajiturile copilariei... olelei, am zis ca fac prajituri? si io ca rayu, toate ca toate, pregatiri, curat fripturi da' cu coptu a trei feluri de prajituri nu stiu maica ce m-o fi apucat mai ales ca nu ma pricep

Itsme, nu ma intreba de dl Mitica ca acus scriu vreo 2 pagini! Nu neaparat despre el (ca el isi vede imperturbabil de trebile lui pisicesti) ci despre paranoia mea. Acu parca m-am mai obisnuit cu ideea ca pleaca in turnee ziua da' noaptea nu se discuta, toata suflarea umana si pisiceasca trebe sa fie acasa! Gasi io o metoda sa-i aduc pe pisoi seara la domiciliu, le agit gamela cu crochete prin curte si de obicei vin la zgomotu asta ... numai ca nu merge totdeauna si acu vreo doua zile cine bantuia la miezu noptii troncanind gamela in mijlocu strazii si in ploaie pe deasupra? Cre ca i se facu frica lu mitica ca ma pierde si aparu inainte sa sune vecinii la salvare..

Sa va mai spun si ca facui o vizita la doctor pt o durere fulgeratoare de stomac si bineinteles ca ala (prof la fac de medicina) incepu sa ma intrebe despre stress bla bla inchipuindu-si ca-s in randul lumii, stresata de serviciu... Haha, pai serviciul e loc de relaxare pt mine (cu tot cu conductele lui), acasa e insa altceva. Asa ca ii zisei si lui ca cel mai mult ma streseaza pisoii, ca nu stiu pe unde umbla. Asta l-a scos din amorteala, a devenit brusc atent si interesat de subiect si probabil cu o mana pe telefon ca sa cheme oamenii de la casa de veseli. Insa cand i-am explicat rational (haha:)) de ce simt asta ("pt ca sunt ca niste membri ai familiei si despre care nu stiu nimic la un mom dat") s-a linistit si el si a zis ca da, vazut din perspectiva asta e perfect normal sa ma streseze
M-a reconfortat deci in nebunia mea asa ca acu l-am contaminat si pe bietu' tata care veni sa faca si el sarbatorile linisit cu nepoata da' nu poate de mine ca i-am trasat sarcina sa-mi comunice ora la care a venit /plecat mitica sau daca l-a vazut prin imprejurimi, cu cine era si ce facea (ca am uitat sa va spui ca Mitica are prieteni si dusmani printre pisicimea din cartier). Lume nacajita maica...

Buli, cum facurati bre ou ala decupat? sper ca nu cu el aveti de gand sa ciocniti:)

Noi o sa vopsim maine oole romanesti si o sa le decoram cu petshopi iar pe alea frantzuzesti de ciocolata o sa trebuiasca sa le caute domnisoara prin gradini ca asa e obiceiu acia, cica vin clopotele de la roma si lasa cate un ou sau un iepuras de ciocolata prin iarba. asta n-o mai comentez, in ultima vreme orice mi se pare posibil ..;

Si ca veni vorba de aca, mai zic una si plec, eram intr-un magazin de gradinarit unde Alex aude un copilas care racnea si se tavalea ca vrea nu stiu ce roaba cu Mickey Mouse (nu mai stiu astia ce traznai sa mai inventeze!!) si zice "mama, hai sa-ti arat un copil care face un capriciu", "pai cum face?" iar ea foarte mandra: "Ca mine"

Hai ca mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Asa doru' Aca e si ea cu petshops? Am si eu una acasa care are o tona...mici si mari, de plus si de plastic...iar acum de iepuras a cerut tot petshops, caci a aparut un pachet nou cu skatebord.

Cat despre Mitica, nu-mi povesti...numai eu stiu cum l-am lasat pe Morgan sa mearga afara, cati pitici a trebuit sa omor si cum sa imi alung palpitatiile de la inima . Noroc ca e motan cuminte, vine acasa peste o ora, mai haleste ceva, iar mai pleaca, iar vine sa manance...dar inca nu-l pot lasa afara cand nu suntem acasa, asa ca atunci cand mergem la munci, el sta acasa pana vine cineva(de obicei Diana pe la ora 15) acasa si ii da drumul afara. Hahaha, io nu spui la nimeni de stressul meu cu Morgan , sa nu vina astia sa ma ia .

Facui si io o paranteza despre motan, ma duc acum la trebi(doar curatenia-reusii frate sa spal si geamuri ieri-si cozonacii sunt gata). si ne vedem la ciocnit de oo da?

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Noi stam calm cu pregatirile ca doar sintem invitati si miine si poimiine Facu Niels azi o tarta cu fructe, iar diseara vreau sa incerc o cratita noua cu boeuf bourguignon (ati vazut filmul Julie and Julia?? lol. Poate ard io si cratita si cina!!). Ahhh, si mai am de spalat catelul :))

Bai...nu se puate!!! 26 de grade in Canada???? Pai caldura asta o puparam noi pe-acilea o zi, asta vara. Si itsme, tot cu renovatu'??? Vedeti sa nu va placa, dupa ce oti termina, si sa ramineti tot acolo.

