Poiana lui Iocan (varianta scandinava)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir doamnelor, bonsoir domnilor :))

Am aterizat si io, insa am capul plin de muci si ma dor muschii de parca m-ar fi batut cineva cu ciocanul de snitele.

Altminteri, cit fusei prin Bergen, a fost biiiine, fooooarte bine si am avut un noroc chior cu vremea. Joi, cind am ajuns, ploua cu galeata, insa dup-aia s-a facut soare si frumos, asa ca m-am delectat cu niste privelisti de-ti taie rasuflarea. Si cu limba m-am descurcat, ca norvegienii sint baieti de treaba si pronunta toate sunetele din cuvint . Nici criza nu i-a lovit; ce mai, mi-a placut acolo.

Arborici, cum fu la København?

Sabina, ma bucur ca totul e bine sau, ma rog, ca nu-i rau. Ai grija de tine

speed, sper ca ai avut o zi verde :)) Cind plecati la Barca?

Restu', iar la hibernare?? V-as pupa, da' va virusez.

PS. buli, fusei in Norvegia, la Bergen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

oh,nu plecam decit saptamina viitoare, vineri dimineata, dar niciodata nu e prea devreme pentru unii sa-si faca bagajele :))
buli, cite bisuri vrei :)) the irish sunt pregatiti zi de zi :)
lilanda, se pare ca te-ai ales cu un virus :(( insanatosire grabnica! poze din Norvegia ai ?

apropo de vacanta, ma macina asa o chemare spre un city break de genul asta....http://www.kempinski.com/en/mirador/Pages/Welcome.aspx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Wow lil' la Bergen ati fost? Noi am renuntat la el ca nu am mai avut cum ocoli pe acolo, dar initial il avusesem in plan...poate next time. Pe mine Norvegia m-a fascinat, dar limba...mie mi s-a parut ca inghit cuvintele cam ca danezii . Dar daca tu spui ca nu, te cred...oricum daneza e limba straina pe langa norvegiana. Adica norvegiana mai inteleg si eu din doi in doi dar daneza...iok mok .

speed, pai si urari de drum bun is bine venite in avans nu? Io mai trec insa si saptamana viitoare sa ti le trimit...Azi a fost Sf. Paddy?

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

da da mihaela, sf paddy cum sa nu, noi l-am sarbatorit mai linistit asa, un pint dupa parada, o bere nemteasca (sacrilegiu:) acasa, o plimbare prin munti, cum am putut si noi...miine la munca iar :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Citat:
citat din mesajul lui speed
apropo de vacanta, ma macina asa o chemare spre un city break de genul asta....http://www.kempinski.com/en/mirador/Pages/Welcome.aspx

ahhh, daaa, cu vinutu' aproape :))
Am niste poze de la Bergen, doar ca tre' sa le sui pe undeva. Va dau de stire!!

mihaela, pacat ca l-ati ratat, da' uite-asa aveti motiv pentru data viitoare (de parca voua v-ar trebui motiv ). Acu' ne puseram pe lista ne-inceputa de croaziere inca una: de-a lungul coastei norvegiene, pina la cercul polar. Am vazut ca nici nu-i scumpa ...numa' sa turn 60 :D.

Nu pot sa dorm si-am uitat sa-mi cumpar spray de nas. Acu' bintui.

Mergi la inceput

Fain lil'...eu am vazut la tv o emisiune cu un vas din asta, un vas norvegian era...problema lor cand ajunsera la cercul polar, era ca era innorat si nu vazusera soarele sus pe cer 24 de ore . Dar spre seara s-a mai inseninat si au stat noaptea sa admire soarele pe cer. Si la noi e in plan un Nordkapp dar cu masina...insa nu vara asta.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

hola si bine ati revenit din vacante, si drum bun si vant la pupa celor care se pregatesc de plecare. Apropos, am citit ca au facut unii un studiu in care au constatat ca fericirea e cauzata de pregatirea vacantei, mai mult decat de vacanta in sine, iar dupa revenirea din vacanta, fericirea scade la nivelul de mult dinainte de ea, daca nu chiar mai scazuta (daca vacanta in sine a fost stresanta, sau chiar neutra). Concluzia studiului e ca decat sa-ti iei o vacanta lunga, mai bine mai multe scurte de-a lungul anului, pentru ca cele 6-8 saptamani premergatoare vacantei de fapt iti aduc cea mai mare bucurie! Ca atare, si ca urmare a faptului ca anul asta ne mutam, vindem, renovam si cumparam articole casnice, nu cred ca vom merge prea departe de casa in concediu. Acum ca stiu trick-ul asta cu pregatirea, cred ca o sa ma tot pregatesc de vacante, mai bine, fara sa ma duc nicaieri

io am petrecut St Paddy's day prin munca, iar la munca am vazut oameni imbracati in verde, iar la cantina intreprinderii ni s-a servit ceva ghiveci irlandez varsat intr-o paine taiata in 2. Neinsotit fiind de nici o bere, am zis pas.

