Canadience si americance: in forma si frumoase 5
Raspunsuri - Pagina 16
jessie spune:
Donia, sper sa nu fiu indiscreta, dar ce pastile iei pt hipotiroidie? Si eu am aceeasi problema, am inceput sa iau Synthroid acum un an, dar sincer nu vad nicio schimbare. Doar ca analizele sunt mai bune, in rest nici vorba de slabit !
Mi-e ciuda ca si noi am inceput un regim de mancat « healthy » din ianuarie, si bineinteles ca singurul care a dat jos mai vizibil e sotul meu. E adevarat ca nu vreau sa ma stresez si sa-mi interzic cu totul anumite chestii, dar chiar mancam acum mult mai sanatos. Insa eu am dat jos vreo 5 pounds si acum stagnez.
Maru, felicitari pt kilele pierdute ;-)
maru spune:
jessie, ai rabdare, ia-o incet: la inceput e mancatul mai healthy, apoi portii un pic mai mici, apoi renuntatul la dulce si la carbsii rai.
Eu am avut atatea perioade de stagnare de imi venea sa ma catar pe pereti, dar acum cum lumea a inceput sa observe, stau mai calma, nu ma mai agit. Sper sa mai scap de 2 poundsi saptamana asta, am o fusta si un pantalon care ma asteapta sa slabesc vreo 5 pounds
philip spune:
jessie, eu stiu exact ce vb, si eu tot synthroid iau, ma rog, genericul si dau ffff greu jos. si chiar nu mananc prostii, nu mananc carbs, nu dulciuri
Ina869 spune:
Marule, nu stau in Kitchener, ti-am scris in pm unde stau.
mai, care m-ati deochiat cind v-am spus ca am fost cuminte in timpul saptamanii, ca azi o facui de oaie? e-adevarat, am o scuza, chipurile', ca am stat acasa cu termitele care mi-au pus efectiv parul pe moate, numai de mancat nu mi-a ars, dar pe la ora 8 cind mi-a venit barbatu' acasa am ciugulit mai mult decit de obicei si apoi nu ma mai opream din ciuguleala. nu mai ma cantareasc vreo citeva zile, ca sa nu-mi incep dimineata cu nervi.
in alta ordine de idei, trebuie sa exersez pentru zona fundului si a burtii, nu-mi place deloc cum atirna, pina mai studiez problema imi puteti recomanda ceva exercitii ? am pe dvd-uri cateva exercitii, dar cred eu ca nu sint (prea) bune ptr mine, ca nu vad nici un rezultat concret pina acum. in plus, de cite ori fac crunches ptr abdomen, ma aleg cu niste dureri de ceafa de mor trei zile dupa, desi stiu ca le execut corect.
http://www.ehow.com/video_3191_abdominal-crunch.html
spor la slabit tuturor!
cge spune:
Ina, parca tu intrebai de retete.
Eu sapt. asta mananc:
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/13908/rulada-de-carne-tocata-/
fara cartofi, umpluta cu ciuperci tocate la robot, branza in forma de Dinozauri (pe care n-a mai vrut-o mandra) si ardei grasi colorati.
si sapt. trecuta am mancat:
http://www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/12663/Retete-Montignac-Sufleu-de-conopida/
Sunt mancaruri pe care le gatesc in cantitati mai mari, si cei din casa mi le lasa numai mie.
Ei prefera chestii mai traditionale. Asa ca asta e pranzul meu 4 zile pe sapt. Vineri e pranzul de echipa.
Si eu am stat ieri acasa pe motiv de copil bolnav, asa ca stiu cum e cu mofturile.
Pe curand,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
jessie spune:
Phillip, ma intreb uneori oare chiar ajuta medicamentele astea la ceva?
Maru, pana la urma ai inceput sa iei proteinele recomandate de Donia? Ce iti duci de obicei de mancare la birou? Eu incerc sa-mi duc ceva aproape in fiecare zi, altfel sunt tentata sa-mi iau tot felul de mancaruri, mai mult sau mai putin sanatoase. Si eu sunt tot in downtown, si nu poate sa treaca o saptamana fara sa nu mananc sushi
Editez sa intreb daca zumba e e chiar asa buna pentru "slabit si voie buna"?Am descoperit ca sunt classes la walking distance de casa mea si m-as duce. Voi cat platiti?
maru spune:
jessie, alternez: cand imi iau mancare de acasa, cand mananc un subway ori sushi.
azi am: cutiuta cu fructe de padure, un ardei umplut, 10 migdale si inca o cutiuta cu bluberrie. Cand ajung acasa bag un mango, ori avocado cu un pic de branzica, ori alt fruct.
ieri am avut salata: frunze verzi, ridiche, ceapa verde, cateva cubulete de branza, o rosie si cateva cubulete de piept de pui. F buna, Plus fructele de rigoare.
pai sa ne vedem la lunch, ce zici?
jessie spune:
Pai cam asa si eu ,cutiuta cu fructe e in fiecare zi, ba blueberries, ba capsuni, ananas, mere.
Maru, unde esti in downtown? Eu sunt la Queen cu John si chiar mi-ar face placere sa ne vedem intr-o zi la lunch! Si mai ales la un sushi
Ina869 spune:
Cge ,multumesc mult de tot
rulada aia imi face cu ochiul rau de tot, trebuie s-o incerc in we, mai ales daca imi ajunge ptr citeva zile ( asta-i tinta mea, sa nu stau prea mult in buicatarie ptr mine, destul stau ptr familion)
raportze o zi "buna" cu stat deoparte de ispita,dimineata exersat o juma' de ora, asta-seara am reusit sa merg pe jos si sa (si) alerg putin ( la mine rezistenta este foarte scazuta, adica nu o sa ma vad in veci trecuta de nivelul de incepatori, insa sint ok cu asta).
dimineata: kefir cu flax seeds si cereale muesli, un mar la 10, la prinz nu am putut manca din cauza de copii plangaciosi si obositi dupa scos pe-afara, asa ca am rontait vreo citeva migdale, pe la 15 un milkshake , la 17 hummus cu salata de spanac iar seara un cei de fructe.
acum, cind scriu si le vad insirate pe hartie parca mi se par putine.
oh,il aud tusind rau pe pitic, prevad iar o noapte alba cu copilul mucios si tusitor, maine iar o sa fiu zombie si n-o sa ma pot trezi sa exersez.
Acum astept cu frica in san we, ca parca o si vad iar pe vecina-grecoaica venind cu farfuria de prajituri ( Diana, asa este, cred ca singura solutie ca sa slabesc ar fi sa ma mut departe de grecii mei dragi si prietenosi, la care tin mult de tot ) si zau daca nu le ignor cind mi le aduce, copiii papa si nici ca-mi pasa, dar mereu se nimereste sa vina la noi exact cind vreau sa maninc, am invitat-o la masa si nu vrea ( este si ea in dieta , tine cont de ce/cit maninca!) si dupa citeva ore de stat la taifas cu burta goala sint in stare sa rod si farfuria, nu mai vad in fara ochilor de foame de-aici vine si furia de-a devora si-a rade tot ce-mi iese in cale.
spor la slabit!