Ce efecte adverse poate avea, cretisoara?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micky spune:

Livia, tincturile imi pot influenta temperatura bazala? De cand le iau a ramas la 36,3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Livia,
Dupa o sarcina oprita in evolutie la 6 saptamini, apoi un chiuretaj, iar exact peste o luna de la chiuretaj am avut un ciclu(daca pot sa il numesc asa) ff slab.Adica cam 4 zile ceva pete maronii.Precizez ca am tinut tratamentul tau inainte cu o luna de a ramine , cu exceptia napraznicului care nu l-am gasit.
Intrebarea mea e - Ce imi recomanzi sa iau acum?
Neda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Liviuta, hai te-am bombardat toate cu intrebari...
Si eu sint interesata in aceeasi problema ca Neda. Si eu d-abia ce am avut un avort spontan la 7 saptamini (la sf. de Sep.) si singerare doar 4 zile (nu a fost nevoie de chiuretaj la mine).
Multumim mult de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

gabid:E. Coli traieste in intestinul gros, fara el nu se poate face bolul fecal. Dar din cauze multiple se dezvolta haotic, trece la aparatele invecinate (de ex.in aparatul urinar si produce cistitele, atat de dureroase). Trebuie pastrat un mediu alcalin iar argila si galbenelele sunt alcaline+trat.dat de medic.
pt.cealalta problema:-tinctura de marar,telina si zmeur
-kamayani
-tablete pe baza de soja,nu mai stiu exact cum se numesc dar am vazut in plafar anul asta cand am fost in Ro

micky :da,eu am ramas cu burtica avand o temp.extrem de mica.

neda si corina g:
ce plante puteti gasi acolo ca sa va fac un plan?
naprasnicul era important in trat.fiind un reglator hormonal puternic,daca nu se gaseste va scriu un inlocuitor,bine?

pupicei

Mergi la inceput

Livia, esti asa de draguta ca vrei sa ne faci un plan special.
In cazul meu, mama mea vine aici in vizita cam intr-o luna si jumatate, si pot sa o rog pe ea sa imi aduca din Rom tot ce imi recomanzi tu.
Sa iti spun totusi un pic despre mine si despre sot. Pe mine, pina acum, nu m-au gasit cu nici-o problema (teste peste teste, incluzind histerosalpingograma, nivele la toti hormonii, etc). Am incercat 4 inseminari cu medicatie (clomifen) de stimulare si cu trigger shot (HCG) inainte de ovulatie. La eco (inainte de fiecare injectie HCG, mi-au facut cite un eco) de fiecare data totul a aparut normal si la locul lui.
Desi toate suna asa de bine despre mine, nu e suficient... Sotul meu a avut concentratia f. mica in trecut (facea bai de 2 ori pe sapt. f.f.f. fierbinti), dar dupa ce a oprit baile, concentratia si-a revenit in limite normale, putin scazute, dar normale. Motilitatea, deasemenea, e f. buna. In schimb, s-a "descoperit" de curind ca morfologia spermei lui este f. scazuta. Presupun ca stii deja ca testul de morfo. se face in 2 feluri: dupa sistemul WHO sau dupa Kruger. Dupa WHO ii iese in jur de 20% forme normale (nivelul normal ar trebui sa fie min. 30-40%). Dupa Kruger ii iese doar 1% (nivelul normal ar trebui sa fie de la 7-10% in sus).
Eram cit pe aci sa facem FIV (incepusem injectiile de supresie) in Sept. cind am aflat ca sint gravida. La 7 sapt. l-am pierdut... La eco (chiar in ziua cind am avut avortul spontan) nu s-a vazut nici urma de sac, nimic!! Dr. a spus ca e posibil ca bebe sa nu se fi dezvoltat de la bun inceput. In orice caz, am avut singerari doar vreo 4-5 zile, citeva cheaguri, dar nimic grav, nici o complicatie. Acum astept prima menstra, dupa avortul spontan.
Eu intotdeauna am avut ciclu normal la 28-29 zile, ovulatia in ziua 14-a, nici o boala, nici o infectie, nimic, totul normal.
Deci m-ar interesa in primul rind un tratement pt. sot si in al doilea rind unul pt. mine (in cazul meu, doar de "intretinere" sau de a creste un pic sansele).
In prezent, ii dau sotului Vit C, Vit E, Zinc cu Magneziu, Spirulina, Coenzima Q-10, extract de simburi de struguri (antioxidant), Pycnogenol (alt antioxidant care se pare ca ajuta la morfologie), Brinca Ursului (mi-a trimis mama). Eu iau Pre-Natal vitamins.
Orice tratament, sfat, idee este extraordinar de binevenit... nici nu stii ce mult ne ajuti!!!
Cu multe multumiri, te pup,