Rayu, hahaha, voi sinteti as usual...da' chiar cu perdelele ce te apuca?? Sarbatori fericite familionul largit suedez!! Sa petreceti bine!!

Iar voi, cu pisicile, sinteti durere. Toata lumea zice ca e mai putina bataie de cap sa cresti o pisica decit un ciine, da' din ce povestiti voi acilea, nu mai cred asta!! :)) In schimb, imi lasa gura apa dupa alea trei feluri de prajituri ale lui doruletz!!

miha, vazui ca avurati soare la mars!!

Hai va pupez, mai viu la ciocanit oo (chiar, ce misto e ala a lui buli?? Voi l-ati facut??)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

mihaela, chiar ma gandii sa te intreb daca terminasi de mutat drosophilele? iti iesira d'alea cu 3 perechi de ochi si patru aripi? Musculita asta e cosmaru" creationistilor de unii ajunsera sa zica ca e musculita lu satan:))

lilanda, va sa zica te apucas de mancaruri frantzuzesti? si io fac bourguignon din cand in cand ca si noua ne place. daca vrei reteta d'acilea de la mama ei, da un semn.
Si cand ai timp, arunca un ochi acilea si zi-mi ce crezi, o sa transmit mai departe
Io ma apucai sa fac tort cu mascarpone si cu zmeura si o prajitura din copilarie de care mi se facu pofta acu. Va zic io ce /daca mi iesi ceva, cel mai probabil nu...

vreau si io 26C!! acilea plouaaaa

mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

lil' daaaaa, avuram si mai avem soare. Nu e cald, ca nu are cum la noi, pe vremea asta sunt 7 grade, dar soarele asta face mai mult decat tot. Am deja flori in curte, unele din bulbi mai vechi, altele plantate acum, am pus si lacramioare si frezii si abia astept sa iasa . In ziua cu marsul fura 17 grade la soare, dar batea un vaaaant...de se simteau vreo 2-3.
Da' gratar tot facem chiar daca il mancam in casa!

doru' cu mutatu ca mutatu, aia treaba fu simpla, ca facu computerul tot. Acu' io trebe sa dau explicatii de ce iesi numaru' care iesi la incrucisari(de copii de generatia unu si apoi doi-la incrucisare de doi copii din prima generatie ) si aci imi cam prind urechile. Mai ales ca e Paste, nu am timp sa stau sa ma gandesc si sa citesc de ce si cum...o sa fac saptamana viitoare(am termen de predat pana duminica cealalta, numai ca io am liber doar miercuri, si apoi in we, in rest muncesc).
Avui de mutat muste cu doua feluri de ochi, apoi cu doua feluri de aripi, de culoare a corpului si de forma de aripi. Astea cele simple. Apoi cu cate doua modificari pe bucata si apoi cate trei(ochi, aripi si culoare deodata, aici e durere!) .
Hahaha, imi placu musculita lui satana :).

Buuuuuna albinitza, io mancai tot timpul de la prieteni, mama nu o avea pe lista de prajituri si nu o mostenii nici eu . Da' as manca facuta de altii....

Io facui azi noapte cozonac cu aluat facut in masina de paine, iesi bestial! azi vospim oua(din alea in ciorap, cu frunze ca sa iasa model) in coji de ceapa, apoi fac o praji si o pulpa de miel la cuptor. Ma innebunira unele bloguri cum nu mai mananca lumea miel...dar imi amintesc si acum macelurile din pietele romanesti sau chiar de pe margini de drum incat ii inteleg.

Gata, ca piui oala, e gata supa...mai viu si io, ca-s in zona!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Citat:
citat din mesajul lui doruletz
Si cand ai timp, arunca un ochi acilea si zi-mi ce crezi, o sa transmit mai departe

C'est super . Ma gindesc ce idee misto ar fi de-un serial cu tablete de astea despre sensul cuvintului imediat in diferite culturi. Tare ma tem ca A., desi are antrenament romanesc, ar ceda imediat, frantuzeste vorbind, cind ar realiza ce-nseamna et řjeblik la daneji!!! Asaaa, un interval aleatoriu care ar putea atinge chiar ani. Io cred ca nordicilor, in general, li potriveste de minune expresia grabeste-te incet!!

Burguignonul il fac dupa o reteta dintr-o carte...hahaha...englezeasca. Sacrilej, nu?? Da, as vrea originalul, daca ai un link ceva!!

mihaela, am uitat sa+ti spun ca, prim oara, credeam ca joci un joc cu musculite. Da' vaz ca e treaba serioasa cu incurcisarile alea acolo

Mergi la inceput