Ce efecte adverse poate avea, cretisoara?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Sigur;poti incerca doar cu cateva ingrediente.Daca le ai pe cele mai importante poti incepe.Sa stii ca nu trebuie sa intrerupi inseminarea;poti face trat.pana in momentul inseminarii iar dupa vei bea numai cretisoara pt.fixarea ouletului.
Poti sa-mi scrii mai multe despre tine pe e-mail,astept ,si voi raspunde cu drag!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabela spune:

Liviuta, pentru inseminare ma stimuleaza cu clomiphene si nu cred ca e bine sa amestec efectele plantelor cu al astuia. Si oricum ma gandeam sa aman inseminarea (a doua) pentru decembrie fiindca intre timp ne mutam in alta casa si voi avea de facut mult efort. Asa ca as incerca de acum pana in decembrie cu plantele. Dupa ce caut la magazinele de plante iti spun ce am gasit si tu imi spui daca e de ajuns. OK?
Poti te rog mai intai sa imi spui cum se numeste in latineste dragaica/sanzienele? Restul de denumiri le-am gasit, am un ghid al plantelor din tara, numai ca asta nu apare.

Gabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Fetelor, spuneti-mi si mie la ce se recomanda cretisoara. Nu am mai auzit de ea pina acum...
Merci mult !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Cretisoara ajuta la reglarea ciclului menstrual, la orice problema de natura ginecologica( chist, fibrom, anexita, amenoree, etc).

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Denisa,si eu vreau sa beau cretisoara dupa FIV.Inainte De FIV 3 luni vreau sa beau :

galbenele
coada soricelului
urzica moarta
sanziene

Liviutza,sa le beau dupa regimul tau?

Eu deja am inceput sa iau

septilin
echinnaceea, care sunt pt cresterea imunitatii organismului.

Spirulina -1 past/zi ca aport natural de vitamine si minerale.
Vreau sa incep sa iau si prenatal(vitamine +minerale).

Liviutza,ce face Christian?Simona implineste 2 ani saptamana viitoare,miercuri.Nu mergem la gradi pt ca nu papam singura si facem pipi in pampers.

si la toate!!!!!!!!!!!!

Gabi si Monica 2 ani .

Mergi la inceput

GABI:poti bea,cum sa nu,dar mai bine ai combina coada soric.cu cretisoara +tinctura din muguri de zmeur(sunt mai puternice impreuna si pregatesc,ajuta la pastrarea sarcinii si binenteles multe alte efecte).In general ceaiurile se beau inainte de masa cu o jumatate de ora.
vei bea:
dim.ceai de c.soric.+cretisoara amestecate (in parti egale)-o cana
tinctura de muguri de zmeur 30 pic de 3 ori pe zi

pranz ceai de galbenele-o cana
ceai de urzica moarta o cana

seara ceai de sanziene-o cana

ps.christian este un nebunatic mic,mai nou se trezeste in miezul noptii ma prinde cu manutele de obraji si-mi da pupic...
Si el tot in pampers face dar ma anunta inainte(cu o secunda)ca o sa faca-e o realizare,nu!?!
La multi ani pt.micuta printesa,sa cresca mare,sanatoasa si sa aibe noroc cu carul!!!
pupicei

Mergi la inceput

gabela:poti face si cum zici tu dar sa stii ca ,Clomifenul(denumire romaneasca)este ceva slabut si nu trebuie sa te sperie combinatia.Dar ca sa fii impacata poti face separat.
dragaica -galium verum
sanziene -galium mollugo
cele doua plante sunt aproape identice(cu foarte mici diferente ,ex.cum ar fi cimbru de camp si cimbru de cultura,ambele au acelasi efect curativ;ti-am scris acest exemplu ca sa nu ai dubii pe care sa o cumperi) si se utilizeaza in acelasi mod.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabela spune:

Mersi Livioara! Iti mai scriu dupa vad ce se gaseste pe aici.

Gabela

Mergi la inceput

Livia,dar semintele de marar?Sunt estrogen natural,nu?La analize mi-a iesit estradiolul 20.6 inloc de minim 30.Ce pot face?Trebuie sa-l reglez pana la FIV.

si la toate!!!!!!!!!

Gabi si Monica 2 ani .

Mergi la inceput

Livia,ce stii de echerichia coli?Mi-a iesit in analiza bacterilogica la secretia vaginala.Dr mi-a dat antibiotic conform antibiogramei date de laborator.
Granula de argila pt ce era?Cred ca o sa -mi pun granula iarasi seara.

Gabi si Monica 2 ani .

Mergi la inceput