Ce efecte adverse poate avea, cretisoara?

Ce efecte adverse poate avea, cretisoara? | Autor: denisa73

Link direct la acest mesaj

Ce efecte adverse poate avea, cretisoara?
De cand se poate incepe tratamentul cu cretisoara,inainte de ovulatie sau dupa? S-au trebuie sa fi insarcinata ca sa poti urma un tratament cu cretisoara?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Eu nu stiu sa aiba efecte adverse, poti sa bei ceaiul oricand,cretisoara e considerata planta femeii, adica trateaza diverse boli feminine, si in sarcina stiu ca se recomanda sa se bea in caz de iminenta de avort,pt fixarea sarcinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

E nu stiu ca ceaiul de cretisoara sa dauneze. Mie personal ceaiurile nu mi-au daunat niciodata, iar cel de cretisoara este super bun.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vanina spune:

Eu folosesc tinctura de cretisoara si vreau sa zic ca dupa o luna deja se simt o gramada de efecte pozitive...negative nu am simtit...si nici nu cred ca sunt.Deci foloseste aceasta planta cu incredere....efectiv face minuni!

Mergi la inceput

Vanina, te rog de exemple. Ce efecte pozitive simti?

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vanina spune:

Crinuta,
In primul rand mi-a reglat menstruatia...care este ceas.Si care e altfel...nu intru in detalii...
Nu mai zic de faptul ca am scapat de un chist ovarian.... a fost de fapt efectul sinergic al mai multor plante....Datorita acestui chist mi-a intarziat ciclul vreo 14 zile.Cand am inceput sa iau cretisoara(si alte plante) in 2 zile mi-a venit ciclul.
Eu cred ca este o planta fffff buna pt femeisi o recomand tuturor.Are efecte pozitive si asupra uterului.Trebuie doar sa fii perseverenta...sa o iei macar o luna.

Mergi la inceput

Vanina, te rog, am nevoie de mai multe informatii. Eu m-am dereglat acum 3 luni de zile si doresc sa imi revin, asa ca pe mine ma intereseaza toate amanuntele. Imi poti eventual scrie un PM.
Ai spus ca ti-a reglat ciclul, cum era inainte?

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISTINEL spune:

Vanina ti-am scris un mesaj pe personal te rog mult cand ai un pic de timp ajuta-ma si pe mine.
Merci mult.

Pupici,
Cristine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabela spune:

Fetelor, va rog care dintre voi stie numele latin sau englezesc al cretisoarei?

Gabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

CRETISOARA-ALCHEMILLA VULGARIS(latineste)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabela spune:

Multumesc Liviuta, am citit multe despre tine pe forum si chiar ma gandeam la tratamentul tau cu plante, numai ca nu as putea gasi tot ce-mi trebuie pe aici si in plus ar trebui sa intrerup inseminarea artificiala pentru macar 2 luni.
Crezi ca as putea incerca numai cu o parte din 'ingrediente'? Daca da, iti voi da amanunte despre mine.

Multumesc mult si multi!

Gabela

Mergi la inceput