P.S. Imi cer scuze ca m-am lungit atita, dar nu stiu cum sa descriu "povestea" in mai putine cuvinte... :o)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Livia,
De curind am aflat denumirile in engleza a majoritatii plantelor din tratamentul tau, asa ca am sa incer sa le cumpar de aici. Precizez ca eu am tinut tratamentul tau, dar se pare ca sacul embrional a fost gol.Asa ca am ajuns la un chiuretaj.
Deci asteptam cu incredere sfaturile tale.
Multumim mult de tot!
Neda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

pt.neda si corina g:

trat.pt.mentinerea sarcinii:

ceaiuri:-cretisoara de 3 ori /zi
-dragaica sau sanziene 1cana/zi la pranz
-urzica moarta alba sau galbena 1 cana /zi seara
-naprasnic 2 cani pe zi dim.si seara(preparat special cum am descris in trat.meu naturist de pe prima pagina,si numai cu apa plata sau de izvor)

tincturi:-muguri de zmeur 30 pic de 3 ori/zi
tinctura de telina 30 pic.de 3 ori /zi

tablete:(le luati din USA de la heritage health products-sunt 100% naturale: pt.obtinerea si mentinerea sarcinii)
-evening primrose oil with vitamin E 2 tb./zi dim si seara
-natures sunshine nfx(pt.mentinerea sarcinii)nu mai stiu dozajul

Cam atat trebuie sa luati daca nu aveti alte afectiuni mai grave.
Din prima luna ar trebui sa se vada rezultatele...
Pt.barbati am sa scriu mai peste 2 zile fiindca nu am timp acum,bine?

pupicei si daca mai aveti intrebari raspund cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Draga Livia, sar si eu repede cu o intrebare. Sunt tocmai spre finalul unui FIV cu ICSI (analizele mele au iesit bine, spermograma sotului proasta: nr si mobilitate f mici). Deci duminica sau luni fac transferul. Ce imi recomanzi pt fixarea embrionului? As putea lua ceva care sa ajute?

Merci din suflet. Iti doresc numai bine si sa fie cu ochisori (daca am retinut bine ca iti doresti un al2lea copil).

Mergi la inceput

Liviuta, mii si mii de multumiri. Trimit "comanda" la mama chiar acum.
Asteptam si tratamentul pt. barbateii nostri, cind ai tu timp, nu-i foc!!
Un weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Liviutza,cred ca organismul meu si ovarele trebuie sa fie perfete cand incep FIV-ul peste 3 luni.Am inceput sa iau ceaiurile,kamaiani,vit E ,cat's claw.Este vorba de tot tratamentul tau mai putin pulberile pe care nu le-am putut suporta nici data trecuta.Se pot inlocui cu ceva?
Despre ce tablete cu soia vorbesti?Cum sa intreb la faramacie?
Cu galbenele fac spalaturi 10 zile,nu?Argila bulgare tot vaginal o introduc in fiecare zi...
Iarasi am inceput sa te inebunesc cu intrebarile.Am inceput sa beau si ceai de napraznic.Poate ca se regleaza organismul si va fi mai usor cu sarcina daca da Dumnezeu sa reusesc.

Gabi si Simonica de 2 anisori .

Mergi la inceput