Aseara am baut o bere nemtzeasca (stiu, sacrilegiu, dar era Paulaner), asa ca ne-am facut cum s-ar zice datoria.

xeno si tata lui Toma, foarte amuzanti copiii vostri, si relatia lor cu divinitatzurile :-) Toma e un adevarat filozof, dupa cate se vede. Despre scandalurile tot mai dese de pedofile din sanul bisericii catolice ce parere aveti? Asta zic asa, ca sa creez subiect de discutie, ca de fapt stiu ce parere are orice om normal. Ce ma infurie pana la clocot e ca daca abuzurile astea secsuale asupra minorilor s-ar perpetra de catre orice alt segment al societatii, ar cadea capete (pe drept!), oamenii ar fi investigati, inlaturati din post si judecati, etc... Nu insa la acest club privat care e biserica, care poate sa-si puna fustele in cap si sa-si faca mendrele cu cine si cum vor, fara se fie deranjati din punct de vedere legal de nimeni!!! Am zis!

Mergi la inceput

itsme, aici biserica e in denial toootal, nu vrea sa vada, nu vrea sa auda, nu vrea sa accepte ca ceea ce s-a intimplat (sau se mai intimpla!) e wrong. sau chiar daca accepta ca e wrong tot nu vad motiv de demisie sau de puscarie. si pe linga ei la fel gindeste si o parte de populatie, asta e cel mai naucitor si gretos. uite www.cjwalsh.ie/wp-content/uploads/2009/11/Murphy-Commission-Reportcomplete_Dublin-Child-Sexual-Abuse_July-2009.pdf" target="_blank">aici celebrul raport Murphy..de la publicarea caruia n-a existat saptamina sa nu apara cazuri noi...si totusi demisii au fost putine, facute la presiunea publicului...o victima a abuzului spune :"Abuse survivor Andrew Maddel noted that both Bishop Murray and Bishop Moriarty had resigned for the good of the Church and without accepting any responsibility for the cover-up of child sexual abuse by priests. “This is not surprising to me,” he said." pe buna dreptate.
eu sunt catolica nepracticanta :), practic doar din Craciun in Pasti si cu ocazii speciale (botez, comuniune, confirmare etc) si imi place foarte mult atmosfera de apartenenta la o anumita comunitate,aspectul spiritual ma lasa nitel mai rece ; sunt insa multi catolici practicanti de virsta mea care merg la mass impreuna cu toata familia duminica de duminica si intr-un fel inteleg ca le e greu sa condamne preotii-poate gindesc ca astfel se va destrama biserica, poate se simt vinovati si atunci prefera politica strutului, who knows? eu cred ca toata lumea s-ar simti mult mai bine daca ar baga naibii la puscarie pe toti cei vinovati de abuz plus cei vinovati de acoperirea abuzurilor (din ultima categorie fac parte si politisti,si persoane din guvern, si membri ai comunitatii etc) si atunci chiar m-as putea uita linistita in ochii celorlalti enoriasi si in ochii preotului in timpul mass-ului.

interesanta chestia cu pregatirile pentru vacante..., v-am spus ca jumatea mea si-a dat deja valiza de concediu jos din pod si tot arunca cite ceva in ea in fiecare zi... au barbatii astia niste instincte sa-si asigure fericirea... pe mine sincer ma enerveaza cumplit valiza aia fiindca e in mijlocul casei si mereu ma impiedic de ea...si oricum pina plecam uita ce si-a pus si tre sa o ia de la inceput...

in fine, ceva dragut pentru copii...http://en.tackfilm.se/
eu am pus poza ursuletului preferat al fetitei mele, a iesit de milioane si micuta s-a stricat de ris, nu i-a venit sa creada...poate la noapte dupa ce adorm toti o sa-mi pun si poza mea

Mergi la inceput

LOL istme, acum inteleg eu de unde vine fericirea mea . Noi suntem intr-o continua planificare de concediu...de cum am venit din Egipt am planificat concediul din vara si acum il planificam pe ala din iarna viitoare . Barbatu-meu e disperat deja ca se imputineaza locurile pentru ianuarie anul viitor si noi inca nu am rezervat .

speed, vazusem clipul de ceva vreme...m-am distrat si eu .

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

hapciuuuuuu!Si io tot pe lista celor cu mucii pe piept,febra si alte alea.Asa ca daca tot stau acasa,cre'ca ma apuc sa-mi planific concediul,itsmiule,poate reusesc performanta sa nu mai plec nicaieri la vara,daca tot zici mata ca asta e de fapt amuzamentul:)
De fapt,cred ca asa stau lucrurile,mai ales daca planific o calatorie in patria muma,ca sintem foarte entuziasmati,pina aterizam acolo:)Hehe!
Mai apare careva prin Romania dupa mijlocul lui iulie?Punem de o intilneala,de exemplu la Sabina la castel?:)Eu ma invit singura,dar stiu io ca se bucura Sabinelu,nu?

Mergi la inceput